Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cancer
senior tag
Sziasztok
Próbáltam feltenni a gépre a játékot, de 64bit-es Win7-alatt nem fut.
Nézegettem, hogy van-e valami alternatívája...Talán az EVE Online (főleg, hogy most ingyenessé tették), de azért az más. Majd az EVE Valkyre lesz valami hasonló, de az meg katonai. Nem lehet "békésen" kereskedni vagy bányászni...Esetleg tudtok valami megoldást? Vagy tippet?
(Nem bánnám, ha Cryengine-nel kijönne egy remake...

(szerk.

CD-ről telpítetem volna, de az hibás/karcos, így 54% környékén lehal. Kiírtam ISO-ba (4 óra alatt sikerült neki) de az nem indult el a 64bit alatt...

-
A Crossfire 2.0 mod nálam is fagyogat, viszont a Discovery 4.88.1 mod tökéletesen ment, amíg le nem szedtem, ugyanis előbb végig szeretném vinni a játékot modok nélkül.
Ezt meg most találtam, hasznos lehet még.
-
Balázzs
senior tag
Feltette valaki ezt a hd grafikai csomagot? Az aszteroidás a mod manager-el simán fut, de ha a teljes csomagot felrakom fagy sokszor a progi. Az alap freelancer nem csinálja, de sokkal szebb a kiegészítőkkel. Már vagy 20X felraktam és leszedtem, próbáltam szinte az összes mod-ot, de egyik sem stabil, lehet a gépemmel van valami gond?
-
-
Balázzs
senior tag
Szia!
Én win 10-el nyomom notin és szépen megy, igaz alapjáték felbontása elég szűkösen variálható, mindenképpen érdemes feltenni olyan mod-ot, ami tartalmaz grafikai tuningot, vagy van ilyen az alapjátékhoz is:
[link]MODDB -ről lehet jó kis mod-okat és kiegészítőket vadászni
Én most a lan-on történő játékra keresnék megoldást, ha tudja valaki hogy lehet rábírni, hogy notin menjen a szerver és be is tudjak lépni, valamint mások is hálóból ossza meg.
üdv
B.
-
sagajr78
tag
Hali!
Nem támogatja az 1080p-t. Modokból is kevés van ami támogatja. Textúra pakk szintén nem jellemző, hogy lenne.
Vannak még multi szerverek, de azok specifikusan adott modokhoz, nem az alap játékhoz (ahhoz szerintem nem találsz már).Modokból meg, ami a leírása alapján megtetszik neked azt érdemes kipróbálni.
A shattered Worlds: War Torn egész szépen megcsinált, az alaptól sok téren eltérő, sztorit változatlanul hagyó, single és multi mod, saját szerverrel.
A másik nagyon jó mod a Crossfire 2.0. Ez tovább viszi a sztorit, több mint kétszeresére növelve a hasznos tartalmat és jelentősen kibővítve az egész játékot (még a Starlancer is visszaköszön). Szintén single player és multiplayer módokkal rendelkezik, saját szerverrel és egész nagy közösséggel.Mindkét fentebb említett mód feljavított textúrákkal rendelkezik, támogatják a nagyobb felbontásokat és jelentősen többet kínálnak az alapjátéknál.
Van még a Dicovery mod, ami kimondottan csak multiplayer mod, saját szerverrel.
-
Kipróbálnám hamarosan ezt a játékot - a Star Citizen okán lett kedvem megismerkedni vele
-, és arra lennék kíváncsi, támogatja -e alapból az 1080p-t, vagy ehhez kell valamilyen mod? Textúra pakk van hozzá? Melyik modok ajánlottak a játékhoz? Multi hány fôt támogat? Vannak még mûködô szerverek? -
Mardelke
csendes tag
Most tévedtem ide
érdekelne vajon megoldható e egy többmonitoros rendszerben játszani vele.. -
Viper26
nagyúr
Ömm... hát itt kihalt mindenki ahogy látom.

-
Erzsi78
tag
Írjak erről a játékról?
-
Erzsi78
tag
válasz
HarryPotter
üzenetére
Megy
-
HarryPotter
őstag
Vistán megy a freelancer???
-
Fist
csendes tag
Ajánlom Klánlapunkat ahol a kérdéskre választ kaphattok és egy élő még működő Freelancer klán otthona www.gportal.hu/raptorsklan
Üdvözlettel: [RAPTORS]_Fist{Ldr.}
-
netkoo
senior tag
Sziasztok
Én most kaptam meg ezt ajátékot 
Tudom kicsit elkéstem.De nagyonjo a játék
Kérdésem az lenne hogy tudok kereskedni?Honan tudom kinek mire van szüksége?
Hányas szintöl ?
Most még csak 2es szinten vagyok
-
Tomi 16
őstag
Menjetek a Fist Clanjara.
Jóhaverom saját Clanja van csk gyüjti a tagokat.
-
rzoli
senior tag
Sziasztok!
Némileg off leszek: tud valaki ajánlani a Freelancer-hez hasonló játékokat?
Amiről hallottam a Starlancer, Wing Commander, de gondolom elég régiek, mert már sehol nem találtam őket. (Boltban sem
)
kösz
Z -
Tüphón
senior tag
Hali
pár helyen halottam hogy lehet valami battleshipel,meg fregattal menni a játékban,de én sehol nem találom
lehet egyáltalán ilyenekkel menni?

-
Fist
csendes tag
Freelancer 4 ever!!!!
VOID szerver
[RAPTORS]_Fist -
LukE
veterán
húr, régen volt...
egjobb hajo van 3
Zoner, Outcast, Corsair bazison lehet beszerezni, mozgekonysagban es pancelzatban kulonboznek.
Nomad fegyverek fincsik, ugyanis nem fogyasztanak energiat. Egyeb L10 es ''CODENAME:'' fegyvereket elszorva talalhatsz a jatekban. Alt. zurosebb helyeken, vagy ahol a jatek szerint nagy csatak voltak valamikó régen.
Omicron alpah-ban vannak az outcastok, nekik van füvük
, Sabre az egyik L10-es hajo, asszem picivel kevesebb fegyver meg hull mint a titanon, de mozgekonyabb. Tau-37-bol van ide jumphole (oda meg tau-23-bol). Innen micron Betaba es Thetaba (a patrol utvonalak pont a jumphole fele vezetnek a nagy szmötyi felhoben) lehet menni, meg van egy ures ''unknown'' rendszer (ezzel vigyazz, radioaktovitas megeszi a hajodat), ahol lehet nomadokat vadaszni.
Omicron Betaban van egy outcast base, es onnan lehet menni sigma-19-be.
Omicron Gamma a corsair rendszer, Ide Omega-41-bol, vagy Omicron Thetabol lehet jonni, es itt is van egy ''unknown'' rendszer, oda erdemes ellatogatni
(ugyan ugy a szmötyi felhoben keresd). Van titanjuk, ami egy elegge dagadt tehen 
OmicronThetaban van egy Zoner bazis, itt lehet Eagle-t venni, ez a legmozgekonyabb L10-es hajo, es ez a rendszer koti ossze a corasir es Outcast rendszereket. Omega41-bol ide is van jumphole.
(omega 41-et Omega5 vagy 11-bol lehet elerni. De nezegesd a patrol mapokat, altalaban elvezetnek a jumphole-okhoz, es bazisokhoz)
5: leparkolsz valahova, es lossz mindenkire
6: outcast, Corsair, vagy az Omicron-Theat zoner bazison. De sajna elegge unlamas a jatek, joforman mar egy hammerhead-del is le lehet loni az osszes NPC-t (4-6 nomad azert mar huzos
)
mit csinal? menj online
Bővebben: link itt rettento sok infot, terkepet, leirast talalsz az eredeti jatekhoz, es kb tonnanyi kulonbozo modot. hogy most epp melyik hogy all, arrol igazsag szerint nem tudok, eleg regen FLtem...
(nehany mod, ami igy hirtelen eszembe jut: evolution, valami frost-works-os, rebalance(bar mikor legutoljara raneztem mar lefele ment
)
[Szerkesztve] -
kutga
félisten
Sziasztok!
Nemrég sikerült beszereznem a Freelancert, végig is toltam a single-playert, és most szabadúszóként küldetéseket csinálok. Csakhogy akad egy pár kérdésem. (Végigolvastam a Freelancer topikot, de sajna még így is vannak dolgok, amik nem világosak! )
1. Addig ütöttem a Red Hessianokat, amíg a Corsair kedvelni nem kezdett. Most el szeretnék menni a Corsairekhez, állást vállalni, de nem tudom, hogy ők hol találhatók...
2. Hol lehet a Nomadokat megtalálni?
3. Melyik a legjobb hajó, hol lehet beszerezni, és milyen fegyvert kell rápakolni?
4. Hosszútávon mit érdemes csinálni a játékban (kalózkodni, bányászni, küldetéseket csinálni)? Ugyanis az előre generált lőjj le mindenkit típusú küldetések már elég unalmasak...
5. Hogy lehet kalózkodni a játékban?
6. Kiknél vannak a legjobb melók?
Hát nagyjából ennyi (egyelőre). Segítségeteket előre is köszönöm. -
Turmoil
senior tag
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Beszéljünk

Eddig egérrel szórakoztam. Joysticket mennyire szereti? -
S.u.l.i.r.o
tag
UP!
Jó a játék, beszéljünk róla!!! -
LukE
veterán
passz, regen jatszottam, de szervert csak nem kapcsoltak ki??
szerintem nezz be a lancersreactor-ra, ha valami gond van, ott biztos leirtak. Esetleg direkt IP alapjan probalj kapcsolodni 1 elo szerverre. (ugy tunik, mukodnekBővebben: link) -
Elrond
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam multiplayert játszani,de
a szerverlistákból egyet sem lát!
Vajon mitől lehet,és mi rá a gyógyszer?
Előre is köszi a segítséget! -
[HUN]ters
csendes tag
Üdv mindenkinek olvasgattam a tpoikot és hát hosszú lenne válaszolni ezekre a kérdésekre de ha el látogattok a www.hunters.uw.hu ra itt találtok 1 magyar freelanceres klánt akik aktívan játszanak és minden kérdésre kielégítö választ kaptok és ha jöttök velünk on-line jáccani akkor garantált a játékélmény 100X ese
oké szóval www.hunters.uw.hu mindenkit szeretettel várunk
[HUN]ter_Wampire -
Turmoil
senior tag
Tudom, kicsit régi kérdés, de ez ügyben anno írtam is a fejlesztőknek.
Ha elérted a Max Levelt (38) akkor néha bugos a kiírás. Ez közvetlenül valamelyik mentés (azaz akár belépés) után ''működik'' és tévesen azt írja ki, hogy ''Mission''. Aztán ha csinálsz bármit, amitől vátozik a pénzed, ill. az értéked, akkor már jól számolja és ''Max Level''-t ír ki. -
Turmoil
senior tag
Volna nekem is egy kérdésem. A DataStorm nevű programban a fegyverek sebzése kicsit fura. Eddig úgy tudtam, hogy az infok között megadott sebzés találatonként én nem másodpercenként van értelmezve. Ez azért fura, mert pl. a két nomád fegyverről eddig azt sejtettem, hogy egyforma erősek, csak az egyik gyorsabb, a másik találatonként nagyobbat sebez, de a lövés gyakorisága és a sebzés szorzata ennél a kettőnél azonos.
Egyéb fegyvereknél is általában igaz(nak tűnt), hogy amelyik ritkábban lő, az lövésenként nagyobbat sebez és így nagyjából arányosak voltak. De ha igaz, amit a program közöl az adatok között, akkor a feltűntetett sebzés másodpercenként értendő és a találatonkénti sebzés ennek töredéke (leosztva a tűzgyorsasággal).
Szeritem ez egy tévedés a részükről, de ha nem, akkor át kell értékelnem a hajóm felszerelését...
Középre felmegy a 4 db GUARDIAN (2 roncsban is van!) és a szélére meg még nem tudom, hogy mi, van egy pár jónak tűnő cucc, de most persze át kell(ene) értékelnem az egészet, ha igazak a progi állításai. -
Turmoil
senior tag
válasz
-=HydrA=-
üzenetére
Megnéztem a pajzsot: a nagyobb szintű pajzsoknak van pozitron verziója, (Aegist is láttm pl.) Nagyon jó lenne, de a regeneration rate-je 1. A megvehető Adv. Brigandine-nak 182, és ugyanannyi energiát használ ehhez (10). Azaz ha nullára leszedik, akkor 10000 mp alatt javulna maximumra, egyébként meg az összes shield batteryt rá lehetne nyomni és minden csata után le kellene szállni tankolni. Szóval gondolom, hogy azért vannak ezek a pajzsok, hogy le lehessen lőni ezeket a hajókat is...
-
Turmoil
senior tag
válasz
-=HydrA=-
üzenetére
Ha jól sejtem, akkor az Anubis a hajó, amit adnak, de azt addigra már úgyis megvetted
. De lényegtelen, hamar használhatatlanná gyengül, szóval le kell gyorsan cserélni valami jobbra.
A rózsaszín rendszerből kettő van, a korszerek és az outkasztok rendszerében van egy-egy unknown jumphole, ott lehet átjutni. Jellemzőjük a magas sugárzás. A korszereknél levő rendszerben van 2 bolygó, az egyiken robotok, a másikon majmok élnek, de semmi különleges.
10K-s pajzsrol nem tudok. Csinálnál egy screen-shotot, amin éppen ezt szkenneled?
[Szerkesztve] -
-=HydrA=-
csendes tag
Nemtudjátok?A főküldi utolsó pályáján azt mondja a csávó hogy ad egy hajót Toledón ha visszamegyünk.Ellehet jutni abba a rendszerbe ahol ezt a hajót lehet kapni (Omicron Minor)? Meg láttam még előző hozzászólásokban egy ''rózsaszín'' rendszert és nem találtam még meg annak mi a neve megtudnátok mondani?Meg még egy utolsó kérdés.A Crossaint titánokon van egy 10k védőerejű pajzs azt hol lehet megvenni?
-
-=HydrA=-
csendes tag
Ahoz hogy tudjak játszani a Hamburg cityn fölkell rakjam azt a flcd nevű akármit?
-
-=HydrA=-
csendes tag
Pls adjatok pár ip-t amerre megtalálhatók a Magyarok is mert névre nem nagyon tudok kiigazodni...az sem baj ha vmi más ip-t adtok csak lécc dobjatok meg egy párral
-
macy
addikt
Az Androméda szerveren találsz magyarokat, meg a Hamburg City-n.
-
-=HydrA=-
csendes tag
Oh örök hálám
kéhetnék még 1 szívességet? Megtudnál adni 1-2 szerver ip-t? Vagy mondjuk 1 vasgy több (nemtudom mennyi van) magyar szerevrét? -
-=HydrA=-
csendes tag
Hali!
Valaki tudna segíteni rajtam?Lehet csatlakozni szerverhez ip vagy név meglételével?Úgyértem hogy nem a listából választok hanem x helyre beíroma nevet ill ip-t. -
fügike
senior tag
Kösz! Kerülgettem egy ideig, mint macska a forró kását, de semmit sem tudtam vele kezdeni. Nem engedett be, aztán még meg is támadtak - miután mérgemben szétlőttem a kaput védő ágyúbólyákat.
Pedig azt hittem, lesz majd valami jó kis titok ott! Na mindegy, már minden létező kutyagumit megtaláltam, akár le is törölhetem. Megvan az 5. hajó roncsa is, meg a robotos bolygó, meg a majmos bolygó, meg a mittoménmi. -
macy
addikt
Bővebben: link
Nem tudom ismeritek-e ezt a kis progit.
Ez mindent megmutat az adott modról. -
fügike
senior tag
Egy UP, ha meg nem sértek vele valakit!

-
fügike
senior tag
Hadd ne olvassam el mind a 453 hozzászólást! Nem tudja valaki, hogy mi a ''21. szektor''. és hogyan lehet bemenni?
-
Gyuri16
senior tag
koszi a valaszaidat.

lenne meg kerdesem: szoval utkozben new berlin fele sigma 13-ban elmentem a hajoroncsokhoz (szereztem 2*2 10 es weapont, meg par dolog ami mellette volt, ez most mindegy) es szinteket leptek kozben. Most mar 22 es vagyok, pedig csak egy tizenvalahanyK-s missziot csinaltam, szoval lepek szintet, ha odamegyek ezekhez a roncsokhoz? -
Gyuri16
senior tag
-
Gyuri16
senior tag
-
LukE
veterán
egy kis noszatalgia:Bővebben: link
Gyuri: mindenfelé
omicronok, meg barátai, vannak arrafelé jó helyek. Szerintem először nézz körül mindenfelé, és ha már nem bírod, csak akkor szedj le térképet például a lancersreactor-ról. Bővebben: link -
Gyuri16
senior tag
megcsinaltam a nomados kuldetest. Tobbihez kepest eleg hosszu volt.
utkozben vettem egy anubist 1100, azaz ezerszaz kreditert, eladtam a dragont szoval penzem is van, new yorkon vallaltam egy missziot, hat jonnek felem, el se mondhatta a csavo hogy szejjel szed m ar robbant, szoval
most hova erdemes mennem? -
macy
addikt
Én ki sem játszottam single-ben, mert teljesen rákaptam a multira

Kicsit másabb nem botokkal küzdeni.
Főleg mikor traderrel iszkolsz a taxolók elől
-
Gyuri16
senior tag
meg mindig dragonnal vagyok, meg vagyok vele elegedve. Volt egy erdekes kuldetes, amikor mentem a dagast japan csaveszhoz elvenni az a tomet, meglattam a sok ellent, erre ramordibalnak, hogy a generatorokat lojem, aztan meg kimaradok a bulibol, szerencsere vol 50 javelin missilem, generatorok nem sokaig birtak. Most megint uj terepre megyek, kivancsi vagyok mifele dolgok lesznek...
-
HuVi14
csendes tag
Én is dragonnal nyomulok, és maxra sikerült felszerelni a fegyverzetem.
Hátulról tényleg úgy néz ki, mint egy szemeteskonténer, de azért nagyon erős. (de lassú) -
Gyuri16
senior tag
mivel ilyen sokan biztattak vettem egy Dragon-t, egyenlore nem volt idom probalgatni, eleg erdekesen nez ki hatulrol, de az mellekes. Az tetszik, hogy amig defenderrel lottem rovid idon belul lement a sarga csik es kihagyott a fegyver, na most meg se moccan, szoval szerzek majd taposabb fegyvereket+pajzsot. Idaig nem is vett fegyvereim vannak, hanem amit az aldozataim ''adtak''.
Megcsinaltam megin par missziot, hivott a csaj, es meglepetesemre (szokasat meghazudtolva) nem a fel Sirius szektoron at kellett mennem, mikozben mindenki halottnak szeretne latni, hanem csak egy jump gate. Most alitolag igen nehez misszio lesz, legalabbis a csaj azt mondta. Meg kell tamadnom valami szalitokat, hat meglatom.
Igazan erdekesek a missziok nehezsegei, csinaltam egy 16 osat (az volt a legnehezebb elmeletileg) kaptam erte kb 10K-t, aztan 13 asat, azert 7K-t, namarmost a 16os egyszerubb volt, kevesebben voltak, raadasul gyengebbek is kicsit, mig a masiknal kellett toltenem egyszer pajzsot, szoval inkabb azt fogom nezni mire van tobb kredit. -
Notes
senior tag
Én a nagy dög teherhajókat imádtam. Jól megrakni cuccal. Aztán lehet izgulni, hogy sikerül e célbajutni. Közben persze a toronyágyúval veszettül forgolódni.

-
Gyuri16
senior tag
megcsinaltam a versenyt, igaz csak masodszorra, mert eloszor a csavot kovettem, az meg rossz iranybe ment mind a ketszer, de eloszor kovettem, ezert vesztettem, masodszor csak az utra figyeltem, siman megvolt. Most eljutottam a Kyushu bolygora, megvegyem itt majd a heavy fightert, mar ha lesz ra penzem, kb 30K kell meg
szoval jo az hajo, amugy meg mindig defenderrel repkedek. -
macy
addikt
Ti hol játszotok? Klán van?
Hamburg City : [HUN]ter -
Iginotus
addikt
Nekem a titan jön be nagyon ill most van 2 unknow map em is.
Lenne kérdésem a nomad hajot meg lehet valahol venni?
Ill a Monky mint fajjal vagy a Robotokkal lehet barátságot kötni?
Valami netes térkép stb nincs valahol? 38. szintü vagyok nincs uj a nap alatt a játékban kéne valami uj.
Ja meg hevy fighter a legjobb az OK De pl van olyan hogy hevy fregatt?
Azt is keresek. -
Gyuri16
senior tag
hat az alap halyo utan a Defender is lomhanak tunt, eloszor szar volt, de aztan amikor belejottem, meg tettem ra fegyvert, akkor azert sokkal jobb, de ez a problema meg odebb van, most az a kerdes valtsak e a Bretoniai heavy fighterre?
Nem is volt idom mostanaban jatszani, meg mindig a verseny elott vagyok -
-
Gyuri16
senior tag
nagy itt a tolongas, eljutottam a versenyig, most fog kellenem legyozni az illetot. Defender tipusu heavy fighterem van, bar gondolom ez mindegy, hisz shift+w tan minedgyik 300al megy.
Igen idegesitoek ezek a kis csapatok akik meg akarnak olni, amikor ''gyalogosan'' azaz nem valamitrade linevel utazok, egyszeruen farasztoak... -
Gyuri16
senior tag
up
most a 4 es missziot csinalom, elszoktem a csajjal mindenki elol, kaptam egy adag penzt. Erdemes venni azokbol a fegyverekbol, amik igaz erosek am min 30 at fogyasztanak, nem fog gyorsan az energiam elfogyni? -
Gyuri16
senior tag
most kezdtem el jatszani ezzel a jatekkal, egyenlore nagyon tetszik. Egy kis zavaro dolog van benne: amikor bolygokon vagy egyeb helyeken le vagyok szallva akkor ilyen sikok meg egyeb grafikai hibak vannak a kepben, ezek igen idegesitoek, szerencsere vadaszat kozben nincs jelen, de attol meg jo lenne ha tudna valaki segiteni. Koszi elore is.
-
Kidus
őstag
Hat kar erte, remelem, kitalalnak valamit, bar az alap is jo, de en pl mar nem nagyon tudok mit csinalni, megvan a hajo, amit akartam, tele vagyok penzzel, es a kedvenc idotoltesem most az, hogy az ujaknak segitek, amiben tudok

A server megy, este voltak is fent paran, en ma is leszek 9 korul, gyertek ha raertek
-
LukE
veterán
Mas is mondta, hogy 15-20 perc az atlag jatekido online szerveren... local gepen meg viszonylag stabilnak tunt. Szerinzem az egesz rebalanszot ujra kene irni, mert ez csak egyre rosszabb. 3.3 leguccso verzioja mar egesz stabil lett, online is, de azota az ujabb cuccokkal, rendszerekkel belekerult egfy rakas 5perc/millio credit buli, meg sok bug es fagyi lehetoseg

A szitu-n alap FL van font? -
[w]
őstag
a napokban mintha nem futna a szerver

killer, én kinyírlak!
-
Kidus
őstag
Sziasztok

Én is feltettem a reb3.5-ot, nagyon tetszett, de sajna 3szor is kifagyott. Lehet, hogy az en gepemben van a hiba, de masnal is eloferdult mar, so lehet hogy igazad van Luke es tenyleg nem stabil.
Viszont a serveren meg nincs mod, es tenyleg egesz sokan lettunk, jo kis csapat, jofej emberkek, nezzetek be ha akartok egy jot jatszani
-
LukE
veterán
az jo dolog
Majd benezek, bar asszem most nincs is font FL.
Sajnos rebalansz keszitoje vagy nagyon nem ert hozza annak ellenre, amit osszehozott, vagy rettenetesen trehany. Akkora baromsagok vannak benne nehol. Egyik masik 2-3 evrzio ota ugyan olyan...
3.5-tel kb fel orat jatszottam a nem letezo stabilitasa miatt. -
-
killer
tag
Úgy gondoltam megint megnézem ezt a Freelancer dolgot, de most kicsit komolyabban. Egy jó kis gépen fut T3-as eléréssel, folyamatosan.
Első körben feldobtam a rebalance 3.4-et. Finoman fogalmazva instabil volt. Könnyen lehet, hogy nem értek hozzá (sőt, nem értek, mivel csak feltelepítettem és várom a csodát ;) , de 10 óránál többet nem bírt ki fagyi nélkül, azt is nagyon ritkán. Ebből elegem lett, gondoltam hagyom a modokat (pedig a rebalance nagyon jó lenne), most az alap fut. Ezzel nincsen fagyi gond (eddig nem volt, igaz az operator hol újra tudja indítani, hol nem, ezért manuális a restart).
Amiért írok, hogy Szitu HUN néven szalad, akit érdekel, jöjjön, már vagyunk páran, pedig csak kb 1 hete megy, másrészről pedig szívesen vennék bármilyen segítséget, hogy ebből kihozzunk vm jót. A vas, net, program adott, a többi csak rajtunk múlik, de nekem semmilyen tapasztalatom nincsen ezügyben (a fagyit leszámítva
-
Helló mindenki!
Én csak most szereztem meg ezt a játékot.
De máris van egy problémám: Hogy lehet beállítani, hogy a beszélgetéseknél kiírja alulra a szöveget? Mert van magyarosításom és szeretném pontosan érteni, miről beszélnek. Így is értem vmennyire, de legalább angolul írja ki.
(Az eddigi összes üzit nem olvastam, de rákerestem többféleképpen és nem találtam) -
LukE
veterán
ha erdekel valakit, rebalansz 3.5 beta2 kint van. Az biztos, hogy elegge beta, stabilitas szempontjabol mindenkeppen...
-
Sanya
nagyúr
hogy mennyire unalmasak ezek az átvezető demók! nem lehet vaélahogy kikapcsolni?
-
[w]
őstag
meg is van, Luke írja valahol korábban (nem sokkal):
''azert, mert nem hallod oket, vagy valami hasonlo. MP3 kodekkel van baja szegenykenek, azert nem megy tovabb.
Ha minden igaz, le is van irva a megoldas itt, olvass valahol az elejen. Vagy itt van angolul a megoldas: Bővebben: link''
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
valaki!
-
Sanya
nagyúr
senki?
-
Sanya
nagyúr
A guta megüt
A játék elején vagyok.
Ott, ahol együtt vagyok a csajjal.
És ott az a 3 katonai gép.
Ha megtámadom őket:Mission Failed
De ha nem, akkor mi van?
Meddig várjak ott?
Hagyjam itt a gépet?
Vagy mit tegyek?
Segítsen valaki PLEASE, mert idegösszeroppanást kapok
ugyanez a bajom -
Sanya
nagyúr
elakadtam valahol, 3. misszió talán(nem a véletlenek, 5-ösz szint, 3. nagy misszió, és nem lehet semmit csinálni)
segítsetek!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nézegettem, hogy van-e valami alternatívája...Talán az EVE Online (főleg, hogy most ingyenessé tették), de azért az más. Majd az EVE Valkyre lesz valami hasonló, de az meg katonai. Nem lehet "békésen" kereskedni vagy bányászni...

lehet egyáltalán ilyenekkel menni?