- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
Pá
addikt
Nem kell kikapcsolni a tűzfalat, most már megy rendesen, fel is pakoltam a mai adag képet.
Ha érdekel: Bővebben: link Amúgy semmi extra, személyes képek, csak idegesítő az összes havernak egyesével msnen átnyomogatni a képeket egyszerűbb adni egy linket. -
Pá
addikt
Megcsináltam mindent amit írtál, de semmi, ide ftp://store.netacademia.net/MSHU/
is ugyanúgy kapcsolathívási hibát jelzett. Za nem kérdez semmit.
DE, biztos, hogy a Za-al van gond, eddig hülye voltam és csak a tűzfal részét kapcsoltam le, most kilőttem a program controlt is és voila megy mint a karikacsapás.
Szóval most megpróbálok rájönni, hogy mit kéne beállítani, hogy a tűzfalat se kelljen leszedjem de az ftp is menjen.
Az a baj, hogy az alap zonealarm van fent, nem a pro így nincs annyi lehetőségem állítgatni. -
Pá
addikt
Amúgy webes felületen megy a képfeltöltés, tegnap is felszenvedtem 250+ képet, de iszonyat idegörlő 3asával.
És van hátra még minimum 300 db...
Ezért kéne az ftp. -
Pá
addikt
Proxykhoz nem értek, ittohnról próbálkozom.
Tuti valami alap kis bizbasz beállítás, csak nem értek hozzá.
Na szóval leírom mi a helyzet itten hátha segít:
WinXP SP2
Van Zonealarm tűzfalam, ha kilövöm sem segít, de amúgy jó fiú, eddig semmivel sem volt baja, dc is megy mellette aktívban.
Chelloval próbálkozom, sima hálókártya, semmi router vagy ilyemsmi.
Van egy másik hálókártya is(az alaplapi) de az jelenleg le van tiltva szal nem oszt nem szoroz, néha oldom csak fel ha a notebookról akarok fileokat másolgatni).
Eddig semmivel sem volt gond netügyileg. -
Pá
addikt
Total Commander 6.50-tel szeretnék feltölteni képeket a kep.tar.hu-ra, de nem megy.
Mindent beállítottam a leírt módon, passzív módban vagyok, és mindig ''kapcsolathívási hibát'' kapok eredményül ha megpóbálok fellépni.
WinXP SP2, Zonealarm, Nod32, megpróbáltam lelőtt tűzfallal is, nem segített.
Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest