Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherilady
tag
válasz
róbert gida #111 üzenetére
Igen tudok róla! De nekem azaz érdekes h hol hallom hol nem. Szal a zúgás nem álllandó.
Meg alapba sajnos nekem enyhe pánik betegségem van és utánna olvastunk h az is okozhat fűlzúgást.
Most fogok ideggyógyászhoz menni. Kíváncsi leszek h mit fog mondani, de sztem felír nekem vmi gyógyszert.
1,5 éve szedtem egy cipralex nevezetű gyógyszert ami be is vált csak sajna hamar abbahagytam, fél évig szedtem és azt mondták 1 évig kellett volna.
Majd kiderül h mi lesz.
Hál ég én nem sípolást hallok hanem egy enyhe zúgás szerű vmit.
Olyan mintha az alap "zaj" felerősödne. Szal ha tök kus van és ha nagyon figyelsz akkor hallasz vmi hangot, nah nekem az erősödik fel néha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest