Hirdetés
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Danshee #17987 üzenetére
Köszi, igen a pontos értéket gondoltam, hogy egy ilyen vizsgálattal lehetne beállitani, de már igy is sikerült jobban beállitani, mert az alap pulzusom, volt nagyon alacsonyra beállitva, gyárilag 60ra volt állitva ,nekem kb filmnézés közbe is 80 körüli a pulzusom, igy erre átirtam a nyugalmi értéket és a mai 4km emen már jobban elosztva irta az értékeket, már 88%át irta a sárga anaerob szintre és csak 2% a maximumra, elötte ez pont a forditotja volt, pedig a pulzusom ugyan azt az értéket mutatta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA® driverek topikja
- sziku69: Szólánc.
- EA Sports WRC '23
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest