Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Újra tesztelve. [link]
-
<Adamsky>
nagyúr
"Én nem akarlak meggyőzni ... "
Ki akar itt bárkit meggyőzni. Én csak a véleményemet írtam le. Ezzel kezdtem: " ... nem fogjuk tudni meggyőzni egymást."
Szóval nyugi! Én elhiszem, hogy neked jó, de ettől még vannak itt olyan ténykérdések, amik okán messze nem jó az ilyen készülék bárkinek (akinek egy hagyományos mobil simán).#24 janeszgol
"Fóliát évente cseréltetned kell. Nem bírják ki ezek." - valahogy sejtettem.
"Viszont a hang is tré." - ezt most mire írtad? A kamera hang? Vagy a hangszórók hangja? -
<Adamsky>
nagyúr
Szerintem ne menjünk abba bele, hogy mire is jó (?) a külső kijelző, mert nem fogjuk tudni meggyőzni egymást. Alapvetően én se lennék ellene egy jó összecsukható telefonnak, de én olyat még nem láttam.
Sérülékenység: én is tudok vigyázni a cuccaimra. Egy lassan 6 éves P10-est "koptatok" úgy, hogy a kijelzőn egy karc sincs (pedig fóliát csak fényképen látott).
Vajon egy ilyen "csiki-csuki" mobil kibírna nálam - akár csak - 3 évet?#18 janeszgol
Vacak? Még Bog is elismerte, hogy sok benne a potenciál. Egyszerűen nem az egységsugarú user-nek való, aki "point & shoot" módban akarja a tuti minőséget.
Minőség: ugye ez is elég szubjektív. Ma a divat a túlszaturált, túlélesített képek, ami szinte leugrik a képernyőről. 10-ből 8-9 ember (de lehet még rosszabb az arány) az ilyet látja szépnek. -
adamklark
senior tag
válasz
Rigormortiis #17 üzenetére
Engem az érdekel amikor kinyitja a telefont hogy mi van benne, a többi teszt csak random baromság de elmegy kólaval. Nem kell ilyen komolyan venni.
-
janeszgol
félisten
válasz
Rigormortiis #17 üzenetére
Engem a törés, elhajlítás mindig is érdekelt és igen befolyásolja a vásárlási döntésemet.
Illetve a karcolás is fontos (lehet), de engem az elhajlás és törés érdekel a legjobban. -
Rigormortiis
veterán
Én egyedül azt nem értem, hogy lehet ez a YouTube csatorna kvázi hivatkozási alap egy mobilokkal foglalkozó szaklapnál. Az égvilágon semmiféle vásárlást befolyásoló értéke nincs annak, hogy hogyan bír egy aktuális csúcsmobil mondjuk egy vésőt. Ehhez képest kábé minden nagyobb megjelenésnél hivatkozva van Jerryre...
Olyan ez, mintha a Speedzone-on vagy a Totalcar-on hivatkozási alap lenne, hogy mondjuk az új 530as BMW mennyi idő alatt ég porrá, ha lelocsoljuk benzinnel...
-
Damos
tag
válasz
<Adamsky> #15 üzenetére
A külső kijelző arra való, hogy rákoppintva meg lehessen nézni az időt, az értesítéseket, esetleg gyors szelfit készíteni (akinek erre van igénye), stb. Szó sincs arról, hogy a belső kijelzőt helyettesítse (Flip esetében, Foldnál más a helyzet).
Villogni egy iPhone-nal is lehet, vagy mondjuk egy Galaxy S23U-val, és még sorolhatnám.
Én felültem a foldable vonatra, és nagyon jól választottam. Összecsukva kényelmesen elfér a zsebemben, kinyitva teljes értékű telefon.
Fentebb írtam, de megismétlem, hogy ezek a telefonok olyanoknak való, akik tudnak rá vigyázni. Én tudok.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... Xperia 1 V (600k)." - azzal értő kezekben elég szép képek - és ha jól tudom - jó minőségű videók készíthetők. Ezekkel a nyitogatható mobilokkal egyelőre csak villogni lehet.
Külső kijelző: egyszer kérdeztem, valamelyik topicban, hogy minek, vagy minek ekkora? Jött a válasz, hogy minél kevesebbszer kelljen kinyitni, mert ezáltal óvható a belső kijelző. Éljen! -
rigoberto
őstag
Lehet azért lett ilyen, mert természetes anyagokból készült, netán újrahasznosított cucc. LoL.
-
Antosz
tag
Ez nem releváns teszt. A nagy kijelzőn látszik, hogy valami védőfólia van. Gyanítom, hogy a kicsin is.
Bár mindegy. Mert a kicsi úgyis betört.
-
Damos
tag
"A flip is úgy porlik mint a mészkő, hiába van már 4 generáció."
Ez nem igaz, egész egyszerűen szimpla hazugság. Aki nem tud vigyázni rá, vegyen hagyományos okostelefont.
"Végül mindig ők az egyetlen gyártó aki rendesen összeszerel egy készüléket."
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
-
syryus
tag
Kár érte, nagyon szép készülék. A flip is úgy porlik mint a mészkő, hiába van már 4 generáció. Eddig sajnos egyik sem bírja ki évekig, hiába a gyártók által prognosztizált több 10k nyitás, csukás. Sebaj, kibírom azt a pár évet amíg az Apple kidobja a 2. 3. generációs hajlíthatót.
Végül mindig ők az egyetlen gyártó aki rendesen összeszerel egy készüléket. -
Damos
tag
Ezt most nem teljesen értem. Adott egy technológia, aminek a mai napig vannak gyerekbetegségei, de pl. a Samsung jövő héten már az 5. generációt fogja bemutatni.
A foldable telefonok nem dísztárgyak, a tulajnak mindössze annyi a teendője, hogy fokozottan vigyáz rá, mert a belső kijelző bizony nagyon sérülékeny.
-
Apasas61
újonc
Kiváncsi lennék, az úriember milyen telefont használ......🤔
-
Vagyis: ez is csak dísztárgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Zack Nelson sem érti, miért pont így ment tönkre.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest