Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"Én nem akarlak meggyőzni ... "
Ki akar itt bárkit meggyőzni. Én csak a véleményemet írtam le. Ezzel kezdtem: " ... nem fogjuk tudni meggyőzni egymást."
Szóval nyugi! Én elhiszem, hogy neked jó, de ettől még vannak itt olyan ténykérdések, amik okán messze nem jó az ilyen készülék bárkinek (akinek egy hagyományos mobil simán).#24 janeszgol
"Fóliát évente cseréltetned kell. Nem bírják ki ezek." - valahogy sejtettem.
"Viszont a hang is tré." - ezt most mire írtad? A kamera hang? Vagy a hangszórók hangja? -
<Adamsky>
nagyúr
Szerintem ne menjünk abba bele, hogy mire is jó (?) a külső kijelző, mert nem fogjuk tudni meggyőzni egymást. Alapvetően én se lennék ellene egy jó összecsukható telefonnak, de én olyat még nem láttam.
Sérülékenység: én is tudok vigyázni a cuccaimra. Egy lassan 6 éves P10-est "koptatok" úgy, hogy a kijelzőn egy karc sincs (pedig fóliát csak fényképen látott).
Vajon egy ilyen "csiki-csuki" mobil kibírna nálam - akár csak - 3 évet?#18 janeszgol
Vacak? Még Bog is elismerte, hogy sok benne a potenciál. Egyszerűen nem az egységsugarú user-nek való, aki "point & shoot" módban akarja a tuti minőséget.
Minőség: ugye ez is elég szubjektív. Ma a divat a túlszaturált, túlélesített képek, ami szinte leugrik a képernyőről. 10-ből 8-9 ember (de lehet még rosszabb az arány) az ilyet látja szépnek. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... Xperia 1 V (600k)." - azzal értő kezekben elég szép képek - és ha jól tudom - jó minőségű videók készíthetők. Ezekkel a nyitogatható mobilokkal egyelőre csak villogni lehet.
Külső kijelző: egyszer kérdeztem, valamelyik topicban, hogy minek, vagy minek ekkora? Jött a válasz, hogy minél kevesebbszer kelljen kinyitni, mert ezáltal óvható a belső kijelző. Éljen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Zack Nelson sem érti, miért pont így ment tönkre.
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest