- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
#40553216 #4714 üzenetére
Ő is félig meddig vegán, heti egyszer eszik húst vagy még ritkábban, dehát tehetek én róla, hogy nálunk csak kalbász meg szalámi van?
Páleszt is küldenék neki, de tuti fennakadna a vámon, főleg a zárjegy nélküli saját. A bolti pálesz meg nekem teljes mértékben ihatatlan.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
#40553216 #4699 üzenetére
Trappistából is van jó, csak azt boltokban nem lehet kapni. Itt helyben is csinálja valaki. Boltban talán az Óvári, ami régen jó volt, de már nem láttam legalább 5 éve sehol. Igaz nem is kerestem.
Igazán jó sajtot én Hévízen vettem pár éve valami rendezvényen, talán borfesztiválon. Mondjuk ott hagytam 5 pénzt összesen talán fél kiló sajtért, de megérte. Boltban még sosem vettem igazán jó sajtot.
-
Top cat
addikt
válasz
#40553216 #4710 üzenetére
Még jó, hogy nem a szardíniaiak települnek le nálunk. Hoznák magukkal a Casu marzu-t.
-
FerNandor
őstag
válasz
#40553216 #4708 üzenetére
Én annyira nem vagyok oda a sajtokért, de nálunk a Praktiker parkolóban vannak hollandok (elvileg), akik árulnak nagyon sok féle sajtot. Meg talán a vásárcsarnokban is vannak ők. Az 1 éves gouda rettentő finom, egyszer valahogy rábukkantunk, párom sincs oda a sajtokért. Vannak benne kis ropogós fehér szemécsék is. Szuper ez a sajt. Mindkettőnknek nagyon ízlik. Mondjuk ritkán veszünk belőle.
-
arcsin
senior tag
válasz
#40553216 #4702 üzenetére
Én az osztrák/szlovák sajtokkal már teljesen jól érzem magam
Trappistát nem is tudom, vagy 8 éve nem ettem. Vagyis 1x lángoson, de nem adott hozzá kifejezetten sokat. Most vett párom az aldiban ilyen sajtot a kraftosabbat ( most már fekete csomagolásos a kraftosabb) Hu besza behu volt. -
-
inf3rno
nagyúr
válasz
#40553216 #4324 üzenetére
Nekem is túl savas szokott lenni kovásszal, emelkedni meg alig emelkedik. Azért szoktam a végén élesztőt hozzákeverni, az elbontja a savakat. Elég esetleges, hogy milyen a mikroba összetétele a kovásznak, és szerintem ha nem eteti minden nap az ember és hűtőben tartja, akkor a pékélesztő kihal belőle, és nem termel elég széndioxidot a tejsav baci, ami benne marad. Én legalábbis csak ezzel tudom magyarázni, amiket tapasztaltam vele. Szóval én nem tudtam nélkülözni teljesen az élesztőt, mert csak heti 2x etettem amikor kenyeret sütöttem, és hűtőben tartottam. A klóros vízzel én nem tudom magyarázni, mert élesztővel eddig mindig sikerült klór ide vagy oda. Hőfoktól sem függ pont ezért. A gép felmelegíti olyanra, amin az élesztő simán megkel, a kovász meg csak fele vagy harmad olyan magasra emelkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- EAFC 25
- Milyen notebookot vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged