Hirdetés
- Egy hónap múlva robog be az új 3 nm-es Dimensity
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
A freet szerintem első, általános cipőként, pláne térdfájással felejtsd el. Nem egy általános futócipő, elég kevéssé csillapított, igazából fél-mezitlábas cipő már (a kisebb csillapításúak). Én a mai napig nem nagyon futok 5 kili fölött free-ben, betonon meg kb soha.
Én a listából a nike-ok közül a lunar glideot választanám, nekem is az volt az első cipőm (még a 2-es változat), nagyon szerettem. A többi márkával annyira nem vagyok képben, majd a többiek megszakértik.
Sportsdirect-et nem néztél körül? Valamelyik nap néztünk ott egy kollégának futócipőt és elég jó áron lehet találni nikeokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Egy hónap múlva robog be az új 3 nm-es Dimensity
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Politika
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
- Oakley Five Square OO9238-04
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest