- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
Brian_GT #10675 üzenetére
A hanggal kapcsolatban több dolgot is írnék. Egyrészt a korral és használattal együtt idővel mindegyik hangosabb lesz, mert a ventilátor csapágyazása öregszik... De ezt ne úgy képzeld el mint egy rotakapát... Mindegy melyik márkát választod, kb ugyanaz lesz a zajszint. Hűteni kell és a fizikát nem lehet megerőszakolni...oda kell a légszállítás.
Engem sose zavart...a hangja, de ha mellette kapcsol egy páraelszívót...tuti az lesz a hangosabb.
A hanggal a kapcsolatban még egy dolog. Ez nem konstans max fordulaton hűt..hanem a használattól függően. Én lefőzök egy kávét és kb pont akkor kapcsol be a ventilátor mikor lefő a kávé 5-ös fokozaton... tehát egy darabig némán is tud menni.
De ha felcsavarod 9-es fokozatra, akkor hamar beindul... De őszinte leszek, erre ritkán van szükség.
Amúgy : [link] Itt mindent megtalálsz róla. 23. oldalon vannak a fokozathoz társított teljesítmény szintek. Hőmérséklet alapú jelzés nincs, de nem is hiányzott soha.
150W-tól skálázódik 2000W-ig. Ennyit el spoilerezek.Ami még érdekes lehet, hogy IKEA 2év garit ad. Nem tudom a többiek mit adnak.
-
perempe
veterán
válasz
Brian_GT #10676 üzenetére
[Árukereső link]
Esperanza, Nedis, Iskra, Hauser a belépő kategóriában? -
MrSealRD
veterán
válasz
Brian_GT #10671 üzenetére
Helló!
[IKEA Tillreda - 18 000Ft] Pontosan nem tudom megmondani hány éve használjuk, de 4-5 körül van... Jön, megy, nem volt vele probléma eddig... és nem héba-hóba... hanem napi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest