- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
DreiNN
tag
Helló vulcan!
...Nekem is s5700-asom van, 14.én volt egy hónapos.Nálam is jelentkezik ez a probléma.....nem lehet mit csinálni.,ez van...
NEkem nagyon bejön a kis gépezet,bár edigital értékelésén nagyon fikázzák!
Itt egy link,amin az én ,s barátom s5700-as válogatott képei vannak...http://destro-foto.blogspot.com/
Vélemény? Üdv! DreiN -
Snakeiboy
aktív tag
Hat az en S6500-asomnal a focus meg nem is annyira zavaro. Az eros kattogast akkor hallani leginkabb ha nagy fenykulonbsegek vannak, vagyis hogy pontos legyek a blendet mikor alitsa a videorogzites alat. Ez a zaj a leghallhatobb es lehet a tesztvideoknal azert nem hallotad mert nagyjabol a feny ugyan olyan eros volt igy nem volt szuksege a gepnek ezt aligatni. Es gondolom az elso probavideodat bent csinaltad es hat a belterben nagy kulonbsegek lehetnek fenyerosegeben az ablakok kornyeken foleg. De hogy oszinte legyek szerintem ez nem hiba hanem ezzel egyutt kell elni.
Ugyanis ezeket a masinakat inkabb fenyjkepezesre talaltak ki es nem videozasra. Sajna egyutt kell elni vele(foleg ennyi penzert az ember ne varjon hude f.sza minoseget mindenben) Ennek ellenere en is batran merem ajanlani barkinek a gepet aki nem akar tul sok penzt kolteni gepre es csak 10*15os kepeket szeretnekihivatni a nyaralasrol bulikrol es itt ott szeret meg katogni
-
Snakeiboy
aktív tag
Hat el kell hogy szomoritsalak ugyanis az S6500-as is csinalja ezt. Azt nem tudtam hogy az 5700as is de ha elmesz kicsereltetni akkor mielot megveszel barmilyen markaju gepet szerintem elob probald ki es ha akar fenykepezes kozben is hallod a focus hangot az valoszinu a videon is rajta lesz
Bar lehet hogy egy Sony vagy Canon gepbe nem annyira zavaroan mint a Fujikban, sajna ezt nem tudom megmondani. De fenykepezot videora ugyis csak ritka pillanatokban hasznalnek es akkor nem olyan nagy gond az a hang.
Az S5600astol nem tudok velemenyt alkotni de szerintem az is hasonloan viselkedik. De ki kell probalni ha az uzletben van ra lehetoseg.
Amugy a gep ezenkivul hogy teteszet???
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Macska topik
- Synology NAS
- weiss: Pant* rant
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest