- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
-
Exodius
őstag
"Nálam csak Bodz ismeri jobban, mert mind a kettő megfordult nála, de az egyértelmű hogy a DAC verzión tudtak még faragni, ezért kap sok helyen pozitív visszajelzést. Zeos is pl nagyon jókat mondott róla. (Én mondjuk 10 másodperc után már szédülök, így csak hallgatni szoktam, hogy miket beszél
)"
Erre.
-
sNk77
aktív tag
Már ott tartunk, hogy szállítással együtt 70 ezer, újonnan pedig 103 ezerre emlékszem és ingyen szállítással németből. Így nem megyek fentebb
, inkább már akkor újonnan venném és akkor ez még az xlres verzió, az rca-s pedig olcsóbb is valamivel. Esetleg valami olcsóbb megoldás újonnan?
-
ignocius
csendes tag
Koszonom a tippet, gondolom igen megbizhato config.
De arban kozel ott van ez a set mint ez a [link] a DAC/AMP kombo es ez gratis BT ami praktikus lehet, bar mint teljesen laikus ebben a temakorben, nem tudom, hogy melyiknek mi lenne az elonye illetve a hatranya szamomra! -
ignocius
csendes tag
- over ear
- igen a wirelesst hasznalom kabellel, az ANC kikapcsolhato, ANC nelkul hasznalom a PC-hez
- ez az elso komoly(abb) fejhallgatom, igy erre nem tudok valaszolni, en kiegyensulyozottnak erzem, nem ereztem kimondottan erosnek a basszust.illetve felmerult meg ez a darab is
- Topping DX3 Pro Headphone Amplifier DAC DSD512 -
sNk77
aktív tag
Köszönöm a választ, így nyugodt szívvel licitálok rá. Nem akartam minden áron rca-xlr kábelezni csak elfelejtettem, hogy ezen van balanced kimenet és ha már ez szóba jött jobb tudni, mert nem minden dacban van amit nézegettem.
Gondolom sokkal több dac közül válogathat az ember így, hogy nincs balancedre korlátozva az erősítője miatt. Az alap eset az volt igen, hogy dacot is cserélek max 60k-ért mint az erősítőt is. Azt megköszönöm ha tudsz ajánlani valamit, de egyelőre az erősítő legyen meg ebayről.
-
ManUnited
aktív tag
Szia!
Köszi a választ, ezek közül gondoltam, nem tudom mennyire lövök alá/fölé a rendszer többi összetevőjéhez viszonyítva:
KáCsa KCE-200 (5.000 körül)
AudioQuest Tower RCA (7.000 körül)
KáCsa KCS-200 (8.500 körül)Ha van ezeknél jobb ilyen áron vagy ezeknél jobb ár/érték arányú mondjuk max. 10.000 körül akkor megköszönöm az ajánlást.
Szerk.: Egymás melett lesz a dac és az erősítő, úgyhogy max 1 méter, de inkább fél méter vagy még rövidebb is elég.
-
sNk77
aktív tag
-
dgyuri0123
nagyúr
Én azt vallom, akkor jó valami, ha egyáltalán nem kell "trükközni" a hangjával. Nálam most az van, hogy megálltam jó időre. A "csövek" annyira meleggé és analóggá "változtattak" minden hangot, hogy abszolút elégedett vagyok. Amit eddig kifogásoltam, az elmúlt. Ha cserélnék, akkor is áll amit mondtam: 0 beavatkozás a hangba, elejétől a végéig. Én ezt tanultam az "öregektől" még 70-80-90-es években és ehhez tartom magam. Igazi előrelépés nálam akkor lesz, ha kategóriát ugrok, de arra egyelőre nincs kapacitás/esély. A legolcsóbb feljebb lépés lehetne még az, ha a gyári Orosz Electro Harmonix 6922 lámpákat cserélném valami jobbra, de ezt is csak akkor ha van értelme a cserének, nem csak a pénzem égetem vele. Szóval, igen csekély esélyét látom, hogy valaha is hozzányúljak egy akármilyen hangszín korrekciós gombhoz.
-
Bl@tty
tag
Nem, telepített Xmos driverrel a Win10 beállításaiban "teljes a paletta", 44,1-től 384 KHz-ig és 16-24-32bit opciókkal. Driver nélkül csak 32bit, de teljes mintavételi skálával.
Közben tesztelgettem kicsit, valószínűleg az AIMP-t nem szereti. Telepített driverrel próbálgattam különböző mintavételezésű zenéket, hátha csak a progi resamplere bakis. Nos... érdekes. Egy ideig (3-4 alkalommal) simán váltogathatok akármilyen WASAPI Event mintavételt/bitmélységet, de aztán kifagy még a Windows is.
Asszem jó lesz nekem az ASIO is, így maradhat az AIMP... -
Bl@tty
tag
Rendben, értem amit mondasz/mondotok. Köszönöm a válaszokat.
Éreztem, hogy túllihegett dolog ez. Az első kérdésemet azért fogalmaztam úgy ahogy, mert éreztetni szerettem volna, hogy így gondolom. Hát ezek szerint nem jött össze...Majd próbálkozom más lejátszókkal is.
Szerk.: Esetleg van ajánlott xmos driver a Sanskrithoz? (hátha ez is közbeszól) A gyártónál a 4.47-es van fenn, az jó?
-
Bl@tty
tag
Köszönöm a választ!
Az USB 3-mal arra gondoltam, hogy a 3.0 és 3.1 portok nagyobb teljesítményt tudnak leadni (elvileg), vagyis jobb lehet a tápellátás. (és így akár külön táp sem kellene...)
Magát az USB kábelt is érdemes akkor cserélni?RPi táp van itthon egy, akkor azzal teszek egy próbát és meglátom, érdemes-e mást venni...
-
sNk77
aktív tag
Licitáltam is rá, de az eladóval még nem beszéltem, hogy elküldi-e ide. Ha igen és megnyerem akkor már csak balanced-rca kábelre lesz szükség ahogy nézem, ugye? Tetszik, hogy két fejes kimenete van, ez engem mindig is vonzott és az ára sincs elszállva így használtan, újonnan azért meggondolnám kétszer. Kösz a linket!
Kábel pl. ez? [link] Gond gondolom, hogy 3 méter, valami rövidebb kéne. Én nem nagyon találtam itthon.
-
sNk77
aktív tag
Canampot erőltettem, de ezzel tényleg nem jó a korggal mögötte, lehet mindegy mit rakunk mögé ez belefog rondítani és nem fog tetszeni az összkép? Tudom többen és többször is mondták, hogy ezzel nem jó, nem tehetek róla. Nekem ez van, ezzel próbáltam élvezni és arra jutottam, hogy valóban nem férnek meg egymás mellett. Talán egy másik daccal jó lenne. Szóval az erősítő és dac részét is nézzük kérlek. Csak Korggal mintha testesebb lenne a hang tovább hallgatható és annyira nem bántó a felső tartomány. Ha elé teszem a Canampot akkor még kis hangerőn hallgatható, de ha feltekerem ahol nekem kényelmes a hangerő akkor már az X1S emlékeim ugranak be ha ez mond valamit. Persze nem annyira karcos és a mélyek is még jelen vannak, de nem hallgatom szívesen. Olyanom van tőle mint amikor a tányéron végig húznak erővel egy villát például és a füleim, a nyakam bele borzong, mintha begörcsölnének. R70X viszont szereti ezt a kombinációt, legalábbis számomra hallgathatóbb mint az LCD2C. Sokkal több erő van benne és ütnek a mélyei (ez lehet annak tudható be, hogy ez nem planár?) és a magasai egyáltalán nem bántanak. Nem tudom konkrétan mit is várnék tőle, amiket lehet róla olvasni. Egy meleg, sokkal nyugodtabb hangzást rengeteg és jó mélyekkel és akkor ha lehet kevés magas tartománnyal, hogy hosszan hallgatható legyen, legalábbis engem ne sértsen.
Keret legyen max darabonként 60k, lehet külön is, egybe is. Külön lennének jobban örülnék.
Köszi előre is.
-
Kiegyenlített, természetes, "analógos" tónus amit keresek, (egy enyhe V karakter is beleférhet még, nem fogok a kardomba dőlni ha nem abszolút módon kiegyenlített). Dac+amp egybe vagy külön nem számít, ha esetleg van balanced az előny de nem feltétlen ragaszkodom, amolyan nice to have. Használ vagy új, magyar vagy külföld is játszik.
Köszi! -
dave118
senior tag
Összeköthető egyébként (MHL), de hálózatos zenelejátszóként is használható. Most ezen elgondolkoztam, akár az AVR-t is lehetne használni mint DAC, utána illeszteni egy fejes erősítőt és meg is vagyok a középkategóriás fejhallgató láncommal? Túl egyszerűnek tűnik
( vagyis-hát előtte meg kellett szerezni egy 600k-s AVR-t
)
-
ManUnited
aktív tag
Változott a helyzet, mert hogy kiderült hogy az erősítőm az analog audio out-on nem tud digitális bemenetű hangot kiadni. Úgyhogy úgy néz ki mégis kell egy dac is. Két lehetőség van nem tudom melyik a jobb.
1. P20 + valamilyen dac 100 usd körül
2. 200 usd körül dacamp
Nem tudom melyikből hozható ki jobb hangminőség.Illetve amit még nem tudok hogy hogy oldjam meg az összekötést. Itt is két opció ami nekem eszembe jutott, az egyik hogy olyan dac kéne amin van optikai ki és bemenet és akkor ha bekapcsolom a dac-ot akkor arról szól a fejes, ha nem kapcsolom be akkor pedig csak továbbítja az optika jelét az avr-nek. A másik megoldás pedig egy optikai elosztó, amiből egyik megy a dac-ba, másik az avr-be. Nekem ez tűnik az egyszerűbb megoldásnak, de nem tudom mennyire ajánlottak/nem ajánlottak az ilyen elosztók, illetve melyiket érdemes venni közülük.
Bocs a sok kérdésért.
-
dave118
senior tag
Értem! Nem feltétlenül akarok AVR-ről fejhallgatózni (Pio SC-LX76), gondolom egy telefon + x4 kombóval korrektebb hangminőséget lehet elérni (meg kényelmesebb/rugalmasabb is) vagy tévedek? Vagy ezen az alsó-középkategóriás szinten kár erőlködni? Mindenesetre össze fogom hasonlítani, ha meglesz az X4.
-
Csak hangosan gondolkodom: HD6xx-hez tuti nem volna ideális választás az R2R-11, oda mindeképp az NFB-11 kellene
Egy Loxjie P20 jobb lenne egy 6XX-hez?
(múlt héten meghallgattam egy 6XX-et, és eléggé tetszik, de ebben az esetben a Myryad Z40-t le kellene cserélnem valami hozzáillőbbre, ha jól sejtem) -
karmaresz
senior tag
Nem piaci rés kitöltésének, hanem az SBAF-en és ASR-n kibontakozó, A-gd ellenes hangulatnak szánta. Volt is ekkor Kingwának egy, érzelmektől sem mentes véleménycikke, ami 1-2 hétig volt csak elérhető az A-gd főoldalán.
(#68095) I.T.E.M Az a link már egy másik bekezdéshez, a mérések szerepéhez tartozott. Nem a DSD-hez akartam kötni. Egyébként tudtommal ennél bonyolultabb a helyzet. Rengeteg DAC gyártó kijelenti, hogy támogatja a DSD-t, de ezt nem natívan, hanem egy belső PCM konverzióval éri el. Ismereteim szerint natív DSD-n mellett sok szoftveres szűrő nem működik.
-
Értem, lehet bepróbálok majd egyet és előfordulhat, hogy megtetszik. Az általad ajánlott beállítást le fogom tesztelni hétvégén, kíváncsi vagyok rá most már, hogy mennyire változik meg az egész ugyan annál a muzsikánál. Köszönöm!
(#68088) karmaresz: DSD esetén a megfelelő szűrés is fontos úgy emlékszem és ha jók az ismereteim, ez egy kritikus pontja ennek a formátumnak, mert a magassugárzók szeretnek megsülni az ultraszónikus frekvenciás zaj miatt, ha nincs rendesen szűrve. A chipdacok, mint a Sabre vagy az AKM, BB erre alapból kínál megoldást, így nincs szükség a forrás oldalon olyan nagyon odafigyelésre emiatt, mert a chip belsőleg megoldja. A linkeden szereplő készülék úgy látom, hogy nem R2R alapú, hanem egy 9028 pro-ra épülő modell, megtámogatva FPGA-val. A nagyobb gyártók, ha jól emlékszem ugyancsak alkalmaznak FPGA-t az R2R Dacokban is, hogy kompenzálják a létra dizájn velejárójával előforduló hibákat. (Javítsatok ki, ha rosszul gondolom)
-
elira said:
I'm surprised how people like something that has this kind of measurements. I guess we're measuring the wrong thing, otherwise the R2R-11 would sound terrible and nobody would buy it.hmm..
Amir said:
Not really. We are blessed with hearing system that is used to ignoring a lot (notice how much other animals are more sensitive than us). We are doubly lucky that audiophiles as a group, are not critical listeners. These factors combine explains why there is no mass revolt against products like this.People keep talking about how great their hearing system is. This review is proof positive that their hearing is horrid. They can't even hear artifacts in clearly broken products.
Fura, de elég sok igazság lehet, abban amit mond, bár magam nem vagyok szakértője, csak lelkesen követem a hasonló témákat és megpróbálok abból a sok véleményből egy sajátot is megalkotni, ami persze akár lehet téves is, nem tagadom.
Ő meg valószínűleg ugyan azt gondolja mint te erről:
VintageFlanker said: "I have to admit I owned and liked the R2R-11. Why? because of its distortion, maybe. I found this to have a very smooth and tubish sound. Nothing close to neutral and linear, but likeable all the same."
Én viszont felettébb érdekesnek tartom ezt, nyilván nem minden a mérés, de azért, ha valami ilyet produkál, akkor annak hallható következménye (hibák,stb) kell, hogy legyen nem igaz ? Vagy az ilyen "deformitások, zavarok" szükségesek ahhoz, hogy valami "analógosabban" szóljon ?
Tényleg érdekel a véleményed, én magam nem ismerem ezt a fajta "hangzásvilágot" és még lehet tetszene is, nem tudom.
-
Nem szerepelt valami fényesen itt..
Review and Measurements of Audio-gd R2R11 DAC & AmpKérdés, ebből a 2019-es verzió már jobban sikerülhetett?
(#68070) funkmester: Ez meg egy jó észrevétel! (Lehet a gazdájának anno sokba került, és most próbálja behozni az ott kiesett forrásokat.
-
ManUnited
aktív tag
Igen én is úgy terveztem hogy inkább most veszek egy jobb erősítőt és ha mégsem elég a dac az avr-ben, akkor majd veszek egy jobb dac-ot is később. Arra esetleg tudnál írni egy-két példát, milyen dac illene a p20-hd58x pároshoz? Csak hogy tudjam kb. milyen árban gondolkodjak majd.
Szerk.: a fekete és a piros közt nem csak a színük a különbség?
-
ManUnited
aktív tag
Szia!
Igazából pont ez volt a kérdésem lényege, hogy van-e tapasztalat hogy egy középkat. avr dac megüthet egy elfogadható szintet vagy szinte kizárt.
Illetve hogy van-e ebben a 100 usd kategóriában olyan dac amp ami jobb lenne mint ez a felállás. Bár gondolom nem igazán.
-
Köszönöm az infót, majd egy másik DAC-hoz adott esetben jól fog jönni.
bkercso: Köszönöm szépen a részletes válaszod!
Egy ilyen tápszűrő miatt valamikor majd keresni foglak, ha nem is az RME-hez, fogom hozzákötni, de biztosan találok majd neki helyet a többi kütyü esetében.
-
gianni85
veterán
Bodz, volt szerencséd már Grace SDAC-hoz? Kíváncsi lennék, hogy véleményed szerint megállja-e a helyét az árszintjén. Tegnap érkezett, és nagyon tetszik, bár nekem alig van összehasonlítási alapom, meg mindent össze-vissza próbálgatok mindig mással, meg amúgy is tetszik állandóan minden
-
Brett001
aktív tag
Külföldi beszerzés is játszik?
Hát csak végső esetben. Csak annyiból lenne jó, hogy nagyobb választékból lehet meríteni, de vételár tekintetében már nem...próbaképp megnéztem néhány itthon is kapható DAC-ot ebből az árkategóriából az ebayen, amazonon, kb. ugyanazok az árak, sőt a mindenféle rárakódó költséggel még drágább is. Az esetleges garanciás ügyintézés körüli hercehurcáról meg ne is beszéljünk.
-
-
ftiii
csendes tag
Sziasztok!
Megjött a Violectric V100, még barátkozunk, de eddig nagyon szeretem.
Eddig MOJO-val és NT-503-mal hallgattam meg, mindkettőről nagyon jól szólt.
Amit szeretnék, mivel a TEAC-ban is van egy komoly fejhallgató erősítő, racionalizálnék a "láncon".
Vagy vennék a TEAC árán egy jobb DAC-ot, vagy egy hasonló szintűt, mint a TEAC olcsóbban hálózati funkció és esetleg dedikált erősítő nélkül.Hangzásban a véleményetekre vagyok kíváncsi. Nem szívesen korlátozlak a kreativitásban Benneteket, tényleg az érdekel, hogy Ti mivel hallgatnátok. PL. a füleseknél amit eddig hallottam nagyon tetszett a FOCAL CLEAR és az ETHER C FLOW is, ami két teljesen ellentétes világ, szóval nyitott vagyok és sok minden bejön. A MOJO-t sem szerettem magában, de DAC-lént fenomenális olt a VIOLECTRIC előtt, vagy csak a leírások alapján a VIOLECTRIC-et sem vettem volna meg, mert azt gondoltam, hogy inkább a nyugis hangzás jön be, mégis nagyon tetszik.
Szóval keresem az utam és abban kérem a segítséget, hogy szerintetek mit lenne érdemes kipróbálni hozzá.
Füles Denon D7200 lenne és később egy nyitott mellé, amit még keresek.
Eddig a saját beépíthető TENOR DAC-ját kaptam, mint ötletet.
-
Brett001
aktív tag
Nézd el nekem Bodz
ebben a komolyabb árkategóriában nem mozgok otthonosan. 20 éve nem volt Hifi lánc fejlesztésem az Audiolab M-DAC kívételével. Akkor is 80-150e Ft-s DAC-okat néztem bőszen.
(Az M-DAC-ot használtam vetem 100e-ért) Persze zene és hifi szeretőként az ember olvas 2 milliós cucc tesztjét is, de más mikor tényleg odajutsz, hogy már megvételre nézelődsz, hirtelen azt se tudod, hogy merre indulj. Úgyhogy javaslatokat szívesen veszem mindenkitől.
-
Brett001
aktív tag
Igen, sajnos ezek nem jó jelöltek, ahogy jobban utána néztem. Első blikkre csak ár alapján jegyzeteltem ki néhányat.
Úgy hogy megy tovább a keresgélés, vagy még spórolok tovább és 400e fölé megyek. Ott már igéretes jelöltek vannak jó fejes résszel pl. a Copland.
Vagy lehet, hogy marad az Audiolab DAC-nak és dedikált fejes erősítőnek valami komolyabb cucc. pl. ez a Vincent: [link] A Vincent erősítők általában nagyon jó véleményeket kap, különösen ár/érték mutató alapján.A hangerő témához: összehasonlításnál én is azt vallom, hogy az összehasonlított cuccok ugyanazon hangerőn szóljanak , erre a tesztekben is ügyelnek, nemrégiben olvastam egy tesztet, ahol erősítőket hasonlítottak össze és a tesztelő bosszankodott, hogy az egyik erőlködő motoros hangerő szabályzója mindig nullára állította vissza a hangerőt kikapcsoláskor és utána mindig újra kellett keresni az előzőleg beállított értéket.
-
Sinesol
veterán
Szerintem az jo kiindulasi alap, hogy jócskan hallhatósági küszöb alatt legyen a torzitas, viszont gyanitom hogy még ekkor is lehet hatasa a hangra, rezonalhat, bizonyos frekvenciakat közvetve erősíthet, szóval nem baj ha minél kevesebb a torzitas is. Szerintem az lenne az idealis, ha a zaj es a torzitas is kivül esne az emberi hallas dinamikatartomanyan, bár ez kb lehetetlen, max közeliteni tudjak a legjobb eszközök is, de szerintem mar az is elég lehet.
Ezt az összehasonlitasos dolgot meg nehez megitelni, lehet ha ugyanazt a cuccot raknank vissza, akkor is elhitetnenk magunkkal, hogy masabb. Csak gondolj bele, csinalnank egy tesztet, azt mondanank a resztvevőknek, hogy 10 fajta valtozatos arszintű dacot hallanak, viszont közben ugyanazt hasznalnank csak. Biztos vagyok benne, hogy elég sokféle színes beszamolot kapnánk a különbsegekről.Amugy bár ellentmondasnak tűnhet, de szerintem nem feltetlen gond, ha az erősítő szinez, mivel a legtöbb fejes sem tökéletes, nem baj ha kiegeszitik egymas hibait, aka szinergia.
Bar a legegyszerűbb ha van beepitett EQ es ugy korrigalsz ahogy akarsz. -
Sinesol
veterán
Szerintem egy bizonyos szint felett mar nincs tul sok ertelme, maximum szepen mutatnak a jobb adatok. Bar ki tudja, lehet, hogy ha még nem is hallható az adott torzitas, attól még hatassal van bizonyos frekvenciakra. Abból baj végülis nem lehet, ha törekszünk a minél jobb eredményre.
Bacylus: Nem mondtam, hogy feltetlen jobb, csak hogy amiatt is van különbség. Egyebkent pedig ja, egyszerűnek tűnik, de szerintem nincs benne semmi amatőr dolog, a lényeg altalaban mindig az egyszerű dolgokon áll.
-
s4tch
veterán
Szegény Ant, annyira lelkesedem érte, hogy innentől mindenkinek csak csalódás lehet.
Olvastam erről is, szimpatikus cucc, bár van, aki gyengének találta HE400s mellé.
Nem is tudtam, hogy van balanced tesója a TA-10-nek TA-20 néven. 50 euróval drágább a 10-esnél, hmm.
-
-
fericske
addikt
Egyszer kipróbáltam egy MSB szettet (dac, amp, táp), €155.000 értékben, egy Stax sr009-cel.
Háát...Sosem tudnám megindokolni miért érné meg az a cucc.
Luxus, mikor már nem a pénzről, ár/értékről szól a dolog. Csak ezt tudom erre mondani.
Semmi hatással nem volt rám a cucc hangzásilag, attól, hogy persze jó volt.
A Questyle cma600i - Audeze lcd4 kombótól libabőröztem, annyira bejött.
Az sem olcsó egy átlag magyar pénztárcához, de itt még ár/érték dologról beszélhetünk. -
karmaresz
senior tag
De jó fej vagy!
Köszönöm a tippeket.Néha soknak érzem magamat is ebben a nagy DAC keresésben, mert egyáltalán nem ezt tartom a legfontosabb elemnek a rendszerben. De ha már éppen ez van scope-ban, akkor igyekszem kihozni a maximumot.
Valószínűleg első körben marad a Xingser SDA-1. Talán kapok egy kis kedvezményt, valamint ha nem jön be, vissza tudom küldeni 14 napon belül.
-
s4tch
veterán
Mert még kellene mellé egy rendes dac is. A CEntrance M8 (~60e) és a Z40 (~40e) árán felül még max. 50e a keret. Ezen kívül egy kompakt dobozt szeretnék, amíg olyan pici az asztalom, amekkora.
A Fericske által ajánlott Klipsch Heritage megvolt neked is? Olvastam utána, szimpatikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest