- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Az Apple bemutatta az iPhone 17e-t
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Az jó játék lesz. Ne siesd el és használd sűrűn a tractor-t. Ha szerencséd van, akkor behúzol elemeket. Ha éppen nagy a gáz és nem rajtad múlik, akkor cruise engine bekapcsol és körözés a csata körül, amíg pajzsok rendbejönnek. Azért így is kell kicsit mozogni, de megúszható.
Én most visszamentem Berlinbe, irtom a rosszfiukat, és már 30. szintú vagyok, és meg tudnám venni a Titánt is.
A görögök a Corsair név alatt rejtőznek. Planet Crete, stb
A bolygó is eléggé görögös.
Egyébként nem olyan rossz a Cruise disruptor. Volt egy küldetésem, ahol el kellett kapni valakit, szóltak a rádión, hogy ne hagyjam futni, ment utána egy Distruptor, köv. pillanatban meg robbant. Ilyenkor jó a 4. gomb az egéren, nem kell messzire nyúlkálni.
Egyébként megéri lecserélni az Anubist, a mostani járgány egy Falcon, +2000 páncél és jobb fegyverek mennek föl rá. Jelenleg a plazma a nyerő nálam, igaz, hogy lassan lő, de akkor nagyot. Van 3, ami 640 körül sebez és két kisebb, ami csak 350-et, és a turret, ami kb. ugyanennyit. Szóval akit telibe nyomok, az kapott kb. háromezret. Ezzel már esélyesebb vagyok. Ha valaki szemtől szembe megrohamoz, annak sanyi, és jobb esetben a mellette levőnek is lejön legalább a pajzsa.
Néhány társaság szereti a kezdeti rohamot úgy nyomni, hogy jön veled szemben, majd hirtelen elkanyarodik oldalra, na ilyenkor strafe valamerre, mert mögötte jön az akna, ami nem szokott sokat sebezni, ellenben pörög egy nagyot a hajó.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Filmgyűjtés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A bolygó is eléggé görögös.