Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Fotók, videók mobillal
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
válasz
schawo #18498 üzenetére
Na akkor pár dolog..gondolat..
jó pár éve amikor ezt [olvastam]
akkor azt mondtam nekem kell egy ilyen.. igazán nem tudom megmondani mi a különbség a pro és a fi között..
Azt mondom jó kis promó szöveg nyilván el kell adni egy terméket és ez elengedhetetlen..Csupán csak a szerencsének köszönhető hogy van egy ilyen fülesem mivel ha most szeretnénk egy ilyet 80 ezer kevés lenne rá.. természetesen nem ér annyit az hozzá tartozik az igazsághoz..!
a fülesen cserélhető a kábel én az eredetit használom a tartalék csavart kábel..osztom ebben a Zack véleményét hogy nem annyira csere be..!A hangzás az én fülemben..
Volt előtte pár fülesem java részt 98% Sennheiser kezdve az alap fülessel valami gagyi xar de volt CX 55 majd utána CX500 majd TD II
Minden következő szerintem jobb volt az előzőnél..!Én mindig és mindenkor szerettem a jó kis basszust "itt megint egyetértek Zackkal és SÖ-vel hogy egy dinamikus fülessel nem veszi fel a versenyt basszus terén.."
Természetesen ebben is van erő és tartalék de ami számomra tetszik a részletessége..mégpedig nem megy az egyik tartomány a másik rovására tehát nem nyomják le egymást..ami még talán a többi fülesből hiányzott nekem a érezhető közép és maga tartomány..sajnos ha nem megfelelő minőségű a zene azt egyből lehet hallani és nagyon bántó is néha..
Kell hozzá persze egy normális mp3 lejátszó nekem most egy Cowon iAudio D2@+ van...
álmaim ne továbbija a füleshez még egy AMP 2 hónap mulva ha igaz meglesz... és az Amppal inkább majd a Fioo X3 felé akarok menni ha 1x megjelenik és kedvező lesz a fogadtatás..Használat...
Én az eredeti kábellel használom az van rá hajtva a fülem ívére ebből adódik hogy nem egyszerű betenni és kivenni sem..természetesen a gyári kábel alkalmas headsetként funkcionálni felvevőgomb és mikrofon van hozzá és ipod átalakító is..!
Nekem igazán a Sony Hybrid gumiharangok jöttek be szerintem a gyári elég fos..!
Ha behelyeztem a fülest akkor stabil nem mozdul semerre és ha jól be van állítva a fül ív akkor olyan mint ha nem is volna benne semmi...U.i:.
Nagyon sok vélemény elhangzott sok helyen a fülesről egyesek szerint túl nagy és kilóg meg kényelmetlen.. az hogy nagy az tény hisz kell a 2 duál és a magas hangsugárzónak a hely nem beszélve a hangváltóról sem..! Na meg a meghibásodás..?! persze áll a zászló ennél is..!
Én nagyon örülök ennek a fülesnek és persze ebben az örömben benne volt a régi nagy álmom..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest