- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
agaron
tag
Nekem ez a fajta van. Több tesztet is néztem előtte, meg olvastam redditen pár hosszabb távú használat alapján készült posztot. Nekem bejön, főleg a dokkoló miatt (bár hogy az akku hogy bírja majd az jó kérdés, mert szerintem ha egy ideig nincs bekapcsolva a gépem, és merül, akkor rátölt gépindításkor, de így legalább mindig fel van töltve, ha kell).
Egyébként bedugod és megy, van hozzá szoftver, mert a hátoldalán van egy P1 és P2 gomb, viszont azt sajnos játék közben nem tudod funkcióval ellátni, csak a programból tudsz rá beállítani pár dolgot. Érzésre nekem Xbox kontroller kellett, mert azon szocializálódtam, azt hozza. Nem érződik olcsónak, vagy hogy szétesik a kezemben.
Ahogy láttam úgy generál jónak tartják a 8BitDo kontrollereket, ezért is mertem berendelni, illetve mivel az előző kontrollerem elkezdett driftelni, így felültem a HE vonalra, meglátjuk. Alin néha van rá egész jó akció, én is valahogy bőven 20 alatt vettem. -
Tengri
senior tag
Pár nap múlva fog megérkezni egy GameSir G7 HE hozzám (az interneten ódákat zengett SE utódja) ha gondolod írok róla pár sort.
Nálad ami leszűkíti a lehetőségeket az a Hall Effectes szimmetrikus analóg stickek. Szép lassan ott is nőni fog a választék, de egyelőre még nem nagy a kínálat.
Van 8BitDo termékem otthon és tökéletesen működik. A 4. hozzászólásban a fórumtárs leírja, hogy neki is egy 8BitDo (Ultimate) kontrollere van, szerintem nyugodtan megkérdezheted, hogy milyen tapasztalatai vannak vele. -
Tengri
senior tag
A GameSir kontrollerek az egyik legjobb ár/érték arányú kontrollerek. Nem kell attól félni, hogy gagyi. Ugyanez mondható el a 8BitDo-ról is. Ezekről a konkrét típusokról amiket leírtam neked nincs saját tapasztalatom, de jó visszajelzéseket írnak a nemzetközi oldalakon róla.
A zöld manós boltban a 8BitDo Pro 2 4,8 pontot kapott a vásárlói értékelések alapján (persze ebből végleges következtetést nem lehet levonni) de ha nem jönne be akkor 30 napon belül visszaküldöd.
A GameSir T3 Pro-t még itthon nem lehet kapni (idén augusztusban jelent meg) viszont az előző hozzászólásomban a linken keresztül meg tudod venni, ha nagyon sürgős (Van kupon is hozzá az oldalon és azzal 26400 Ft, bár én egy picit "fázom" az ilyen oldalakon történő vásárlásoknál egy esetleg felmerülő garanciáztatás miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest