- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
Igen sejtettem,hogy ilyesmi lehet.Főleg ennyiért...
Köszi.
Amúgy kettlebellel csinálok sok gyakorlatot ,azzal kezdtem egy éve kb férfi mérethez "kicsivel".12-vel majd karácsonykor 16 most idén nyáron 20-al csinálgatom már.
Pár honapja vettem a Dechatlonba egy Domyos húzodzkodó rudat,olyant amit az ajtóközbe lehet erősíteni.Nem volt nagy összeg és teljesen jó a célra.Bár mostanában a gumi része amiben kapaszkodok enyhén elkezdet elforogni ami tényleg zavaró.
Köszönöm. -
Orlin
addikt
Hát annyit nem pakolok rá tuti.
Max a 12-16 menne mostanában rá.
Nem gondoltam hogy aktív a topik,ahogy néztem nem annyira látogatott.De akkor egy másik kérdés is!
Ez mennyire lehet "hatásos",vagy egy sima fekvőtámaszkerettel is ugyanott vagyok.
EDZŐTÁBLA GORILLA SPORTS FEKVŐTÁMASZOK VÉGREHAJTÁSÁRA
Köszönöm. -
kolosanyi
veterán
Logouton van egy írás, ő húzódzkodót fúrt a plafonba, de gyűrűt is rárakhatsz. Értelemszerűen két jóféle, nem nyúlós rakományrögzítő hevederrel fára is felakaszthatod, vagy a játszótéren a hintára, akárhova.
-
kolosanyi
veterán
Ha húzódzkodni is akarsz a felfüggesztéses eszközzel, akkor vegyél gyűrűt szerintem. Nekem GFlexem van (egy saját gyártmány, de van egy eredeti is), ha középen összeér - márpedig az összes ilyen cucc összeér -, akkor tolódzkodni, húzódzkodni kényelmetlen rajta, vágja az ember kezét, szorítja a vállat stb. Én is most veszek gyűrűt, pontosan ezek miatt. Plusz azon saját súlyos erő elemeket is faszán lehet csinálni (mérlegtartások stb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest