Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robag93
aktív tag
Sikerült abszolválnom az első két hónapot futó karrieremben
Egy kis áttekintés. Nem sok, de büszke vagyok magamra, hogy egy alkalmat sem hagytam ki. Amikor nem éreztem különösebben jól magam, akkor is lefutottam egy résztávot.
Szombaton egy 470m-es rekortán pályán lesz alkalmam futni. Arra gondoltam, hogy jó alkalom lenne valamiféle felmérőt futni és erre alapozva valamiféle terv szerint futni a továbbiakban.
Na igen, de mit fussak? Cooper teszt? 20 perc? 2K? Nagyjából 24-30 perc között volt eddig minden futásom 4K körül. Legjobb időm talán @7:11. Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- DJI FPV Remote Controller 2
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest