- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
kolosanyi #207 üzenetére
Játszótér az messze van, fa van elég, panel mögött van egy park, de télen nem jó kint. Viszont ilyen erővel fa ágán is húzódzkodhatnék már.
Hasonló megoldást láttam már gyűrűvel is, alapvetően nem rossz csak kicsit körülményes, én nem vagyok ilyen szaki, de talán barátok tudnak segíteni ha úgy alakul.
Köszi szépen, majd ha jutottál valamire írhatnál, kíváncsi vagyok a megoldásodra
üdv -
Tonus
csendes tag
válasz
kolosanyi #172 üzenetére
intervallum edzés alatt HIITre gondolsz ,gondolom
hát igen ,csak tudod a jól bevál aerob... nehezen szakadok el Tőle , na de akkor majd kipróbálom , köszi !
talán mondhatom magam haladónak
csak találtam külföldi gym oldlon és meg tetszett ...MOn meg nem nagyon ismerik ...
-
Jim-Y
veterán
válasz
kolosanyi #157 üzenetére
Közben megtaláltam azt, amit láttam tenyérvédőt: http://www.aquafitnessfelszerelesek.hu/ -> felszerelések és árak -> tornász tenyérvédő
-
Jim-Y
veterán
válasz
kolosanyi #155 üzenetére
Nem tudom, hogy mi az oka, talán az, hogy ezt a sportágat kevesebben űzik mint a Gyúrást, vagy a Kettlebellt még kis hazánkban, de az is lehet, hogy az a gond, hogy nincs kiírva a topik címébe, hogy Crossfit, csak, hogy CF
(ami amúgy azért nincs kiírva, mert a Crosfit védett névjegy, és nehogy baj legyen belőle)
Egy kicsit leszedi, de ilyen 100- mennyiségű húzódzkodásnál csak a bütyköknél, és csak kicsit, nem vészesen. Egyébként vannak direkt húzódzkodáshoz segédeszközök, van egy ilyen hám-szerűség, ez is az, bár én nem pont ilyet láttam.
Nekem is ez a problémám, még az alapból magasan levő húzódzkodó is sokszor kicsi
Szerk: akinek megy 1: sima strict húzódzkodás, 2: kipping húzódzkodás annak a butterfly is menni fog csak párszor rá kell próbálnia.
Szerk2: ha már itt vagyok kérdeznék is. Rendkívül kötött vagyok olyan értelemben, hogy nem lazák az izületeim, például egy normális Overhead-Squat-ot nem tudok megcsinálni rúddal (simán, súly nélkül), mert problémát okoz megállni a lábamon. Ezt én annak tudom be, hogy nem elég mobilis a bokám, és a csípőm sem. A vállam sem volt az, de azon dolgozom, és már pár edzés után is van eredménye. Engem az érdekelne, hogy az említett boka, csípőt hogyan lehetne, milyen gyakorlatokkal javítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest