Hirdetés
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Danshee #17987 üzenetére
Köszi, igen a pontos értéket gondoltam, hogy egy ilyen vizsgálattal lehetne beállitani, de már igy is sikerült jobban beállitani, mert az alap pulzusom, volt nagyon alacsonyra beállitva, gyárilag 60ra volt állitva ,nekem kb filmnézés közbe is 80 körüli a pulzusom, igy erre átirtam a nyugalmi értéket és a mai 4km emen már jobban elosztva irta az értékeket, már 88%át irta a sárga anaerob szintre és csak 2% a maximumra, elötte ez pont a forditotja volt, pedig a pulzusom ugyan azt az értéket mutatta.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
- Új FULL HD webkamera + Számla + Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest