Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
Szerintem nem...
Inkább más ,lehet picit könnyebb viszont tuti nem tartja úgy a lábad mint a gt2000. Bár nem próbáltam , én zoom structure-t vettem.... Ha nem gyenge a bokád, akkor nem gond... Bokatartásban szerintem az asics-nél nincs jobb...Leglábbis amiket eddig felpróbáltam nem tartotta úgy egyik se...
-
-
margithid
veterán
Az a baj salomon cipők méretezését nem ismerem, van msot 10k alatt egy terepfutócipő. Csak nem tudom hányas kellene, 44-es, 44.5-es vagy 45-ös. Nem tud esetleg valaki ilyen méretezést? Sehol nem találtam eddig.
Salomon cipőja amúgy volt valakinek? Árazásból itélve elég jó cucc lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- Casio G Shock Gpr H-1000
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- DJI FPV drón akkumulátorok - hibátlan állapotban, kevés töltéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest