- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tengri
senior tag
Pár nap múlva fog megérkezni egy GameSir G7 HE hozzám (az interneten ódákat zengett SE utódja) ha gondolod írok róla pár sort.
Nálad ami leszűkíti a lehetőségeket az a Hall Effectes szimmetrikus analóg stickek. Szép lassan ott is nőni fog a választék, de egyelőre még nem nagy a kínálat.
Van 8BitDo termékem otthon és tökéletesen működik. A 4. hozzászólásban a fórumtárs leírja, hogy neki is egy 8BitDo (Ultimate) kontrollere van, szerintem nyugodtan megkérdezheted, hogy milyen tapasztalatai vannak vele. -
Tengri
senior tag
A GameSir kontrollerek az egyik legjobb ár/érték arányú kontrollerek. Nem kell attól félni, hogy gagyi. Ugyanez mondható el a 8BitDo-ról is. Ezekről a konkrét típusokról amiket leírtam neked nincs saját tapasztalatom, de jó visszajelzéseket írnak a nemzetközi oldalakon róla.
A zöld manós boltban a 8BitDo Pro 2 4,8 pontot kapott a vásárlói értékelések alapján (persze ebből végleges következtetést nem lehet levonni) de ha nem jönne be akkor 30 napon belül visszaküldöd.
A GameSir T3 Pro-t még itthon nem lehet kapni (idén augusztusban jelent meg) viszont az előző hozzászólásomban a linken keresztül meg tudod venni, ha nagyon sürgős (Van kupon is hozzá az oldalon és azzal 26400 Ft, bár én egy picit "fázom" az ilyen oldalakon történő vásárlásoknál egy esetleg felmerülő garanciáztatás miatt). -
Tengri
senior tag
Olvastam a G@mek@pocs oldalon a hozzászólásod a PDP Victrix Gambit kontrollerről.
Mielőtt kukáznád én a helyedben megpróbálnám javítattni. A HA-n is vannak hirdetők akik kontrollereket is javítanak. Én is az egyiknél javítattam 2 db kontrollert illetve rakattam bele HE sticket.
A Razer Wolverine v3 TE jó kontroller a GameSir G7 SE hez hasonlóan ajánlják de árban azért más kategória. Idén augusztusban jelent meg a GameSir G7 HE és mégjobb lett mint a tavaly nyáron megjelent G7 SE. A késleltetése az egyik legjobb a kontrollerek között. Árban 20k környékén van. -
Tengri
senior tag
A kontroller témában van egy összefoglaló/összehasonlító oldal akit esetleg érdekel:
[link]
Elég gyakran frissítik az oldalt. -
Tengri
senior tag
válasz
YellowFlash #3 üzenetére
Sajnos konzolosoknak (Xbox, PS5) nem opció a Flydigi Vader 4 pro. Van a világhálón olyan videó, hogy mayflash magic x adapterrel működik Xbox series X-en is de, mint később kiderült hogy fake volt. Amint lesz hazai forgalmazónál XBOX kompatibilis (ha csinálnak egyáltalán olyat) akkor benevezek egyre de addig felejtős a Vader 4 pro.
Persze PC-hez nagyszerű lehet, ott csak a hazai beszerezhetőség és a garanciáztatás a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- iPhone topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpársportok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest