- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
Az aláírásomban lévő lapnál annyiban más a helyzet, hogy az egy full hybrid cucc, mivel integrált vga és AGP és PCI-X slot is van rajta. Egy darabig Radeon 9800SE zsugát üzemeltettem az AGP-ben és ilyetén felállással nem lehetett letiltani az integráltat!
A PCI-X slotban üzemeltetett karesznál automatice letiltódott az integrált graf kártya. -
akaido
addikt
PEG/Onchip VGA control a lapod kézikönyve szerint kell, hogy legyen, így a fentebb leírtak egy része legalább érvényes
. Ezalatt tényleg más mint az enyémben, így ott még az Init display First-nél a PEG legyen az elsődleges.
A kézikönyv még azt is írja, hogy a Dual VGA miatt Dual Monitor üzemmód képesség megengedett. Sajnos nem tudtam 1értelműen kiolvasni, hogy ez a képesség milyen mértékben befolyásolja a lap PCI-X képességeit.
Végignéztem a honlap BIOS-ait, de szintén nem találtam 1értelmű utalást arra, hogy melyik BIOS az amelyik esetleg megoldaná ezt a problemot.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Goddess of Victory:Nikke
- Synology NAS
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Hálózati / IP kamera
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest