Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
1, szalonna befolyásolja, szvsz nem keell bele mert túl erős íz
2. a pörkölt paprika néélkül nem pörkölt (hanem pl tokány), vegeta_nem_kell bele (meg egy ételbe sem), lehet olajjal és zsírral is, zsírral más az íze kicsit (én úgy jobban szeretem de ízlés kérdése), sok hagymával nagyon nehéz elrontani, mivel a hagyma a pörköltalap lényege, azzal lehet leginkább elrontani, ha nem vágod elég apróra, nem párolod meg eléggé, vagy ha megégeted. ha megég a hagyma, szvsz érdemes inkább újrakezdeni. -
Szalma
őstag
( 1- Befolyásolja, de nem feltétlenül jó irányba. Pl. egy vadhúsból, vagy marhából készülő pörköltet nagy hiba elrontani akármilyen szalonnával. De egy háztáji madárhúsból készülő valóban jobb tud lenni tőle...
1/a- Szalonnáért szerintem nem kár, a paprika kesernyés íze kicsit hiányozni fog, valószínűleg édesebb lesz a hagyma miatt. Tehát sok (nagyon sok!) hagymával más ízhatást lehet elérni. Vegetát ne tegyél bele semmi esetre sem!!! És zsíból jobb ízű pörköltek születnek. (Egy hagymás tipp: vágj jó nagy cikkekre egy fej hagymát és az utolsó 15-20 percre tedd bele a pörköltbe.)
2- Ez egy kicsit rázósabb téma. Ismerek vagy ~5 féle, markánsan különböző babfőzi receptet... De sajnos egyiket sem szeretem...
Sárgaborsó hívő vagyok...
Pörkölt tippek:
fűszerezés: babérlevél egészben a végén kivadászva, tárkony, rozmaring, kakukkfű, lestyán (vegeta helyett) és érdemes kipróbálni az őrölt paprika helyett szétnyomott csilipaprikával, főleg a vadhúsokat, vörösbor és viszki minden mennyiségben, fokhagyma, stb...)
Szeretettel:
Szalma -
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sárgaborsó hívő vagyok...
Mr.Csizmás
krizmo_