- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- VoLTE/VoWiFi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Ízlés dolga, nem tudom mi fogott meg a tolószékes és a babakocsis találkozásában de valamiért tetszik. Pedig általában az igen látványos és színes képeket szeretem, főleg amin csillog vagy tükröződik valami. Aki szokta nézegetni a feltöltött képeimet, az láthatja, hogy magam is sokszor ilyen képeket csinálok. Ja, szeretem még az éjszakai városképeket is.
A fotópályázatok alapvetően azért vonzanak, mert nem mindig van ötletem hogy mit is kéne fotózni aztán az a vége hogy csak úgy lekattintok valamit ami épp megtetszik aztán vagy bejön vagy nem. Közben meg az is igaz, hogy valószínűleg így készülnek a legjobb képek, csak ezektől szerintem viszonylag keveset lehet fejlődni. A pályázatokon meg gyakran adott a téma és a feladatot kell megoldani, közben meg mégsem szabad sablonosnak maradni és lefotózni a kötelezőt mert normális zsűri nem ezeket a képeket hozza ki győztesnek. Ha meg tudom oldani a kitűzött feladatot úgy, hogy elégedett legyek magammal akkor már boldog vagyok, ha még helyezést is elérek akkor meg aztán pláne. Legszívesebben valami nagyértékű utalványt nyernék amit fotósboltban lehet elkölteni Lenne pár ötletem, hogy mireA privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.