Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Google Pixel topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
Aktív témák
-
penene
őstag
Hali, GA-7N400as nforce 2es alaplapom van, szepen behelyeztem duall ddr-re a ramokat a slotokba, de sehol nem lattam egyeb teendot annak erdekeben, hogy most dualban jarassa a memeket.
Be kell allitani meg vmit vhol? Biosban sehol nem lattam erre utalast, se jumper, se leiras..
Valahogy lehet tesztelni hogy duallban fut? esetleg vmit meg kell tenni az ugy erdekeben? teljesen kifogytam az otletekbol :)
Koszi a picit naiv kerdesre levo valaszokert :)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest