- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #89629 üzenetére
egesz szolid a hokakhoz kepest.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #89624 üzenetére
a linken nem latszik, de rakeresve kepeken szerintem nem csunya cipo
-
-
tisn
addikt
off
ez is wimhofozik, bar nem vagyok elofizeto igy nem tudom meghallgatni
https://444.hu/2024/01/16/dr-schwab-visszater-napi-harom-etkezes-boseges-reggeli-hulyeseg
-
tisn
addikt
clifi 9
https://prohardver.hu/tema/bestbuy_ruhas_topik/hsz_28351-28351.html
-
tisn
addikt
válasz
sherlock82 #89571 üzenetére
Én 96kg/185cm-rel futok, hogy többet ehessek
Én 188 cm 93 kg.ezt a versenyt konnyen nyernem sracok
de az eleg jo, hogy ha lefogynek 10kg-ot meglehetne a 60 perces 10km.
-
-
tisn
addikt
https://telex.hu/kulfold/2024/01/13/kina-maraton-chen-dohanyzas-kizaras-xiamon-maraton
-
tisn
addikt
válasz
parandroid #89417 üzenetére
. Aki a podcastot, mint műfajt kitalálta az internetre, azt is akkor kellett volna a többieknek agyonvernie, szebb hely lenne a világ.
azt hittem egyedul vagyok a vilagon, de vegre valakivel tokeletesen egyezik a temaban a velemenyunk(vagy oreg boomerek vagyunk)
irtozatosan hatekonytalan, amit 3 perc alatt atfutnek, kiemelve a szamomra lenyeges infokat, azt nezzem 15-30 percig... meg 1,5x sebessegen is kinhalal.
-
tisn
addikt
válasz
ígyvanferi #89402 üzenetére
hat nem nagyon lattam nagy akcioban sem 35k alatt hokat, akkor meg megeri azt a par ezrest hogy ki is tudja probalni elotte a boltban, nem lutrit rendel.
-
tisn
addikt
válasz
tomcica #89254 üzenetére
jo hiretek lehet
itt nalunk van egy gep, amiben nincs motor, szerintem az jo lenne nektek. (csak talan 5-10x annyi, mint egy sima futogep, itt is van asszem 6 rendes meg egy ilyen, es ez egy kis terem)
nem hasznalja senki, a szemelyi edzok szoktak 1-2 percet futtatni rajta a delikvenset felmeresnek.
ja, fiam is eljott velem 1-2x (amugy mashova jar), ugye o a balfasz focista
, na eccer futott is az egyik rendes gepen 5 percet, feltolta maxra, azt hittem szetesik
durva hangja volt, meg kicsit be is lengett.
-
-
tisn
addikt
válasz
ígyvanferi #89211 üzenetére
asszony is szokott, en ilyenkor fazom csatakosra izzadtan, ugyhogy futas, max seta a kocsiig (de altalaban inkabb addig kocogok), aztan irany haza futessel. nyujtani szoktam a kondiban, ha nem eleg, hat rovidebb lesz az izomzat, leszarom, mar a nordic walkingosok es a gyorsabb eticsigak is eloznek, mi baj tortenhet meg?
-
tisn
addikt
válasz
tomcica #89192 üzenetére
azt mondja 180-on teker utana vegig a szive. az lehet nem 100%, csak 95%, de nem hiszem, hogy mar FM-et is erdemes es ajanlott lenne igy futni.
tan tavasszal halt meg itt szegeden egy fiatal srac (vagy tavaly?), most meg az a futos debiii holgy. lehet tulaggodom, nagyfiu mar, de szerintem nem eri meg.
-
tisn
addikt
válasz
LanyUs #89183 üzenetére
Emelkedő teteje max. pulzus és lefelé sem megy már 180 alá. Szinte folyamatos feladás határon megyek végig 2 órát.
ilyenkor nem jobb lenne, ha setalnal (kocognal) 100m-t, leesne a pulzus 120-140-re, es onnan folytatnad? eleg rosszul hangzik a 2 oran at maxon porgo sziv. -
tisn
addikt
válasz
tomcica #89115 üzenetére
cserelni szoktunk a kapuban, tehat kb. 20p abbol realis. de hat van amikor bedobasra varunk, szogletre, kiment a labda, hatul vedo vagy es elol folyik a jatek, meg nyilvan a gps alapu meres se mindenre indul be.
nagypalyan altalaban 60p korul van a jatekido a 93-98 percbol. de 16 percnel szerintem tobbet futottam
-
tisn
addikt
kicsit off, akit nem erdekel a fodball, az ne olvassa
szoval eleg szopas, hogy a garminon nincs "foci" fedonevu sport (legalabbis az fnx6-on)
amikor vettem, utanaolvastam, a workout klonozasat, gps bekapcsolasat javasoltak.
igy hasznaltam eddig, de regota gondolkodtam rajta, hogy talan futasbol erdemesebb lenne klonozni.na tegnap kiprobalam, kicsit fura volt, hogy inditaskor feldobta, lhogy kuszobot kellene fociznom
, de olyan szempontbol talan jobb, hogy ertelmesebb statokat kaptam a vegen.
az ora szerint a 1:45-percbol 17p volt a futas, ~45p a seta, es ~45p a semmitteves, ami azert kicsit kevesnek tunik, de majd meg tesztelgetem. de volt maxspeed, atlagspeed, ami erdekes volt.
most mar ertem, amikor sprintelek a labdas ellenfel fele, a tobbiek miert azt mondjak neki hogy "lassan jon"
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #89107 üzenetére
koszi
-
tisn
addikt
ket focis nap utan (persze mindketto vegen mar fajt a tergyem) ma elmentem futni, hiba volt, reg fajt ennyire az a szar. 4km-nel lealltam, pedig nagyon jo puha (es igen hangulatos is) volt az arado tisza meletti tanosveny.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #89098 üzenetére
Imádok szabadságon lenni. Meg tudnám szokni ezt az életformát
ugye? soha nem ertettem azokat, akik arrol dumalnak, hogy ha nem dolgozol bepunnyadsz es rovid uton meghalsz. mi van? lesz +8-16 orad hasznos es jo dolgokat csinalni.grat a 100-as hethez.
-
tisn
addikt
válasz
sherlock82 #89021 üzenetére
nem baj ez, pont jo lenne, ha cslaadi elmeny, kozossegi program lenne, akar meg a sima nb1-nb2-re jaras is. (a megyei foci az igy is az, ott mindig kinn van 50-200 ember a falvakban)
-
tisn
addikt
válasz
parandroid #88997 üzenetére
ne gonoszkodj :
keresztszalag nelkul meg senkit sem lattam jatszani.
ja de egy sracot, terdgeppel, de o csak a kiskapuban allt, es csak neha mozdult ki. -
tisn
addikt
válasz
Napfénysüti #88992 üzenetére
nagyon jo, es vigyazz arra a terdre.
keresztszalag volt, mutottek?foci <szerelem>
-
tisn
addikt
válasz
sherlock82 #88982 üzenetére
koszi, de igazan ez jobb nem lesz (uvegporc nem no vissza)
tartsatok be tom dietas tanacsait
-
tisn
addikt
válasz
sherlock82 #88978 üzenetére
hivtak ilyen soktagu bulicsapatba meg a rossz terdem elott, sajna nem mentem. de eleve felek a versenyzestol, mas versenyet meg foleg nem tennem tonkre a sajat hikomatsagom miatt.
-
tisn
addikt
válasz
sherlock82 #88972 üzenetére
Nem. Olyan szar a terdem es senki nem fog egy lassu balfekkel indulni, aki jo esetben le tud kocogni 2-3*5km-t. De lehet csak egyet.
-
tisn
addikt
válasz
sherlock82 #88970 üzenetére
Az jo móka, bakancslista, de soha nem lesz meg
-
tisn
addikt
válasz
sherlock82 #88968 üzenetére
Hat "versenyezni" azért szoktunk, most is voltunk szilveszteri futason
-
tisn
addikt
válasz
parandroid #88939 üzenetére
futashoz persze. de bicajra, ugy hogy futas utan atizzadva kell hazatekerni?!
meg az autoban is fazok ilyenkor. -
tisn
addikt
válasz
sherlock82 #88913 üzenetére
no de en csak kipsta cuccot veszek, es abbol 6k mar egy rohadt alaoltozo. (jobbak mint a kiprunok valahogy
)
(kiveve a rovidnaci, abbol artengo a legjobb, ket mely zsebbel a teniszlabdakkal, abbol nem esik ki futaskor a zsepi, kocsikulcs, semmi)
-
tisn
addikt
válasz
parandroid #88909 üzenetére
ez a szovicc sajna szetutott, pedig az elso munkanap amugy is szopasnak nez ki eddig
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #88774 üzenetére
Gratulálok a kissracnak
-
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #88711 üzenetére
ebbol melyik a dagidompik cipoje? a komfort kozepe, eternyt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Linux kezdőknek
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest