Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
Szerintem nem...
Inkább más ,lehet picit könnyebb viszont tuti nem tartja úgy a lábad mint a gt2000. Bár nem próbáltam , én zoom structure-t vettem.... Ha nem gyenge a bokád, akkor nem gond... Bokatartásban szerintem az asics-nél nincs jobb...Leglábbis amiket eddig felpróbáltam nem tartotta úgy egyik se...
-
-
margithid
veterán
Az a baj salomon cipők méretezését nem ismerem, van msot 10k alatt egy terepfutócipő. Csak nem tudom hányas kellene, 44-es, 44.5-es vagy 45-ös. Nem tud esetleg valaki ilyen méretezést? Sehol nem találtam eddig.
Salomon cipőja amúgy volt valakinek? Árazásból itélve elég jó cucc lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI RCN1 drón távirányító (RC-N1)
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest