- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Még megvan a D5100, de amint otthon leszek pár napot, megy az apróra, Xf35mm 1,4R lesz belőle
Portréobi? Rászánsz 30-50 között, és nagyon tuti manuálüvegek vannak. Amit látsz a képeim között, az 40k volt, igaz, 50es, de már ez is megfelel portréra. Trioplan 100/2,8ra fáj a fogam, lehet hogy nem beretvál, de olyan háttérelmosása van hogy isteni lesz portrézni
. Vagy vmi kisebb, vagy ha telével szereted tolni akkor a 135/2,8 Pentacon (6 vagy 15 lamellás, 8 vagy 18k). legalábbis én eddig jutottam, 50 és 100 között ritkábbak az üvegek.
Egyébként azt nézegettem, hogy azért a 35ös sem annyira rossz erre a célra ám...
[link]
[link]
[link]szerk: Melyik pana? GX7-nek adnék egy esélyt, de G3ig bezárólag nagyon kiábrándultam a panából. DSLR helyett milcet akrtam, vettem is G2őt, bő egy hétig bírtam...
Plusz a szenzor méret miatt az üvegek sincsenek ám annyira pariban mint gondolná az ember (főleg portréra), meg a szokásos különbség hogy van aki tud jpget csinálni, van aki haosnlóan tud (nézd meg, az oly is elmarad a fujitól!), illetve van aki nem tud sose normális jpget készíteni (sztem): http://findingrange.com/2013/03/27/x-e1-vs-om-d-e-m5-part-2-fuji-xf-35mm-f1-4-vs-panasonic-25mm-f1-4/ X-E1 és OM-D vázakon.
Még ezen, low lightnál is látszik hogy természetesebb, szebben kiexponált, szememnek kellemesebb eredményt hoz a fuji. Panás összehasonlítást kereshetsz, de borítékolom a végeredményt
Fuji XF 35mm at F2.8 vs. Panasonic 25 at F1.4 Summilux
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest