- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Pá
addikt
Nem kell kikapcsolni a tűzfalat, most már megy rendesen, fel is pakoltam a mai adag képet.
Ha érdekel: Bővebben: link Amúgy semmi extra, személyes képek, csak idegesítő az összes havernak egyesével msnen átnyomogatni a képeket egyszerűbb adni egy linket. -
Pá
addikt
Megcsináltam mindent amit írtál, de semmi, ide ftp://store.netacademia.net/MSHU/
is ugyanúgy kapcsolathívási hibát jelzett. Za nem kérdez semmit.
DE, biztos, hogy a Za-al van gond, eddig hülye voltam és csak a tűzfal részét kapcsoltam le, most kilőttem a program controlt is és voila megy mint a karikacsapás.
Szóval most megpróbálok rájönni, hogy mit kéne beállítani, hogy a tűzfalat se kelljen leszedjem de az ftp is menjen.
Az a baj, hogy az alap zonealarm van fent, nem a pro így nincs annyi lehetőségem állítgatni. -
Pá
addikt
Amúgy webes felületen megy a képfeltöltés, tegnap is felszenvedtem 250+ képet, de iszonyat idegörlő 3asával.
És van hátra még minimum 300 db...
Ezért kéne az ftp. -
Pá
addikt
Proxykhoz nem értek, ittohnról próbálkozom.
Tuti valami alap kis bizbasz beállítás, csak nem értek hozzá.
Na szóval leírom mi a helyzet itten hátha segít:
WinXP SP2
Van Zonealarm tűzfalam, ha kilövöm sem segít, de amúgy jó fiú, eddig semmivel sem volt baja, dc is megy mellette aktívban.
Chelloval próbálkozom, sima hálókártya, semmi router vagy ilyemsmi.
Van egy másik hálókártya is(az alaplapi) de az jelenleg le van tiltva szal nem oszt nem szoroz, néha oldom csak fel ha a notebookról akarok fileokat másolgatni).
Eddig semmivel sem volt gond netügyileg. -
Pá
addikt
Total Commander 6.50-tel szeretnék feltölteni képeket a kep.tar.hu-ra, de nem megy.
Mindent beállítottam a leírt módon, passzív módban vagyok, és mindig ''kapcsolathívási hibát'' kapok eredményül ha megpóbálok fellépni.
WinXP SP2, Zonealarm, Nod32, megpróbáltam lelőtt tűzfallal is, nem segített.
Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Prime Video
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Dell notebook topic
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest