- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Netfone
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attika89
senior tag
válasz
Blindness #8085 üzenetére
Szerintem létezik! Én több mint fél évig hallgattam a CX95-ömet különösebb burn-in nélkül, aztán mikor kb 10-12 órán keresztül (ennek sokak szerinte csak kb ennyi kell) ment rajta a white noise meg a pink noise, utána mintha teljesen más fülhallgatóvá vált volna. Valahogy minden a helyére került és elég feltűnően változott. A magasak lágyabbak lettek és már nem bántóak, a sibilance (s, sz hangok zavaró, "szúróssága") is rendeződött valamelyest. A basszus a burn in után először kevesebbnek tűnt, de ahogy jobban figyeltem csupán a középtartomány jött jobban elő. Basszus így is van épp elég....
Szerintem érdemes egy kis időt szánni a burn-in-re maximum azt az időt "veszíted el".
De ez sokban függ attól is, hogy milyen driver van a fülesben/fejesben, mert vannak olyanok amik tényleg nem reagálnak az ilyesmire
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest