- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
troll81 #7253 üzenetére
Gyártó? Kettőt és könnyebbet. Full kínai cucc a csehek csak felmatricázzák. Ennek ellenére a méretben középfuratban és kialakításban egyező kínai berántók nem jók rá. Kínomban már próbálkoztam azokkal is hátha legalább használni tudom. Én már lemondtam róla. Megy a garázsba a gép, ha valamikor valami csoda folytán jön is hozzá alkatrész összerakom és azonnal eladom. Direkt azért nem valami noname straus-t meg hasonszőrű nagyon-kínai piacos vackot vettem mert ehhez majd tuti lesz alkatrész ha kell. Ahhoz képest azokhoz minden IS van ehhez meg kb. semmi. Ilyen az én formám.
-
-
Archer
őstag
válasz
troll81 #3242 üzenetére
Ha szerencséd van és csak valami kosz tömít el valahol valami járatot a karbiban, ha féktisztítóval átfújkálod, valószínű az is megoldja. Ha van kompresszor, levegővel is meg lehet próbálni (ha membrános a karburátor, akkor viszont nem, tönkreteheti a membránt), viszont ha a bent hagyott benzin gyantásodott bele, oda kevés lesz a féktisztító, valami agresszívebb anyag kell ami feloldja azt a trutyit. Létezik direkt karburátortisztító spray erre a célra, az alkohol nem tudom mennyire működik.
vizimento: nem kell semmit hajtogatni meg görbíteni, azt a mérnökök már kitalálták a gyárban, a regulátor szerepe, hogy terhelés ellenében (beletolod a fűbe) a megadott fordulatszámon tartsa a motort. Ha a karburátorban valahol dugulás van, kevés a benzin, elkezd esni a fordulat, a regulátor ezt megpróbálja ellensúlyozni és ezt folyamatosan, ezért van az állandóan fel-le ingadozó fordulatszám. Az a rugó meg a kar úgy jó ahogy van, nem kell azt mókolni.
SeatZola: ennyiből nagy csodákat még nem kapsz, a jobb kínaik vannak ilyesmi árban (Hecht, Rivall, Fuxtec), 55-ért McCulloch B33 ami már azért egy minőségibb kategória vagy 65e körül Oleo-Mac Sparta 250.
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest