Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Stabil pályára állt az Android 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
Szerintem nem...
Inkább más ,lehet picit könnyebb viszont tuti nem tartja úgy a lábad mint a gt2000. Bár nem próbáltam , én zoom structure-t vettem.... Ha nem gyenge a bokád, akkor nem gond... Bokatartásban szerintem az asics-nél nincs jobb...Leglábbis amiket eddig felpróbáltam nem tartotta úgy egyik se...
-
-
margithid
veterán
Az a baj salomon cipők méretezését nem ismerem, van msot 10k alatt egy terepfutócipő. Csak nem tudom hányas kellene, 44-es, 44.5-es vagy 45-ös. Nem tud esetleg valaki ilyen méretezést? Sehol nem találtam eddig.
Salomon cipőja amúgy volt valakinek? Árazásból itélve elég jó cucc lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest