- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny198612
tag
Szia,
A soraidból azt olvasom ki, hogy már unod ezt a témát, ezzel kapcsolatban gondoltam reagálok gyorsan, hogy nagyon jó lenne, ha létezne ennek a témának egy külön topik egy gyors összefoglalóval legalább.
Mert én is szenvedtem itt egy órát, h hol tegyem a fel a kérdésem, a Hifi-s DAC csoportba, a BT fülesesbe, ide a vezetékes fülesesbe, stb.
A keresgélés is fárasztó a 3-4 topikon belül, h hol merül fel ez a téma.
Eléggé visszatérő probléma ez szerintem, h legyen rá külön topik, a tanácsot adóknak meg a kérdezőknek is egyszerűbb lenne.
Én magam sajnos nem tudom mi az etikettje itt a topik nyitásnak, emiatt csak így meglapulva dobom fel itt az ötletemet. -
Johnny198612
tag
Köszi a válaszokat,
Samsung S20 FE lenne a telefon, nincs rajta jack egyáltalán.
Páromé lesz végül a telefon, neki egy AKG vezetékes fülbedugós van, az a fő.
Illetve van egy Focal Listen vezetékes fejhallgatónk, amit itthon vagy én vagy ő használ, ha kicsit komolyabb zenehallgatásra van igény.
Néztem a Fiio-kat korábbról, itthonra, magamnakDe ezek mind ilyen minimum öngyújtó nagyságúak és valami kevésbbé észrevehető, vagy zavaró dolog kéne, h utazáskor se kelljen vele bajlódni.
Venture Electronics Odyssey HD - ennek utanézek ég, az első cikk amit olvastam róla, szintén írt pár negatívot. -
Johnny198612
tag
Sziasztok,
Előzetesen is elnézést kérek, nyugodtan tereljetek át másik topikba, egyszerűen nem találtam a megfelelőt.
Megkaptuk az első telefonunkat, ami jack nélkül érkezett, és én amellett vagyok, hogy vegyünk hozzá USB-C - Jack átalakítót és használjuk a meglévő füleseinket, minthogy gyengébb hangzású BT eszközt szerezzünk be nagyon drágán.
De sajnos nem jutottam dülőre milyen átalakítót érdemes venni.
AV-online -on találtam ennek a ddHiFi cuccnak a tesztjét, ami ígéretesnek hangzik.. viszont Amazon értékelések alapján a fémház ellenére is viszonylag gyakran kiszakad a bele néhány hónap dugdosás után.
Ti mit ajánlotok?
Illetve visszakanyarodva a bejegyzés elejére: hol kérjek ezzel kapcsolatban tanácsot?Köszönöm előre is
-
Johnny198612
tag
Koszi a tippeket.
A Panasonic sajnos csak nagyon nem biztato boltokban kaphato. Igy ezt kihagynam.
A Sony es a JVC kozott szorosabb a verseny sztem. A Sony-bol van feher, viszont a JVC 2 ev gari es vmi kulfoldi tesztoldal szerint tobb a mely. Sajnos abbol csak ilyen mindenfele szines van.. Talan a lila bevallhat
-
Johnny198612
tag
Sziasztok,
Agybadugós füleseket szeretnék venni, 1et magamnak, 1et bnomnek. Szeretnek maradni ebben a 0-5000 Ft-os kategoriaban.
A Maxell Metallics-ot neztem, hogy sokan jokat irtok rola, az en igenyeimnek meg is felel. A hangszigetelese is okes lenne, edzoteremben hasznalnam foleg.
De bnomnek szerintem jobb hangszigetelesre lenne szuksege, mert o pl. szeretne kizarni az irodai zajokat, es csak a zenet hallani mikozben dolgozik. Elektronikus zeneket hallgat, inkabb a mely tartomany legyen erosebb, ha valasztani kell.
Masodlagos szempont, hogy legyen pl. feherben, vagy kicsit noiesebb kiadasban.Az elso hozzaszolas ajanlasa alapjan a Canyon CNR-EP8 -at talaltam meg tobb helyen, de kb. csak negativ hozzaszolasokkal. Igy lemondtam rola.
Tudnatok ajanlani meg valamit?
Koszi elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest