- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
csak tud valaki egy freemail-es telefonszamot...
-
VladimirR
nagyúr
tudna adni valaki egy freemail-es telefonszamot, ahol el tudom erni oket?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
God Vazzeg #309 üzenetére
mint mondtam, az altalam hasznaltak kozul (axelero, citromail, tvnetwork, freemail) ez a legstabilabb - a keset nem tudom, mert csak itt vonnak pontos infoim, de ez nem surun kesik (akkor viszont sokat)
az iden egy ilyen kesos manovere volt, ugy masfel-ket hete, akkor viszont 3-4 orat kestek a levelek -
VladimirR
nagyúr
jelentem en is, pop3-mon nem megy (web-en meg nem nezem)
de iden ez az elso leallasa (nem ugy, mint pl az axeleronak, vagy a citromailnek (ez utobbi ketnaponta all egy orat)
en egyebkent amiket hasznalok, azok kozul meg mindig a freemail a legstabilabb (bar neha csunyan kesnek a levelek) -
VladimirR
nagyúr
juteszembe: jol tudom, hogy gmail-hoz nem lehet pop3 hozzaferni? (mintha ilyet hallottam volna)
egyebkent ne aggodj, majd lesz szopas a gmail-el is, ha beindul, s nem csak ez a beta lesz, s majd jol raharap a nep es jol le lesz terhelve
szerk.: igen, mar valoban beindult
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
monnyuk azert, mert:
-minek nekem egy (ketto) gigas mailbox?
-jobb nekem a magayrorszagon levo szolgaltato (neha elmegy a kulfold a netszolgaltato miatt)
-fontos dolgoknak van ket masik, netszolgaltatassal jaro mailbox-om
-freemail-es cimem mar lassan 7 eve megvan
-leveleket 5 percen belul megkapom (5 percenkent kerdezi az outlook (tudom, fasznaljak thunderbird-et))
-az a mindig szarra megy, az nem teljesen korrekt, leven az iden ez volt az elso, es tavalyrol is csak egy leallas remlik -
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun #122 üzenetére
nekem most epp nem megy (a pop3), de azt nem tudom megmondani miota, mert elotte az egesz netem elszallt par orara
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Milyen videókártyát?
- Revolut
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest