Hirdetés
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- Megjelent a Vivo V50 Lite 4G a törököknél
- Yettel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
A freet szerintem első, általános cipőként, pláne térdfájással felejtsd el. Nem egy általános futócipő, elég kevéssé csillapított, igazából fél-mezitlábas cipő már (a kisebb csillapításúak). Én a mai napig nem nagyon futok 5 kili fölött free-ben, betonon meg kb soha.
Én a listából a nike-ok közül a lunar glideot választanám, nekem is az volt az első cipőm (még a 2-es változat), nagyon szerettem. A többi márkával annyira nem vagyok képben, majd a többiek megszakértik.
Sportsdirect-et nem néztél körül? Valamelyik nap néztünk ott egy kollégának futócipőt és elég jó áron lehet találni nikeokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- OLED TV topic
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProBook 430 G3 laptop i3-6100U, 8GB DDR4, 128GB M2, esztétikai hibás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest