- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
TB
tag
válasz
brutaka #9019 üzenetére
Szia!
Újat akarok mindenképpen!Pontosabban az ismerősömnek lesz,csak én megyek el vele megvenni meg én telepítem fel a rendszert rá!Ezért nem akarok rosszat venni neki meg szívni a driverekkel!Szinte csak net-re kell,ezért gondoltam,hogy bőven elég valami olcsó,de ha nagyon megéri,biztosan rá tudom beszélni úgy 120 000-ig.Te mit ajánlanál?Esetleg más márkát? -
leviske
veterán
válasz
brutaka #9012 üzenetére
Ezeket tudtam eddig is.
És azt is írtam, hogy tisztában vagyok vele, hogy IGP van benne, tehát ebből fakadóan elvileg felesleges lett volna belerakniuk egy MXM slotot. Ezért nem is értem a gyártó oldalát... Mert gondolom nem véletlen vannak kirva a kártyák nevei.
Bár annyiból téved is esetemben a linkelt oldal, hogy ehhez Vista járt
, de ez nem változtat a specifikációkon, tehát nem ez a lényeg.
-
Lui04
aktív tag
válasz
brutaka #9006 üzenetére
Nem
A hybrid cf lényege, hogy az integrált és a diszkrét vga ereje összeadódik. Ha nincs szükség a kettő erejére, akkor az diszkrét vga lekapcsol és csak az integrált hajtja a gépet.
Pl.: ha filmet nézel,akkor csak az integrált fog dolgozni, de ha játszol akkor a 2 együttEz azért jó, mert így üzemidőt takaríthatsz meg, hiszen ha csak a gyengébb megy, nyilván kevesebbet is fogyaszt a gép.
-
Lui04
aktív tag
-
Magnum_
nagyúr
-
netmesterke
aktív tag
válasz
brutaka #8510 üzenetére
Szia!
Ez azért van mert a sajátgépen mindig csak az aktuális órajlet írja ki! Nekem a Pentium M 735-ös procim volt mikor XP-t használtam, ott úgy volt kiírva hogy Pentium M 735 800 MHz (2GHz) asszem....szal a max asszem zárójelben volt, bár lehet hogy sehogy sem. De az tuti hogy szinte mindig 800 volt kiírva! Próbáld ki hogy ha vmi procit erősebben használó dolgot indítassz el, és akkor közben nézed meg a sajátgépet, akkor mit ír ki!
üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest