Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
A freet szerintem első, általános cipőként, pláne térdfájással felejtsd el. Nem egy általános futócipő, elég kevéssé csillapított, igazából fél-mezitlábas cipő már (a kisebb csillapításúak). Én a mai napig nem nagyon futok 5 kili fölött free-ben, betonon meg kb soha.
Én a listából a nike-ok közül a lunar glideot választanám, nekem is az volt az első cipőm (még a 2-es változat), nagyon szerettem. A többi márkával annyira nem vagyok képben, majd a többiek megszakértik.
Sportsdirect-et nem néztél körül? Valamelyik nap néztünk ott egy kollégának futócipőt és elég jó áron lehet találni nikeokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest