- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alvin_ti4200 #604 üzenetére
Hopp, látom több fronton is támadunk...
Nagyon-nagyon jó ár amit mondasz, csak én vissza tudom kapni az ÁFÁ-t, így pont ennyiért fogom megvenni az Asus-t. Hála Neked, az E-Connectben. Feltéve ha hoznak...
Ha nem, akkor még az is lehet, hogy megveszem.
Na, jó éjszakát! (Kellett nekem saját gép. Ha nem vagyok a barátnőmmel, itt ba**om a rezet, ahelyett hogy aludnék...) -
válasz
bolondember #600 üzenetére
Sajnos mindenhol csak az árlistán van, de igazándiból nincs is nekik. Aquaban például mikor odamentem személyesen, kiderült, hogy a gépükben már benne sincs... Ha nem voltam ma vagy 6 boltban a belvárosban, akkor egyben sem. Ez a nagy helyzet.
-
-
válasz
Alvin_ti4200 #579 üzenetére
Tudtam, hogy ez lesz. Nincs kártya!
Nem tudod, ki tudna nekem hozni Asus 5900SE-t, esetleg Inno3D 5900XT-t innét a fórumról? -
válasz
Alvin_ti4200 #577 üzenetére
Thanx. Alvás előtt beleélem magam a holnapi új kártyámba. Ha nem lesz, kinyírom a tagot...
Jó éjt! -
válasz
Alvin_ti4200 #572 üzenetére
Egyébként lehet, hogy amatőr kérdés, de Asus FX5600 után elég ha csak egyszerűen berakom majd az új kártyát, esetleg rakjam újra a win-t az új kártya berakásával együtt?
Persze tudom, hogy elméletileg nem kell, hisz Nvidia mindkettő, de vajon gyorsabb lesz-e, ha a Windows már installkor az 5900-assal szembesül?
(Kényelmetlenség nem szempont, egy vírustámadás után épp hogy csak annyira raktam fel a win-t, hogy netezni tudjak, szóval max. fél óra pluszt jelentene.)
Mit mondanak erre a szakértők? -
-
válasz
Alvin_ti4200 #568 üzenetére
Diák koromban én szülők vállán kisírt C-64-en (ált.iskola), illetve Amigán (középiskola) nyomtam. Szóval megértelek.
-
válasz
Alvin_ti4200 #566 üzenetére
Nem, elismerem, hogy ár/érték arányban jobb az AMD, és olcsóbban megúsznám a jó konfigot, ha AMD-t vennék. De ha már 30 éves vagyok, viszonylag jól keresek, még nincs feleségem és gyerekem, akkor hadd verjem már el a lóvémat arra amire akarom. (pl. k**va drága Intel procira és még drágább biciklire. Mert hülye, azért bizony vagyok.)
-
válasz
Alvin_ti4200 #562 üzenetére
Ja, nem a szereléstől félek, szétkapok én bármilyen számítógépes cuccot, a GeF3Ti200-amon is rendszeresen pucoltam a hűtőt, bár most hogy mondod, az Inno3D volt...
Akkor lehet, hogy mégsem erősségük a hűtés... Egyébként jó kártyákát gyárt, azt tudom, sok haveromnak volt/van Inno-ja.
-
válasz
Alvin_ti4200 #561 üzenetére
Sajnos ahogy nem veszek AMD-t, úgy nem veszek ATI-t sem. Kissé konzervatív vagyok néha.
-
válasz
bolondember #558 üzenetére
Egyelőre még nincs meg, és nem is mondom el, hogy hol rendeltem meg, nehogy valaki ellopja előlem...
Egyébként ha nem tudnék beszerezni egyet sem, akkor vennék egy 5700 Ultrat, az se sokkal rosszabb, és még valamivel olcsóbb is. -
válasz
Alvin_ti4200 #557 üzenetére
Oksa, ha meglesz, akkor beszámolok róla. Egyébként először én is Inno3D-t akartam venni, de mivel most már egy jó ideje minden videokártyám Asus volt, és már az alaplapom is az, úgy gondoltam maradok márkahű...
Igazándiból nem akarok vacakolni a hűtőventilátorral, és Te azt írtad, hogy lecserélted, én viszont nem akarok ilyenekkel foglalkozni. -
válasz
Alvin_ti4200 #547 üzenetére
Hopp... én ma rendeltem be az Asus FX 5900SE-met, remélem azt még meghozzák!
Röhögni fogtok, de pont azon gondolkodtam, hogy hogy adhatnak ilyen olcsón egy ilyen jó kártyát, ki az az idióta, ki megveszi az 5900-at, vagy az Ultra-t. Ezek szerint senki, és erre rá is jöttek. Hiába no, minden csoda 3 napig tart!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honda topik
- Hardcore café
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Metal topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest