Keresés

Aktív témák

• vulcan

csendes tag

válasz DreiNN #183 üzenetére

...koszi DreiNN hogy megnezted te is a videonal jelentkezo ''nemkivanatos'' hangot.
    Ugydontottem megtartom magamnak (nejemnek) a gepet, es a legkozelebbi vasarlasnal ovatosabb leszek ezugyben.
    Koszi megegyszer Mindenkinek!
    DreiNN: A valogatott kepeket jol elkaptad, igazan jol sikerultek.

qKaC

• vulcan

csendes tag

válasz Snakeiboy #180 üzenetére

Szia Snakeiboy!

...eloszor is nagyon koszi a gyors valaszod, egy kicsit megnyugtattal:)) (de megse...)
    Mielott ezt a gepet megvettem volna nezegettem en s5700 teszt-videokat, ott nem fedeztem fel ilyen mechanika hangot. Mondjuk itt miskolcon meg a lathataron sincs olyan bolt ahol keszleten lett volna egy ilyen gep, nembeszelve arrol hogy ki is probalja a videozast. (igy maradt a NET)
    Egy s7000-es is volt a kezemben 2 napig, ott SEMMI! ''fokuszhang'' nem volt hallhato.

Amugy a gep ezenkivul:(( tetszett. A zarido lehetne hosszabb, ahogy irtatok tenyleg zajosak a kepek, de ha ugyelsz hogy az erzekenysegre akkor renkivul jo kepeket ''sikerulnek'' vele.:)
    De az ar/telj. kategoriajaban szerintem a legjobbak kozott van.
    Ja, es a kijelzo meretet s minoseget sem szabad elfelejteni a pozitivumok emlitese kozott.

Varok meg s5700 as tulajoktol velelemenyt a videozas allatti mechanika hangossagarol, mert ha kiderul hogy mindenkinel ez van, akkor nem is varialok ezzel a cserevel...

Koszi megegyszer!

qKaC

• vulcan

csendes tag

Hali All!

Vegigolvasva a forumot, megis vettem penteken egy s5700-ast, es egy 2 gigas sd memoriat hozza Miskolcon.
    Hazavittem es az altalatok felsorolt gondok mellett volt egy szamomra nagy problema is:
    A video modnal a video minosege tokeletes is lenne (640x480 30fps mpeg4-es Sigmatek lejatszom siman viszi!!), de a mellette levo audioba belehallatszik a (de nagyon) az autofokusz mechanika (kerepeles, kattogas) es a zoomolaskor dolgozo (zugas) mechanika is!
    ''Visszanezeskor'' hangosabb vagy min. egyforma hangereju (elvezhetetlen) a felvetel hang es a ''mech. zaj''. A magyar nyelvu leirasban szerepel az hogy a video modban ''esetleg elofordulhat'' a felvetel alatt mechanika hang.
    Tudom hogy a fenykepezot alt. nem szoktak hasznalni videozasra, de ha egyszer tudja (tudna) akkor miert ne? (
    Szoval nagyon elvagyok keseredve, hogy mi tevo legyek?

0., Nektek az s5700-as csinalja ezt?
    1., Az altalatok favorizalt s5600-as csinalja ezt?
    2., Szerintetek ha ma a 3 napos cseregaranciaba visszakuldom, er vmit? (ezert kicserelik? vagy a jol bevalt duma: ...meg belefer a hibaszazalekba)
    3., Lehetoseg van e rafizetessel egy jobbat venni (S5600; S6500FD mindketto xd-s:(( ) (mar a 3 napos cseregarba kell jeleznem?)

Nagyon megkoszonnem ha par sorba valaszolnatok...

qKaC

[Szerkesztve]

Aktív témák