- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Espla
aktív tag
Nők a 21. században fotópályázat
A pályázat leadási határideje: 2015. október 22. -
BLeP_i
tag
http://vister.hu
-
aldebaran
őstag
[link]
Nevezési díj:
• A fotópályázat nevezési díja pályázónként mindkét kaetgóriában: 3000 Ft.
Egy kategóriában történő indulás esetén: 2000 Ft.
• A nevezési díj Raiffeisen Bank Zrt. 12096712-01302282-00100003 számra utalandó.
(Az utalás megjegyzés rovatában feltüntetendő a Szerző neve, valamint a „Támogatás 2015”
megjegyzés.)Díjazás
Színes kategória:
• I. helyezett: MAFOSZ-plakett, Oklevél, Könyvjutalom
II.-III. Helyezett: Győri Fotóklub Plakett, Oklevél, Könyvjutalom
Monokróm kategória
• I. helyezett: MAFOSZ-plakett, Oklevél, Könyvjutalom
II.-III. Helyezett: Győri Fotóklub Plakett, Oklevél, Könyvjutalom
Kiállított képek száma a díjazottakal együtt: 35db.
Az elfogadott képek száma ennél több is lehet, a zsűri döntése szerint.
Az elfogadott képek szerzői oklevelet kapnak.Pályázati Naptár:
• Beküldési határidő: 2015. szeptember 1.
• Zsűrizés határideje: 2015. szeptember 20.
• Értesítés az eredményről: 2015. október 1.
• Elfogadott képek nagy méretben küldése: 2015. október 15.
• Kiállítás megnyitó, és díjátadás: Információ később[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
Varázslatos Hortobágy: [link]
A 2015-ös pályázati évben (2015. március 10. – október 18.) a Szervezők a következő kategóriákban hirdetnek éves természetfotós pályázatot:
1. Tájképek, „asztrotájképek”
2. Darufotók
3. Állatfotók: emlősök (vadállatok és háziállatok is), madarak (kivéve a darvak!), kétéltűek, hüllők, halak, gerinctelen állatok, illetve az ezekről készült makró felvételek.
4. Növényfotók, illetve az ezekről készült makró felvételek.
5. Etnofotók: pásztorkodás, pásztorok a legeltetett jószággal, hagyományőrző rendezvények
6. Látogatók a bemutatóhelyeken:
-a fotókon legyen aktivitás, inspiráljon a természetben való aktív időtöltésre,
-a fotón szerepeljen a természetben töltött idejét élményként megélő ember,
7.Gyermek korosztály kategória vegyes témában (12 év alatti, 2003. január 1. után született versenyzők pályázhatnak)Nevezési díj:
A képfeltöltés (legfeljebb 6db/hónap) feltétele a nevezési díj befizetése, amelynek összege a nevezés dátumától függően az alábbiak szerint alakul, és a teljes hátralévő 2015-ös pályázati szezonon való részvételt foglalja magában:
2015. március – április: 5000 Ft
2015. május – június: 4000 Ft
2015. július – augusztus: 3000 Ft
2015. szeptember: 2000 Ft
2015. október (csak Darufotók kategória): 1000 FtGandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
BLeP_i
tag
válasz aldebaran #392 üzenetére
Igen, tényleg nagyon gyenge az oldal - valahogy nem áll összhangban azzal, amit ott leírnak.
Tényleg gyanús, részben azért is tettem be ide, hátha jönnek rá kommentek, mert rákeresve nem jönnek elő használható találatok, hogy ki ez, mi ez a cég.
Azért ha valakinek van valamilyen ismerete róluk, örömmel fogadjuk, ha megosztja velünk
-
BLeP_i
tag
-
BLeP_i
tag
-
Espla
aktív tag
-
SzZrt.
újonc
SZERENCSEFÜGGŐSÉG - Országos e-fotó Pályázat és Kiállítás 4,1 millió forint összdíjazás!
A Szerencsejáték Zrt. együttműködésben a kArton galériával országos e-fotó pályázatot hirdet magyarországi és határon túli magyar fotósok részére, több témakörben és kategóriában, összesen 4,1 millió forint összdíjazással. A pályázatok beadásának határideje 2014. szeptember 30. éjfél.
A pályázatra 1 évnél nem régebbi, a nyomtatott sajtóban vagy annak webmellékletében és önálló webújságban még nem publikált munkákat lehet beadni a szerencse@karton.hu e-mailcímre.A pályázat témakörei:
1. A SZERENCSE PILLANATAI: a szerencse, szerencsés pillanatok, szerencsés események témával két kategóriában lehet pályázni fejenként maximum 5 db fotóval.
2. A FÜGGŐSÉG témakörben tematikus megkötés nélkül, két kategóriában lehet pályázni, kategóriánként maximum 5 db művel.Egyéb díjak:
A fenn kiemelt fődíjakon felül a fotók díjazására további összesen 2,5 millió forint kerül felosztásra a képek minőségétől és számától függően.Részletes technikai paraméterek és információk:
http://karton.hu/hu/art/esemenyek/esemenyek-szerencsefuggoseg-palyazat
[link]
www.szerencsejatek.hu/fotopalyazat
[link]kArton galéria, 1054 Bp. Alkotmány u. 18., tel.: +361 472 00 00.
Szakmai tanácsadás: zsuzsi.benko@karton.hu[ Szerkesztve ]
-
Espla
aktív tag
II. Vadulj fotópályázatot a természet megünneplésére
"Profi és amatőr fotósok két kategóriában küldhetik be legjobb képeiket szeptember közepéig: 1. tájképek a vadonban, 2. vadon élő fajok."
-
Bandinho
tag
Nikon 24/7 Igaz már a 2. hét, de még van idő bőven.
"Ha az életben a sikert A-nak vesszük, akkor A=x+y+z. x a munka, y a játék, z pedig hogy befogod a szád." /Albert Einstein/
-
Espla
aktív tag
Fotózd le Európa energia-jövőjét! fotópályázat
A fotók beküldésének határideje: 2013. szeptember 22. -
Espla
aktív tag
A Sebesség új korszaka: Legyél Te a Wi-Fi bajnoka! fotópályázat
Valaki pályázik rá?
-
werttzui
addikt
katt No amatőrök lehet kattingatni
PENTAX
-
kricsi81
senior tag
Első lettem művészet kategóriában ezzel a képemmel
Meg a kickboxosat kiállították. (persze színes verziót küldtem be )Nem tudtam elmenni a díjátadóra, így "hivatalosan" még nem is tudom... (meg azt se hogy mit nyertem)
Neked hogy sikerült?
kovacsrichard.hu
-
Kazimír
őstag
válasz kricsi81 #375 üzenetére
Bevallom, én is..
Ez az első alkalom. Nem táplálok hiú reményeket, mert nincs annyi mozgósítható ismerősöm, aki éjt nappallá téve szavazna (ez már csak így működik, sajnos..), de veszteni nem vesztek vele semmit, és elmondhatom, hogy részt vettem, indultam én is.A 12-ből én is linkelek akkor 5 képet.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Kazimír
őstag
Már tegnap ugyan lezárult, de indult valaki közületek a Színes Nagy Világ fotópályázaton?
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
*Ropi*
félisten
Nem igazán ide tartozik, mert nem hazai, de azért megemlítem: "Playboy Shootout", a leendő Playboy fotósok valóságshowja.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
*Ropi*
félisten
válasz kricsi81 #371 üzenetére
Minél nagyobb méretben (a kép minél nagyobb részét lefedve) vízjelezni, meg az exif-et teleírni az adataiddal. Példaként Cliff Mautner képei.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
kricsi81
senior tag
válasz horatiocain #370 üzenetére
És mit lehet tenni ellene? Ha feltöltöd a netre a képed, tudod hogy bárki bármikor lenyúlhatja, tehát benne van a pakliban...
kovacsrichard.hu
-
Zozzant
addikt
válasz Hydra SR #366 üzenetére
Ez nem az?
Ja elég régi a felvetésed, azóta biztos megvan.[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
BEE
addikt
Egy ember, akinek lenyúlták a pályázati képét [link]
BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
Hydra SR
addikt
Állítólag tegnapelőttől lehet a részletes pályázati kiírást olvasni a naturart honlapján. Ti megtaláltátok, hogy hol? Mert amit én találtam, az távol áll a részletestől.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Marky21
aktív tag
Aki gondolja próbálja meg [link]
-
Sir Riccio
addikt
nem volt igazából jobb anyagom...most már valószínűleg mást küldenék, de az sem hiszem, hogy továbbjutna...csak azt akartam szemléltetni h van néhány a továbbjutók között amik az én mércém szerint nem jutottak volna tovább.
majd talán jövőre.Aki továbbjutott annak gratulálok!Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Dtomi
őstag
válasz Sir Riccio #358 üzenetére
Azért azt tényleg meg kell hagyni, hogy nem valami erősek ezek a képek.
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
Dtomi
őstag
válasz Hydra SR #356 üzenetére
Sajnos ez is divat lett. Egy bizonyos réteg körében 260€/nap gyors és biztos eredmény. Nem kell se fagyoskodni melege sincs az embernek, se szúnyog, se légy. De van internet bőr karosszék stb.
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
-
Hydra SR
addikt
Hát végülis ebben igazad van, ennyire nem ismertem ezt a fajta lesfotózást, tudtam, hogy vannak fizetős lesek de a részletekről nem sokat tudok. Nyilván azért nem, mert már önmagában a fizetős les fogalma annyira taszított, hogy sosem kerestem
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Dtomi
őstag
válasz Hydra SR #353 üzenetére
Egyik sem jobb a másiknál... Az természetfotózás, hogy buldózerrel lest építenek a Hortobágy közepén, áramot visznek ki, póznákat vernek le, antennákat tesznek le, és üzletszerűen terepjáróval viszik hozzák napi 4x az embereket. Ez szabályos?? De ha te odamész egy szál magadban a terület közelébe se engednek mert természetvédelmi terület..
-
Hydra SR
addikt
Csak hogy ne a levegőbe beszéljek, ez szerintetek hogy a fenébe jött ki akárcsak ehhez hasonló formában a gépből massziv manipuláció nélkül?:
[link]
vagy ezek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Ha egy jó képet dobunk fel, az még uram bocsá', férjen el a második fordulóban, de ezeknek a nagyja csak attól jó, amit számítógéppel tettek rá. Egyébként egy ugyanolyan hót unalmas nyaralós turistafotó lenne, mint a többi ami nem jutott be.Itt meg mi történt a háttérrel? Arra járt a képregényrajzoló és kiradírozta? Kár érte mert k@ jó kép amúgy:
[link]Ez meg ha a címében bevallja a szerző a nyilvánvaló tényt, hogy manipulált helyzetet látunk, akkor már elfogadható egy természetfotó pályázaton?:
[link][ Szerkesztve ]
-
Hydra SR
addikt
Engem ennél jobban zavar, hogy a pályázati kiírást is teljesen figyelmen kívül hagyják. Többnyire ott van, hogy nem indulhat olyan kép, ami máshol már publikálva volt, indult, nyert, stb. ezt totál leszarják. Meg van határozva továbbá, hogy mi számít szabálytalan manipulációnak. Ezt is leszarják, olyan vinyettálásokat tesznek rá meg háttérelmosásokat, hogy csak pislogok, hogy ez hogy nem szúrta ki a zsűri szemét.
-
Dtomi
őstag
válasz Hydra SR #350 üzenetére
Csak nézd meg a rétisasos képeket, a kékvércse, a szalakóta, a búbosbanka és még sorolhatnám képeket az idei ÉTF-en nem kell hozzá emberfeletti teljesítmény, hogy valaki átlásson a szitán és azt mondja itt valami nem stimmel.
-
Hydra SR
addikt
saker
Magyarul: kerecsensólyomszerk.: de úgy látszik, itt most nem erről van szó.
DTomi: honnan kéne tudnunk, hogy hol készültek a természetfotó pályázatokon szereplő képek? szerintem ez nem olyan alapvető információ, amit mindenkinek tudnia kell
[ Szerkesztve ]
-
Dtomi
őstag
Nem mondjátok komolyan???? Egy kis túlzással bb 3-4 éve nem nyer más pályázatot csak a sakertour-os lesekben készült képek. legyen az hazai, vagy külföldi pályázat. Az összes hazai természetfotós fórumon, klubgyűlésen erről van szó reggeltől estig. Fizetős luxuslesek, majdhogynem természetkárosító módon, etikailag természetfotózással össze nem egyeztethető módszerekkel ontják magukból a sémaképeket. Az idei első fordulóban kb. ha jól emléxem vagy 40 különböző embertől származó ugyan arról a madárról készült képet küldtek be és kb a TERMÉSZETFOTÓ pályázat összességében irdatlan nagy % ban ilyen fizetős lesekben készült képekkel pályáztak az emberek. Hál isten egyre kevesebb sikerrel. ugyan az a les, a beszállóág, a madár majdhogynem ugyanolyan fényviszony és pozíció.
-
Dtomi
őstag
válasz Sir Riccio #336 üzenetére
"Hát" a saker lesek!!!
-
Hydra SR
addikt
Uhh, a 3 képemből már 2 kiesett a National Geographic-on. Természet és tudomány kategóriában jutottam tovább a második fordulóba. 1787 képből 165 jutott tovább, ez is valami a 3. forduló még nem kezdődött el.
-
BEE
addikt
" A Magyar Turizmus Zrt. a fotókat a www.itthon.hu honlapon és tematikus, régiós, valamint piacspecifikus honlapjain, valamint további marketingeszközein (például kiadvány, hirdetés stb.) jogosult felhasználni korlátlan ideig. A FOTÓARÉNA.HU közösségi fotóportál a fotókat a www.fotoarena.hu honlapon 2010. december 31-ig jogosult felhasználni... ...A pályázó utóbb a neve feltüntetésének elmaradása miatt semmiféle igénnyel nem élhet. A felhasználási jog fentiek szerinti átadásáért a pályázót külön díjazás nem illeti meg. "
Szeretem az ilyen kiírásokat...
Beküldesz egy jó képet, aztán ingyen az övék az idők végezetéig.BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
delta9
senior tag
Magyar Turizmus Zrt. fotópályázat
-
Tomate
veterán
-
Sir Riccio
addikt
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
drkbl
őstag
A Nikon Photo Contest International 2008-2009 eredményei, magyar sikerrel a szabad kategóriában: Kudich Zsolt Párbaj című képe első helyezett.
[ Szerkesztve ]
-
Yodafon
senior tag
Hello
Az lenne a kérdésem hogy feltöltöttem a képemet a National Geopgraphic Fotópályázatra, de mikor kiválasztom a képet és rámegyek a feltöltésre akkor csak egy tök üres weboldalt dob ki és nem megy sehova onnan. Esetleg én rontottam el vmit? Hogy kell feltölteni vmit? Ja és a feltöltött képet mint hibás képet mutatja tehát mint ha nem tudná letölteni. Vagyis fel is töltöttem meg nem is. Légyszi segítsetek.
[ Szerkesztve ]
I'm gangsta!
-
máyköl
veterán
-
drkbl
őstag
"A Soproni Fotóklub Egyesület ismét FOTÓPÁLYÁZATOT hirdet, a Sopron és annak vonzáskörzetében élő alkotók számára. A pályázat témaköre kötetlen, beadható 5 db digitális színes vagy fekete-fehér fotó CD-n 2009. augusztus 3-ig, a GYIK-ban, vagy elküldhető annak címére, a klubnak címezve. A részletes kiírás letölthető ITT."
-
Mercutio_
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #326 üzenetére
De jogosan
A topic valszeg azért halt ki, mert a "sexinfo"-n és az IT cafe-n is feltűnnek ilyen jellegű hírek.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Fejo
őstag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Még jobb lett volna, ha nem spammelsz meg mindenkit a topikból, ráadásul úgy, hogy még a címeket sem tudtad be BCC-zni. Faszláma.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
-
nicknam
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a http://fotopalyazat.info fotópályázat figyelő portált. Az oldal napi rendszerességgel frissül, hazai és nemzetközi pályázatok, témákra lebontva megtalálhatóak, csakúgy mint az állandó pályázatok. A határidők oldal összegzi a pályázatokat a lejárati dátum szerint.
Jó böngészést! -
z0d1AK
nagyúr
hogy kihalt ez a topik is
kár érte| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
ordogboc
tag
Nagyon jó topik. örülök, hogy rátaláltam.
Valami fotópályázat ötlet? (hazai)
üdv.: Botond -
hemaka
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #302 üzenetére
Nem, nekem is úgy tűnik, de hátha valaki kedvet kap
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Hydra SR #314 üzenetére
Még az eleje is viccnek szánt volt igazából, mindössze annyi komoly tartalommal, hogy az igazi tehetség utat tör magának, minden nehézség ellenére, a hivatalos csatornákat figyelembe se véve. Annyit akart jelenteni, hogy ha valaki soha nem lesz a Mafosz tagja, de igazán jó fotókat csinál, akkor elismert és ismert fotós lehet, mind a jelenben, mind a jövőben.
Nem minősítve ezzel magát a szervezetet, amit egyáltalán nem ismervén aljas és koncepciózus dolog lenne minősítenem a legkisebb mértékben is. Mivel magam nem fogok nyilván soha művészi szintű fotókat csinálni, / vizuális képzelőerőm és a fotózás megtanulható részéhez szükséges elszántság és kitartás hiánya miatt/ outsiderként ítélem meg a dolgot, viszont a hivatalos és szervezett dolgok mindig is ellenérzésekkel töltöttek el.
A szervezett művészet buktatóiról viszont itt nem érdemes beszélni, esetleg valami offos topikban lenne helye.
Nem tudom, volna-e igény kifejezetten beszélgetős topikra az itt fórumozók részéről mondjuk a Fáradt gőz gyűjtőtopikon belül?Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Hydra SR
addikt
válasz Szten Márs #313 üzenetére
Az eleje után számomra ez nem ilyen nyilvánvaló
-
Hydra SR
addikt
válasz philoxenia #307 üzenetére
Nem mondtam, hogy ez az egyetlen lehetőség az elismertségre De ettől még igaz, amit írtam.
Szerintem kár eltávozott emberek nevében arról nyilatkozni, hogy hol lettek volna tagok mert lehet, hogy forognak a sírjukban. Nem csak Fototrend nem volt az ő idejükben (és lakóhelyükön), hanem Mafosz sem. Viszont az ő életükben létező hivatalos művészeti elismeréseket ugyanúgy megkapták és átvették, mint a maiak a Mafosz diplomáikat. Ez alapján ha ma alkotnának Magyarországon, szerintem esélyesebb, hogy Mafosz diplomások lennének, mint hogy a Fototrendre regisztráljanak. Nem beszélve arról, hogy a kettő nem zárja ki egymást. Szerintem most is vannak Mafosz diplomás fotósok a Fototrenden.[ Szerkesztve ]
-
werttzui
addikt
-
Dtomi
őstag
Díjazás??? Asszem' itt a sonyt kéne megkérdezni mi is a díjazás
heheheehe"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Hydra SR #305 üzenetére
No, ezt nem tudtam, köszi az infókat.
A kiírás alapján nekem az jött le, hogy minél több pénzt be tudjanak szedni minél kevesebb ellentételezésért: jelképes díj, album csak akkor, ha megvan az x megrendelő előre fizetéssel, tiszteletpéldány nuku, jogdíj nuku."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Hydra SR #305 üzenetére
André Kertész ; Brassaï ; Robert Capa sem volt tag tudtommal, túlélték.....
De ha lett volna akkor Fototrend, ott tagok lettek volna....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Hydra SR
addikt
A Mafosz csóró, mindig is az volt, viszont ők hazánkban A Fotózás mint művészet hivatalos formája. Az itt kiállított képek beleszámítanak a hivatalos rangsorolásba, a fotós diplomákba. Az ilyen diplomák 2 dologhoz vannak kötve: tanúsítottan fotózik az illető x éve (asszem a bronzfokozat 10 évről indul), és a Mafosz által rendezett/zsűrizett kiállításokon megjelent y képe (asszem ez meg 100 képről indul, de a számokra nem biztos, hogy jól emlékszem). Legalábbis én így hallottam.
A lényeg, hogy ilyen helyen megjelenni képpel rangnak számít a fotóművészetben, ellentétben az XYZ Kft. által kiírt pályázatokkal, ahol esetleg egy kompett DSLR dupla kit a fődíj. Kivételek persze lehetnek.[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
hát az az 5000ft-s díjazás nem sok, és elég sok feltételt szabnak meg, arról nem is beszélve, h papírkép?
miért nem lehet ezt már elektronikusan is...| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Csak nekem tűnik úgy, hogy ez az földkörüli pályázat sokkal többet kér, mint amennyit ad?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- leslieke farmerzsebe
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest