- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Ermi11
csendes tag
válasz
laclac88 #135 üzenetére
Mindkét szűrőt a FotoMarket-nél vettem. Itt nézz körül. Polár nem biztos, hogy lesz náluk, én az ucsót hoztam el. Az UV szinte csak objektív védelemére jó. A polár megéri az árát, mindenkinek ajánlom (akinek még nincs). Kékebb az ég, zöldebb a fű, minden színt kicsit feldob. Adaptertubus nem kell hozzá, 46 mm-es átmérőjü tekerhető az obi végére. Képet nem tudok felrakni.
Most napellenzőt akarok venni, csak azt nem tudom, hogy a szűrőket nélkülöznöm kell a használatakor, vagy a belsejébe csavarható-e. Aki tud segítsen.
Találtam egy céget, ahol elég szépen fel vannak sorolva a géphez kapható kütyük. [link]
Köztük van a Raynox DCR-250 makrokonverter is. Azt nem tudom, hogy lehet rászegezni, az okosabbak majd megaszondják. -
Ermi11
csendes tag
Szevasztok! Egy hete vagyok S5700 tulaj. Időm engedi, így elég intenzíven használom. UV és Polar szűrőket vettem hozzá. Most merülök bele a fényképezés rejtelmeibe. Aki tanácstalan nyugottan kérdezzen, tapasztalataim megosztom. A profikat majd én is faggatom.
Aktív témák
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest