- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Aktív témák
-
vulcan
csendes tag
...koszi DreiNN hogy megnezted te is a videonal jelentkezo ''nemkivanatos'' hangot.
Ugydontottem megtartom magamnak (nejemnek) a gepet, es a legkozelebbi vasarlasnal ovatosabb leszek ezugyben.
Koszi megegyszer Mindenkinek!
DreiNN: A valogatott kepeket jol elkaptad, igazan jol sikerultek.
qKaC -
vulcan
csendes tag
válasz
Snakeiboy #180 üzenetére
Szia Snakeiboy!
...eloszor is nagyon koszi a gyors valaszod, egy kicsit megnyugtattal(de megse...)
Mielott ezt a gepet megvettem volna nezegettem en s5700 teszt-videokat, ott nem fedeztem fel ilyen mechanika hangot. Mondjuk itt miskolcon meg a lathataron sincs olyan bolt ahol keszleten lett volna egy ilyen gep, nembeszelve arrol hogy ki is probalja a videozast. (igy maradt a NET)
Egy s7000-es is volt a kezemben 2 napig, ott SEMMI! ''fokuszhang'' nem volt hallhato.
Amugy a gep ezenkivultetszett. A zarido lehetne hosszabb, ahogy irtatok tenyleg zajosak a kepek, de ha ugyelsz hogy az erzekenysegre akkor renkivul jo kepeket ''sikerulnek'' vele.
De az ar/telj. kategoriajaban szerintem a legjobbak kozott van.
Ja, es a kijelzo meretet s minoseget sem szabad elfelejteni a pozitivumok emlitese kozott.
Varok meg s5700 as tulajoktol velelemenyt a videozas allatti mechanika hangossagarol, mert ha kiderul hogy mindenkinel ez van, akkor nem is varialok ezzel a cserevel...
Koszi megegyszer!
qKaC -
vulcan
csendes tag
Hali All!
Vegigolvasva a forumot, megis vettem penteken egy s5700-ast, es egy 2 gigas sd memoriat hozza Miskolcon.
Hazavittem es az altalatok felsorolt gondok mellett volt egy szamomra nagy problema is:
A video modnal a video minosege tokeletes is lenne (640x480 30fps mpeg4-es Sigmatek lejatszom siman viszi!!), de a mellette levo audioba belehallatszik a (de nagyon) az autofokusz mechanika (kerepeles, kattogas) es a zoomolaskor dolgozo (zugas) mechanika is!
''Visszanezeskor'' hangosabb vagy min. egyforma hangereju (elvezhetetlen) a felvetel hang es a ''mech. zaj''. A magyar nyelvu leirasban szerepel az hogy a video modban ''esetleg elofordulhat'' a felvetel alatt mechanika hang.
Tudom hogy a fenykepezot alt. nem szoktak hasznalni videozasra, de ha egyszer tudja (tudna) akkor miert ne? (
Szoval nagyon elvagyok keseredve, hogy mi tevo legyek?
0., Nektek az s5700-as csinalja ezt?
1., Az altalatok favorizalt s5600-as csinalja ezt?
2., Szerintetek ha ma a 3 napos cseregaranciaba visszakuldom, er vmit? (ezert kicserelik? vagy a jol bevalt duma: ...meg belefer a hibaszazalekba)
3., Lehetoseg van e rafizetessel egy jobbat venni (S5600; S6500FD mindketto xd-s) (mar a 3 napos cseregarba kell jeleznem?)
Nagyon megkoszonnem ha par sorba valaszolnatok...
qKaC
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Synology NAS
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DJI topic
- LED világítás a lakásban
- Gitáros topic
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- sziku69: Szólánc.
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest