Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNNIA1920
őstag
A héten beújítottam egy TMP Ant SE erősítőt. Érdekes, mert nem igazán erre emlékeztem, amikor a teszt darabot kipróbáltam. Az valahogy nem fogott meg, de ez sokkal közelebb áll ahhoz a hanghoz, aminek elképzeltem a leírtak alapján. Kellemes, kerek, zenei, csöves hang, ami nem túl szirupos, nem túl ütős hang, de még éppen elég a metál-hoz is. Elé vagy a Fiio M11 Pro-t vagy az Audio GD NOS 11 DAC-ját kötöttem.
Gondolom azért marad benne még, mert amit rádugtam IC (Van Damme Pro Grade Classic Rean dugókkal) és tápkábelt (Lapp Ölflex Classic 110 CY Oyaide klón dugókkal), azok össz értéke kb. 10eFt, szóval nem vittem túlzásba, igaz a csillagászati árú kábelekhez süket vagyok.
Maga az erősítő nem tudom, hogy mire van "optimalizálva", bár az eladó szerint a 9W-os hangfalas teljesítmény 15W-ra lett feltolva, ebből kiindulva szerintem inkább hangfalas rendszerhez lett szánva. Kondik terén van benne 2db böszme Nichicon, illetve Mundorf kondikból "csak" az alumínium olaj kondik kerültek bele (Special Edition) és nem a "jobb" ezüst-arany kondik (Limited Edition).
Ezen kívül kapott egy távirányítót és magát a vezérlő panelt, ami pont a csövek fölé került. Sajnos maga az erősítő tűz forró, zsúfolásig van alkatrésszel, nem tudom mennyire szerencsés ez a megoldás hosszútávon. Szerintem érdemes lenne a tetőlemezt átalakítani, mert így megfő benne minden, főleg a nyári melegben.
A hangfalas rész tesztelése még várat magára, bár nálam az úgysem mérvadó.
Érdekes, hogy ez a HE400S mennyire jól tud szólni és skálázódni, minél jobb cuccal hajtom meg. Ezért sem sürget a fejes csere. Mindenképpen akartam egy csöves fejhallgató erősítőt is, ami a legtöbb fejessel használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Toshiba P300 3.5 1TB 7200rpm 64MB SATA3 merevlemez,HD Sentinel!
- S23 Ultra 5G DS 12/512 törött hátlappal, de használható állapotban
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- be quiet! Pure Power 11 500W 80 PLUS Gold tápegység,hibátlan állapotban és működéssel!
- HP EliteBook 820 laptop, 14", i7, 8GB RAM, 512GB SSD, Windows 11, dokkolható
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest