- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
Pá
addikt
Nem kell kikapcsolni a tűzfalat, most már megy rendesen, fel is pakoltam a mai adag képet.
Ha érdekel: Bővebben: link Amúgy semmi extra, személyes képek, csak idegesítő az összes havernak egyesével msnen átnyomogatni a képeket egyszerűbb adni egy linket. -
Pá
addikt
Megcsináltam mindent amit írtál, de semmi, ide ftp://store.netacademia.net/MSHU/
is ugyanúgy kapcsolathívási hibát jelzett. Za nem kérdez semmit.
DE, biztos, hogy a Za-al van gond, eddig hülye voltam és csak a tűzfal részét kapcsoltam le, most kilőttem a program controlt is és voila megy mint a karikacsapás.
Szóval most megpróbálok rájönni, hogy mit kéne beállítani, hogy a tűzfalat se kelljen leszedjem de az ftp is menjen.
Az a baj, hogy az alap zonealarm van fent, nem a pro így nincs annyi lehetőségem állítgatni. -
Pá
addikt
Amúgy webes felületen megy a képfeltöltés, tegnap is felszenvedtem 250+ képet, de iszonyat idegörlő 3asával.
És van hátra még minimum 300 db...
Ezért kéne az ftp. -
Pá
addikt
Proxykhoz nem értek, ittohnról próbálkozom.
Tuti valami alap kis bizbasz beállítás, csak nem értek hozzá.
Na szóval leírom mi a helyzet itten hátha segít:
WinXP SP2
Van Zonealarm tűzfalam, ha kilövöm sem segít, de amúgy jó fiú, eddig semmivel sem volt baja, dc is megy mellette aktívban.
Chelloval próbálkozom, sima hálókártya, semmi router vagy ilyemsmi.
Van egy másik hálókártya is(az alaplapi) de az jelenleg le van tiltva szal nem oszt nem szoroz, néha oldom csak fel ha a notebookról akarok fileokat másolgatni).
Eddig semmivel sem volt gond netügyileg. -
Pá
addikt
Total Commander 6.50-tel szeretnék feltölteni képeket a kep.tar.hu-ra, de nem megy.
Mindent beállítottam a leírt módon, passzív módban vagyok, és mindig ''kapcsolathívási hibát'' kapok eredményül ha megpóbálok fellépni.
WinXP SP2, Zonealarm, Nod32, megpróbáltam lelőtt tűzfallal is, nem segített.
Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Windows 11
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Temu
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest