- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
andrisms #39240 üzenetére
Gr07 hordható simán is, én is úgy használom... Hangban sztem nagy előrelépés az se215höz képest.
Vsd1, sztem az is jobban szól, mint a 215és az is hordható simán is, de keress valakit, akinél ki tudod próbálni.
(#39241) gelbelex tudom, de az aminek sokkal strapabíróbb a kivitelezése
-
válasz
Heavyrain #39229 üzenetére
Tartok tőle, hogy ilyet nem fogsz találni. Egyik füles sem bírja abban a kategóriában ezt sajnos (de följebb se, max annyi, hogy cserélhető kábelesek is vannak)
A Shure SE215 az, ami cserélhető kábeles és strapabíró, de az bőven 2,5x annyiba kerül, mint amennyit max rászánnál.(#39222) contaxg mit tudsz még a Vsonic-ról? jöhet privátban is
-
válasz
#16820480 #39204 üzenetére
Igen, az ára kicsit nehezen hihető, de reméljük a legjobbakat és tényleg jönnek ki valamivel. A GR07 akciózása talán azt mutatja, hogy lesz valami
(#39205) Ati1979
Tudom milyen egy ips, láttam párat már. Hidd el nekem, hogy ezeknek a Wide View Anti-Glare-eknek a betekintési szöge egy más világ, 45%ból is simán olvasható, látható minden. Nem ips, persze, azt nem mondom. Amúgy meg monitorban a Dell ips-e igen magas szintet képvisel.De, legyen szinte tökéles nekem. Ami persze más, mint Neked
-
válasz
#16820480 #39202 üzenetére
szipak-é.
Meg gondolom volt mély is benne elég. Ha igen, akkor az az én barátom hangban
Pár napot adok még nekik
Igen, ezt írta az a japán oldal is. Csak ott még volt 7 meg 9 is, a 9 meg a K3003 kategóriájában futna. Én is merésznek tartom, de majd meglátjuk/halljuk, vagy nem
-
válasz
#16820480 #39198 üzenetére
Ez a Dellben nincs, vagyis ezek a prémium panelek nem ilyenek. Kb ips betekintéssel bírnak, és a színek is igen jók (volt, aki ips-ként hirdette, mert annyira úgy néz ki) Jah és FullHD persze
(#39199) Ati1979 azért a dell premium panelje nem az a tnEzért mondtam, hogy VC+DD
nem mondtam, hogy mindezt 30e alatt
De olyat még nem hallottam, ami mindezt tudja, bármennyibe is kerüljön. És IEM is legyen
Én is nézelődtem már, de még nincs vége a napnakBár tartok tőle, hogy amire megjönnek a hírek még eltelik pár nap.
(#39199) Ati1979: sheratan hallotta a vc1000-et. Westone 4r-t nem hallottam.
-
válasz
Ati1979 #39194 üzenetére
Tudtommal nem, sőt ahogy nézem már a Precisionokat se. Legalábbis a dell.com-on lévő konfigurátorban nem találtam már ilyen opciót.
Sztem ha nem képet dolgozol fel sok jelentősége nincs ennekDe itt is bejön, hogy kinek mi a preferenciája, nekem az NBD az, ami lényeges, mert munkagép 7/24-ben.
Sheratan 535-jénél is jobbak a VC1000 magasai. 846-ot nem hallottam, de kell lennie azért azalatt is olyannak, ami megüti azt a szintet, amire érdemes cserélni. Vodkaboy beszámolójára kíváncsi vagyok a kis Sony hybriddel kapcsolatban pl. Bár az H3 igen méretes darab, elég hülye formával
AK100-on hasonlítottam össze, direkt
szerk:
(#39195) contaxg az nem telefon? -
válasz
Ati1979 #39190 üzenetére
Lehet IPS-el is kérni, de az a tn panel nem az a tn panel mint a szokásos. Közel van az ips minőségéhez, érdemes megnézni. A töltő nekem is téglányi, sajna
Armatúrás és armatúrás között is nagy különbség van, pl a vc1000 magas tarománya sokkal csilingelőbb, mint a shure-oké. Szal nem csak attól függ, hogy ba vagy dd, hanem hogy az adott gyártó mire hangol. Nekem a vc hangolása jobban tetszik, mint a shureoké.
Az, hogy ahogy mész egyre feljebb minőségben és egyre többet fizetsz az tény. De a gr07<>535 vonatkozásában nem érzem, hogy megérné. Másnak meg megéri, nem vagyuk 1formák
BUÉK mindenkinek!
-
válasz
Ati1979 #39185 üzenetére
Ha laptop, akkor Dell, annak is csak az NBD garis kivitelei (3 év, köv. munkanap ott a szerelő ahol mondod és javítja, többnyire)
Igen, de ne felejtsd el, hogy egy 30e füles "harcol" egy 135e-el hangban, és sztem nincs akkora különbség, hogy megérje. Ha lenne, mint ahogy sztem a DX50<>kisAK között van, akkor elismerném
Amúgy meg lehet, hogy van akinek jobb a GR07 mint a 846, mint ahogy az IE800 is jobban tetszett neki. Mert a dinamikust szereti, oszt kész.
-
válasz
#16820480 #39138 üzenetére
Ámen
Bármelyik verzióra
(#39142) bucsher +1
(#39146) sheratan én is kb így vagyok vele, 95%-ban olyan helyen hallgatok zenét, ahol a fejes sem megoldható, nemhogy a hangfalak. A Pro80-ra pl én se cserélném le a GR07-et...
(#39148) Ati1979 535 jobb, de nem amennyivel többe kerül (pont +100ft az ára, úgy számolva, hogy a GR07 megbukik a vámon...).
-
válasz
Ati1979 #39131 üzenetére
425 lehet, de 2X annyiba kerül legalább. 535 is csak picivel jobb nekem. De módosítom: hangjával korrigált az ár-értékben a legjobb a gr07
Sztem nem, én összehallgattam őket.Sanszos, ha jó lesz az ár
Mpeter87: remélhetőleg 2.ától már működik minden... Most néztem, 11.19 óta nem lépett be.
-
válasz
HagaNRG #39124 üzenetére
5000 alatt: Sony MDR-EX50, 45$: Vsonic VSD1, 100$: Hifiman RE-400, 130$: Vsonic GR07. Ezek közül a hifiman egy ultrakényelmes füles igen jó hanggal. A két vsonic árkategóriájában bestbuy, a gr07-nek sztem 100e-ig nem nagyon van párja.
Vagy ott a Soundmagic E10, ebben több a mély. -
válasz
Zoli133 #39113 üzenetére
Annyiban nem értek egyet, hogy kellő vélemény akkor lesz, ha hallod. Addig csak a Headfi-re tudsz támaszkodni, ami azért kb olyan, mint hogy itt Dr.Gipsz János beírja, hogy a Xerto Dzs4000 füles veri mindent
(#39116) sheratan nem neki ajánlották
Visszaolvasni meg nem szokás
(#39109) HagaNRG mennyiért? csak Mo. játszik, vagy külföld is?
-
válasz
monti0222w #39065 üzenetére
VSD1 azért szebben szól az E10-nél, szerintem.
-
válasz
randras_83 #39053 üzenetére
Sennheiser nem éri meg az árát, a CX300II olyan 2-3e Ft-ot, ha ér...
-
válasz
honfoglalo #39016 üzenetére
GR07 biztosan tartósabb (na meg a hangja...)
Minden valószínűség szerint drágább lesz ugyanez a kategória (GR07 most "nagyon" olcsó) -
válasz
honfoglalo #39006 üzenetére
A VSD1(S) kábele lényegesen vékonyabb, mint a GR06-07-é
(#39008) veector 2014.01.01-én jelennek meg, elvben persze. VSD3-5-7-9, a 3-5-ről már képek is vannak.
-
válasz
honfoglalo #38995 üzenetére
Sztem a GR07 kábele is masszív, hangban meg nálam magasan veri az Se215öt. Viszont az új vsonicok kábele sokkal vékonyabb.
Az utódjának a VSD7-et írják, 200$ körüli áron, cserélhető kábellel. De ez még csak találgatás. -
válasz
honfoglalo #38976 üzenetére
Úgy legyen! (de sajna nem reális, a 150$, 200$ már inkább)
-
válasz
honfoglalo #38971 üzenetére
VSD1 kábele viszonylag vékony, ez tény, ebben a Shure sokkal minőségibb. Viszont azt mindenképp hallgasd meg előtte, mert nem biztos, hogy bejön a hangja. Erősen megosztó...
VSD3-5: szerintem szinte kizárt, hogy ennyibe kerüljenek. A GR07 utódja lesz(már kiárusítás alatt van a lendmeurears-on), az meg akciósan 130$...
-
válasz
honfoglalo #38939 üzenetére
Szerintem jobb a VSD1. Nagyobb a tere, magas és közép tartományban jobb.
De az E10 is teljesen vállalható, nekem igen kellemes csalódás volt. És Mo-n beszerezhető. -
válasz
honfoglalo #38934 üzenetére
A Shure mellett szól, hogy cserélhető kábeles, autót is húzhatsz vele. Viszont a hangja nekem személy szerint nem jön be.
Ami viszont nagyon ott van a toppon, az a Vsonic VSD1, 45$, enyhe V, a mélyek nem hiányoznak belőle. A GR06-nál szerintem jobb füles... Vagy a GR07, de ez már drágább.Vagy ott a Soundmagic E10, az kapható nálunk, a nomono-nál meg is tudod hallgatni, korrekt kis füles, és az ára is barátságos (szerintem jobb vétel ez is, mint a 215)
-
válasz
namerke #38858 üzenetére
Szvsz egy hangkeltőnél elsődleges a hangminőség, minden utána jön.
Igen, 2x annyi, de a hangja is minden bizonnyal jobb nála.
Valamiben kompromisszumot kell kötni akkor, ott van pl a BW M5, ami szép csak a hangja miatt nem ajánlott. Vagy a VSD1, ami hangra nagyon jó 10k-ért, de szerinted randa. Vagy a RE400, ami mint hangban mint kinézetben jó csak drága (amúgy érdemes utána nézni, hátha hirdeti valaki használtan)Az Astrotec-ről nincs itt tapasztalat tudomásom szerint, de megnéztem a review-t és a GR06-hoz hasonlítva gyengébbnek ítélték.
(#38860) gelbelex +1
-
válasz
korpicschess #38831 üzenetére
Én teljesen független darabot hallottam, más forrásról
(és sokkal hosszabb ideig, mint Atiék, mivel én megvettem, majd gyorsan túl is adtam rajta)
Én nem azt mondom, hogy hallgathatatlan, de azt igen, hogy nem egy jó füles. Azon az áron, amennyibe kerül kapni sokkal jobbakat. Pl Vsonic VSD1 (ami nekem a GR06-nál jobban tetszik)
-
válasz
korpicschess #38819 üzenetére
Az mp4nation-ön tudtommal nincs raktáron már jó ideje a VSD1, és a Brainwavz az ő házimárkájuk, nyilván azt fogják inkább hirdetni, akciózni, stb. Nekem az M5 ingyen se kéne
-
válasz
korpicschess #38817 üzenetére
45$ ugyanúgy, mint az M5. Pl itt lendmeurears
-
válasz
korpicschess #38814 üzenetére
Hallgass meg az M5 mellett egy Vsonic VSD1-et és mindjárt rájössz, hogy miért nem szeretik itt azok, akik hallottak már jobbat nála. Ráadásul kb ugyanannyiba is kerülnek...
S1-et nem ismerem.
(#38815) Zoli133 én nem arról hallgattam...
-
válasz
spinkler #38791 üzenetére
Harmadik FÜLhallgatós találkozó
Nincs, remélem vasárnap már lesz
ha valaki hoz
(#38790) szlovibuki nem ismerem őket. Ha mindenképp earbud, akkor rendeld neten és 8 napod van eldönteni, hogy tetszik-e. IEM-ben (agybadugós) tudunk olyat ajánlani, ami jól szól
-
válasz
szlovibuki #38787 üzenetére
Hagyományosból (earbud) nincs túl nagy választék, külföldről rendelve a Yuin ami minőségi. Vagy Magyarországon kaphatók közül az AKG, Sennheiser, Sony termékei között lehet választani
(#38788) spinkler vasárnap fülestalálkozó, gyere el és hallgasd meg
-
válasz
maszekember #38723 üzenetére
Közepes.
-
válasz
vodkaboy22 #38432 üzenetére
Meg tudlak érteni, ez a legjobb döntés amit hozhatsz
-
válasz
LonGleY #38293 üzenetére
GR07 mélyeivel sztem semmi baj nincs, sőt
mint ahogy az egész füles igen jó. Gyere el a fülestalira és meghallgathatod, többek között én is hozok.
(#38294) Scap_HUN VSD1 (vagy VSD1S).
Brainwavz M5-öm volt, háááát. Mély nagyon kevés benne, tere nincs, magas kicsit sok is. Szal nem nagy szám, kb 4-5e Ft-ot ér meg. -
válasz
Jake88 #38271 üzenetére
Tudomásom szerint az összes ajánlott füles normál kábeles. Viszont vannak közötte olyanok, amiket fül felett is lehet hordani, lásd Összefoglaló
15e-ig ajánlott a Vsonic VSD1 és a Soundmagic E10, E30 (ezt én nem hallottam, de többen igen). Utóbbi kapható Mo-n is előbbi külföldről rendelős.
VSD1 nagyon nagy köröket ver a CX300-re hangminőségben.(#38272) Narakh mert azt a GR07-hez adták
-
-
válasz
LonGleY #38254 üzenetére
A VSD1 nem egy basshead füles, de igen kellemes a basszusa, nem ül rá a többire.
Neked is ajánlani tudom, hogy a Dec 22-i Fülestalálkozóra gyere el, és hallgasd meg (remélhetőleg lesz, de ha nem, akkor a nagytesója biztosan, az meg hangzásképben nagyon hasonló)Narakh merre jár a fülesed?
-
válasz
stargazer #38134 üzenetére
A második kérdésre nem válaszoltál, mi lenne a forrás? Mert ha telefon, akkor kb a 20e kategória az, amit kihajt, afelett nem érdemes.
Ez lesz az összefoglaló, csak még nincs élesítve: Klikk
A vége felé vannak az árkategóriák, vastagbetűsök a különösen ajánlottak. Az általam is hallottakból a Vsonic VSD1-től felfele már csalódás nem érhet
Onnan már a dupla, 3x, 4x árért nem kapsz ennyiszer jobb hangot, de persze egyre jobb lesz. A vége meg a csillagos ég...
-
válasz
PlutoPritt #38047 üzenetére
Ebben az árban a Maxell Metallics szokott az ajánlott lenni, ezzel a Pioneer-al nincs tapasztalat.
Bagira01 earbud-ok a kihalás szélén vannak. "Ha mindenképpen earbud kialakítást keresünk, akkor a külföldről rendelhető Yuin elég jó minőséget képvisel, illetve a Magyarországon kaphatók közül az AKG, Sennheiser, Sony termékei között lehet választani." -> idézet a leendő összefoglalóból.
-
válasz
bucsher #37912 üzenetére
Igen, sajna most lassu nagyon a dolog pl:
2013-11-25 15:02, Item information : Vámhatározat kiadva / Issue of customs decision
2013-11-25 14:03, Item information : Elektronikus vámkezelési dokumentum kész / Electronic customs declaration ready
2013-11-25 11:40, Item information : Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
2013-11-21 15:05, Item information : Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure
2013-11-21 14:10, Item information : Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2013-11-21 13:25, Item information : Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance
2013-11-21 12:02, Item information : Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2013-11-14 14:56, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013-11-14 14:56, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country -
válasz
djdaniel #37803 üzenetére
Ennyiért inkább egy Maxell Metallics-ot. vagy kicsit drágábban a Sony MDR-EX50LP
-
válasz
kungzi #37751 üzenetére
Ennyiért inkább egy Maxell Metallics-ot. vagy kicsit drágábban a Sony MDR-EX50LP
-
válasz
Zoli133 #37675 üzenetére
Annyiban nem értek veled egyet, hogy ha innen nézzük, minden ami a GR07 fölött van az ár/értékben kuka (sőt, ha onnan nézem, akkor a VSD1 fölöttiek, hisz árban a GR07 is 3x annyi, a hangja meg nem 3x jobb). Szal szigorúan véve kb a 10e kategória az, ami ár/értékben a legjobbat hozza, asszem ezzel mindenki egyet ért. Viszont egy 300K-s füles is lehet ajánlott, ha hallhatóan többet nyújt, mint az alatta lévők.
-
Olvasd el ezt (de legalább tekerj az aljára, a vastagon kiemeltek az ajánlottak.)
A Soundmagic-ek kaphatók itthon is (én azt nem hallottam, de az E10-et szokták általánosan ajánlani), a Vsonic VSD1 külföldi rendelős és se nem mikrofonos, se nem hangerő szabályozós. Viszont jó a hangja
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest