- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
Pá
addikt
Nem kell kikapcsolni a tűzfalat, most már megy rendesen, fel is pakoltam a mai adag képet.
Ha érdekel: Bővebben: link Amúgy semmi extra, személyes képek, csak idegesítő az összes havernak egyesével msnen átnyomogatni a képeket egyszerűbb adni egy linket. -
Pá
addikt
Megcsináltam mindent amit írtál, de semmi, ide ftp://store.netacademia.net/MSHU/
is ugyanúgy kapcsolathívási hibát jelzett. Za nem kérdez semmit.
DE, biztos, hogy a Za-al van gond, eddig hülye voltam és csak a tűzfal részét kapcsoltam le, most kilőttem a program controlt is és voila megy mint a karikacsapás.
Szóval most megpróbálok rájönni, hogy mit kéne beállítani, hogy a tűzfalat se kelljen leszedjem de az ftp is menjen.
Az a baj, hogy az alap zonealarm van fent, nem a pro így nincs annyi lehetőségem állítgatni. -
Pá
addikt
Proxykhoz nem értek, ittohnról próbálkozom.
Tuti valami alap kis bizbasz beállítás, csak nem értek hozzá.
Na szóval leírom mi a helyzet itten hátha segít:
WinXP SP2
Van Zonealarm tűzfalam, ha kilövöm sem segít, de amúgy jó fiú, eddig semmivel sem volt baja, dc is megy mellette aktívban.
Chelloval próbálkozom, sima hálókártya, semmi router vagy ilyemsmi.
Van egy másik hálókártya is(az alaplapi) de az jelenleg le van tiltva szal nem oszt nem szoroz, néha oldom csak fel ha a notebookról akarok fileokat másolgatni).
Eddig semmivel sem volt gond netügyileg.
Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest