Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• need

addikt

válasz schawo #18498 üzenetére

Na akkor pár dolog..gondolat..

jó pár éve amikor ezt [olvastam]
    akkor azt mondtam nekem kell egy ilyen.. igazán nem tudom megmondani mi a különbség a pro és a fi között..
    Azt mondom jó kis promó szöveg nyilván el kell adni egy terméket és ez elengedhetetlen..

Csupán csak a szerencsének köszönhető hogy van egy ilyen fülesem mivel ha most szeretnénk egy ilyet 80 ezer kevés lenne rá.. természetesen nem ér annyit az hozzá tartozik az igazsághoz..!
    a fülesen cserélhető a kábel én az eredetit használom a tartalék csavart kábel..osztom ebben a Zack véleményét hogy nem annyira csere be..!

A hangzás az én fülemben..
    Volt előtte pár fülesem java részt 98% Sennheiser kezdve az alap fülessel valami gagyi xar de volt CX 55 majd utána CX500 majd TD II
    Minden következő szerintem jobb volt az előzőnél..!

Én mindig és mindenkor szerettem a jó kis basszust "itt megint egyetértek Zackkal és SÖ-vel hogy egy dinamikus fülessel nem veszi fel a versenyt basszus terén.."
    Természetesen ebben is van erő és tartalék de ami számomra tetszik a részletessége..mégpedig nem megy az egyik tartomány a másik rovására tehát nem nyomják le egymást..ami még talán a többi fülesből hiányzott nekem a érezhető közép és maga tartomány..sajnos ha nem megfelelő minőségű a zene azt egyből lehet hallani és nagyon bántó is néha..
    Kell hozzá persze egy normális mp3 lejátszó nekem most egy Cowon iAudio D2@+ van...
    álmaim ne továbbija a füleshez még egy AMP 2 hónap mulva ha igaz meglesz... és az Amppal inkább majd a Fioo X3 felé akarok menni ha 1x megjelenik és kedvező lesz a fogadtatás..

Használat...
    Én az eredeti kábellel használom az van rá hajtva a fülem ívére ebből adódik hogy nem egyszerű betenni és kivenni sem..természetesen a gyári kábel alkalmas headsetként funkcionálni felvevőgomb és mikrofon van hozzá és ipod átalakító is..!
    Nekem igazán a Sony Hybrid gumiharangok jöttek be szerintem a gyári elég fos..!
    Ha behelyeztem a fülest akkor stabil nem mozdul semerre és ha jól be van állítva a fül ív akkor olyan mint ha nem is volna benne semmi...

U.i:.
    Nagyon sok vélemény elhangzott sok helyen a fülesről egyesek szerint túl nagy és kilóg meg kényelmetlen.. az hogy nagy az tény hisz kell a 2 duál és a magas hangsugárzónak a hely nem beszélve a hangváltóról sem..! Na meg a meghibásodás..?! persze áll a zászló ennél is..!
    Én nagyon örülök ennek a fülesnek és persze ebben az örömben benne volt a régi nagy álmom..

Új hozzászólás Aktív témák