- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
Yodafon #1390 üzenetére
Amit sokszor csináltam magamnak egyetemistaként: ngabor receptje alapján
hozzávalók esetemben:
Csirkecomb/mell
hagyma, fokhagyma
krumpli
mustár
sör
én így csináltam:
Kisebb sütőtál, csirkecombot/mellet megtűzdeled fokhagymával bekened mustárral, be a sütőtálba. Hagymát karikákra vágod rádobálod. krumplit karikákravágod, mellédobálod. kis sört aláöntesz be a sütőbe.
Sört elkortyolgatod.
Ha a hús kész kiveszed a hagymakarikákkal együtt. A megmaradó lében még sütsz egy kicsit a krumplin.Amúgy egy gombapaprikás is olcsón kijön.
Sajtos, tejfölös tészta szintén olcsó.
Saját "találmányom": [link]
Az itteni rakott kenyér se rossz
De szerintem egy pizzát elkészíteni se túl drága arról olvashatsz itt is meg van egy logout cikk is róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó KTM női kerékpár!
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Saeco Gran Baristo Avanti HD 8977 I FRISSEN SZERVIZELVE I VÍZKŐTELENÍTVE I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest