- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
Az aláírásomban lévő lapnál annyiban más a helyzet, hogy az egy full hybrid cucc, mivel integrált vga és AGP és PCI-X slot is van rajta. Egy darabig Radeon 9800SE zsugát üzemeltettem az AGP-ben és ilyetén felállással nem lehetett letiltani az integráltat!
A PCI-X slotban üzemeltetett karesznál automatice letiltódott az integrált graf kártya. -
akaido
addikt
PEG/Onchip VGA control a lapod kézikönyve szerint kell, hogy legyen, így a fentebb leírtak egy része legalább érvényes
. Ezalatt tényleg más mint az enyémben, így ott még az Init display First-nél a PEG legyen az elsődleges.
A kézikönyv még azt is írja, hogy a Dual VGA miatt Dual Monitor üzemmód képesség megengedett. Sajnos nem tudtam 1értelműen kiolvasni, hogy ez a képesség milyen mértékben befolyásolja a lap PCI-X képességeit.
Végignéztem a honlap BIOS-ait, de szintén nem találtam 1értelmű utalást arra, hogy melyik BIOS az amelyik esetleg megoldaná ezt a problemot.
[Szerkesztve] -
Blue@X
senior tag
Valaki el tudná mondani hogy lehet kikapcsolni az alaplapi integrált vga-t hogy a F.G.E. II miatt ne 4x legyen a pci-e hanem 16x?
-
akaido
addikt
A Foxconn lap DDR2 SDRAM 533 MHZ-es Samsung memcsikkel is szépen kajáltatja az adatfalatokat.
-
akaido
addikt
A PCI-E slotban egy Sapphire X800XL-t üzemeltetek tegnap óta. Igaz nincs a gyárilag támogatott zsugák között, de edig műxik szépen.
-
akaido
addikt
Az említett Foxconn lapról eddig csak jót tudok mondani. A tuningolást még nem próbáltam, de egy 3.2-es cerkával és intel(r)cooleres gyári hűtéssel talán nem is érdemes?
-
akaido
addikt
Az ATI Radeon 9800 SE ''zsugabubusom'' gyönyörőűen műxik ebben a Foxconn lapban + az alaplapi Intel VGA-val együttműködve dual monitoros üzemmódot is el lehet érni.
Annyi a titka az egésznek, hogy előbb mindig az ''Add-on'' zsuga driver-ét kell feltenni, utána az integráltét. Ha PCI-X-es karesz figyelne a slotjában, akkor a dual moncsi üzemmód nem működne. -
g@bo
nagyúr
köszönöm a rengeteg segitséget.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Printszkrín #3 üzenetére
nincs rajta driver....
-
g@bo
nagyúr
válasz
Printszkrín #3 üzenetére
azt mondod?
megnézem holnap.
azt nem rakja fel a az alaplapi driver ( inf. ) igaz? -
g@bo
nagyúr
915G7AD-8KS
[link]
a lapon van agp v inkább FGP ( foxconn graphics extension ) és pci-e slot is.
kezdődött ott a gond, hogy nem indult az ''agp'' portba rakott 9800pro kari ( a leírásban nincs benne, hogy megy-e a lappal, de az se hogy nem, a 9600-as széria pl. nem megy )
aztán egy kis bios turka után elindult, a kártya ventilátora is felpörgött, ami előtte meg se nyekkent... hurrá van kép.
volt ilyen lapom ( integrált asrock, agp porttal ) de az a nem támogatott karikkal kapásból el se indult, pl szintén 9600-as széria.
most ott tartok, hogy ezt az ''agp'' portot a win nem ismeri fel, és emiatt nem kezeli a kártyát, van kép, de csak a 16 színű nyomorúság... ati driver nem látja a karit.
én vagyok béna, vagy van valami trükk, v a 9800-as mégse jó neki? ha egy támogatott kártyával felismeri a portot, vissza a 9800?
segíjjetek...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest