Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mian
aktív tag
#824: Úgy értem igen, azt megköszönném.
#825: Értem, akkor venni kellene egy 2.-at ha felülre szeretném pakolni őket, már ha megoldható, bár gondolom megoldható.ui.: gondolom ha optikai alá akarnám mind kettőt, mert mintha már láttam volna valahol ilyet, akkor a hdd menne a keretbe, alá pedig az ssd a levegőbe, mert mintha lenne még két lyuk alatta ahova fel lehetne fogatni, bár nem valami bizalom gerjesztő
de olvastam, hogy sokan csak "lógatva" tárolják mert súlya nincsen
...optikain még erősen gondolkodom hogy rakjak-e bele, mert a mostanit sem igazán használom, most vettem pár nappal ezelőtt 4 db dvd-t, hogy azért legyen itthon, és meglepődve tapasztaltam, hogy 300huf egy darab.....
utoljára akkor vettem amikor még 150huf volt egy verbatim a madaras tacskóba 
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
de olvastam, hogy sokan csak "lógatva" tárolják mert súlya nincsen