Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena

X-E5 tulajdonosok olvassák el: [link] 
⭐️ Fujifilm GFX / X Cashback promóció fut jelenleg.⭐️
Részletekért nyisd le az összefoglalót. 👇
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Még kezdőnek se mondanám magam DaVinci használatban, úgyhogy ezzel elleszek egy ideig
Premiere-t is alapszinten használom, de azt legalább már átlátom. Sony Vegast nagyon szerettem, de végül áttértem Premiere-re egy konkrét dolog miatt, amit ráadásul azóta nem is használok. Eterna LUT egyébként borzalom. Én mindig a natural look-ra lövök, sosem hajszoltam a különböző cinematic profilokat. Ahogy nézem Tanaris T3/T4-re csinálta a LUT pack-eket. Az nem biztos, hogy a legideálisabb X-S20-ra. Van eltérés színkezelésben. Mindenesetre idővel megnézem, köszönöm a leírást!
Más: holnap vagy szerdán már A7C II is lesz az X-S20 mellett. Nagy elvárásaim vannak vele szemben, többek között az új 33MP-es szenzor, a döbbenetes AF teljesítmény, a 4K 60fps 4:2:2 10bit videófelvétel (+ új S-Cinetone képprofil) miatt. Azért titkon remélem, hogy csalódni fogok és marad az X-S20
Új hozzászólás Aktív témák
⭐Cashback promóció.⭐
Részletekért nyisd le az összefoglalót.
A promóció időtartama:
2025. Nov. 13. - 2026. Jan. 14.
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

X-E5 tulajdonosok olvassák el: 
Premiere-t is alapszinten használom, de azt legalább már átlátom. Sony Vegast nagyon szerettem, de végül áttértem Premiere-re egy konkrét dolog miatt, amit ráadásul azóta nem is használok. Eterna LUT egyébként borzalom. Én mindig a natural look-ra lövök, sosem hajszoltam a különböző cinematic profilokat. Ahogy nézem Tanaris T3/T4-re csinálta a LUT pack-eket. Az nem biztos, hogy a legideálisabb X-S20-ra. Van eltérés színkezelésben.
hemaka