- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
bajuszati #1128 üzenetére
nem de csak olasz és csak tészta lehet szal jöhet...
Multkor ilyet ettem>>mélyhütöttpirított zöldség vegyes(rizsa+krupli körettel)+csirkemellfilé rántva+franciasalátával+rántott brokkolival.....
szerintetek jóllaktam?Ladybug>>mér nem mész el szakácsnőnek egy menő étterembe?..vagy nyitok Petivel egy vállakozást egy éttermet?
-
ladybug
őstag
válasz
bajuszati #1125 üzenetére
Oks, akkor jöhet a finomfőzelék, ahogy kolléganőmtől tanultam.
Kell bele: kevés krumpli, borsó, karfiol, sárgarépa.
Ezeket felaprózod, és vöröshagymás, pirospaprikás alapra teszed. Sózod, főszerezed (vegetát tegyél bele), aztán főzd puhulásig. Akkor tejfölös habarás bele, és kész. -
ladybug
őstag
válasz
bajuszati #1123 üzenetére
Krumplifőzelék (pörkölhöz kíváló)
4-5 nagyobb krmplit megpucolsz, és karikákra szelsz. 1 fej vöröshagymát megpucolsz, és elkockázol. Felteszed olajon pirulni. Mikor üveges, teszel rá pirospaprikát, és ráöntöd a krumplit. Annyi vizet tégy rá, hogy épphogy ellepje. Tehetsz bele paprikakrémet és kevés fokhagymát is. Sóval, borssal ízesíted, és hagyod főni. Amikor a krumpli elég puha (ne legyen túl puha, mert akkor könnyen eltörik), keversz egy kis tejfölös habarást. Belekevered a krumplihoz, és kész is a főzelék.De tökfőzeléket is készíthetsz, ha szereted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged