- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aktív tag
válasz Evil Snowman #34 üzenetére
A Waze nem tudja azt a funkciót, hogy elaltatott kijelző esetén automatikusan bekapcsol, amikor közlendője van, majd ismét elmegy aludni?
-
válasz hegedus001 #33 üzenetére
Simán bírja töltés nélkül, csak megfelelő módon kell használni.
Mivel a munkámból adódóan autópályákon tekerem a kilométereket, ezért nálam az a bevett gyakorlat, hogy BT kapcsolattal csatlakoztatom a fejegységhez a telefont (nincs CarPlay, mert nem tudja a fejegység, csak a hangot veszi át és továbbítja a hangszórókba) és annyi.
Vegyünk egy gyakorlati példát. Beütök egy Nyíregyházi címet, Budapesten felmegyek az M3-ra, telefon kijelzőt kikapcsolom hiszen úgyis tudom, hogy mikor kell lemennem Nyíregyháza felé a pályáról, háttérben megy az AppleMusic/YT Music, néha makog a Waze, ha trafi van vagy terelés, vagy dugó, vagy esetleg túl gyorsan megyek és annyi. Amikor letérek Nyíregyháza felé, akkor bekapcsolom a kijelzőt, hogy lássam merre kell majd kavirnyászni a városban az megadott címre. Szóval az én esetemben a Waze 80%-ban kikapcsolt kijelző mellett megy. Így simán vissza tudok úgy érni a nap végére, hogy még 35 - 45 % között van az akksi töltöttsége (függően attól, hogy mennyi online zenét hallgatok a sima autórádió helyett). További kellemes hozománya ennek a felhasználási módnak, hogy esetlegesen nem égnek be az AMOLED kijelzőbe a Waze statikus ikonjai.
[ Szerkesztve ]
-
hegedus001
aktív tag
válasz Evil Snowman #31 üzenetére
Mi van? Menjen a Wave 8 órát? Töltés nélkül bírja? Ha megy a waze, akkor gondolom egy autóban navigálsz vele, ergo van töltő az autóban. Minek kellene bírnia ennyit egy szuszra? Számomra ez teljesen érthetetlen.
-
joey04
titán
jó lenne már egy régi, klasszikus, igazán fekete telefon.
-
A fő motiváció a cserére az iOS 18-ban megjelenő számomra elég sok hasznos feature lenne, amit ugyebár az EU most szépen elkaszált, remélhetőleg csak ideiglenesen.
Másik fő szempont, hogy 8 órát kibírjon töltés nélkül úgy, hogy megy a Waze folyamatosan ami mellett meg az Apple Music/YT Music. Néha előfordul 1 - 1,5 órás hívás is, mondjuk amikor pl.: Kisvárdáról jövök vissza Budapestre és rohadtul unatkozom, ezért felhívom a párom. Ezt simán hozza még mai napig is az újkori állapotához mért 89%-os maximális kapacitás mellett úgy, hogy mire hazaérek még 40%-on van az akksi.
Kamera nekem megfelel.
Szín meg tényleg valamennyire befolyásoló tényező sajna. Évekig mindenem (autó, tech cuccok, ruhák) fekete és szürke volt. Aztán elkezdtem kicsit színesedni. Ha lett volna ugyanilyen sötét lila az M2-es MBA felhozatalból, akkor olyat vettem volna nem az asztro szürkét.
-
jeni
félisten
válasz Evil Snowman #29 üzenetére
a többi terén viszont van fejlődés.előre lépés.
csak a szín a motiváció a cserére? -
Akkor egyelőre úgy tűnik, hogy marad a 14 Pro Max. Általában 2 évente szoktam váltani, de tekintve, hogy az EU miatt nagy valószínűséggel mi egyik AI funkciót sem kapjuk meg, valamint (lehet nevetni) ezzel a jellegtelen színválasztékkal nem igazán érzem a motivációt a váltásra.
Mondjuk az is igaz, hogy a 14 Pro Max Deep Purple színével elég magasra tették maguk számára nálam a lécet. -
Fehér még mindig a legszebb számomra .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
MarciKING24
tag
Hú, milyen egyedi, milyen izgalmas forma....
Ja nemideStraight outta Compton
-
janeszgol
félisten
Sajnos az Apple bizonyos tekintetben elérte, hogy 2-3 éve kényelmetlen használni az eszközeit. Többek között ez is, meg az, hogy pontosan végig kell húzni az ujjad a gesztusokhoz, meg ilyen apróságok.
Olimpiás nemváltós emoji tuti lesz, de ilyen használhatósági fícsörök nem jutnak az eszükbe. Ha egyszer véletlen használnának androidos telefont, lehet megszűnne a márka. -
jeni
félisten
Webes elérhetősége is van erről?
-
-
szaszimi
tag
tokmindegy a szin, csak legyen universal back funkcio, jobbkezeseknek is, jobbrol befele huzva, minden appban, minden menuben. emiatt kuldtem vissza az elozo kettot, ha ezt sikerul lefejleszteni, veszem is
-
aktív tag
Például kicsit nagyobb akkumulátor-kapacitás és picit növekvő töltési teljesítmény.
A kamera is változik, erről is volt MA-hír, ha elő tudom kotorni , akkor azt is linkelem majd.
Változik az akkumulátorcsere módja és ezzel párhuzamosan javulhat a hőelvezetés is: [link]
Nagyobb kijelző és tárhely: [link]
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Idén mi is lesz az újítás az iPhoneokban?
Az iOS az jó lesz tudom, de mi lesz a Pro modell "nextlevelje" idén?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Hallosz
senior tag
Nem arról szól a fáma, hogy változik a kamera elrendezés? Vagy csak én nem látom a változást?
Amúgy elég fakó színek. -
Osnyak
kezdő
Ugyanúgy néz ki már megint. A színek monjuk jobbak.
-
aktív tag
-
janeszgol
félisten
Jobban is áll neki. Ezek a mattosabb árnyalatúak jók. Én szeretek átlátszó tokot használni, hogy a tok ellenére ne veszítsem el a telefonom színét. Én attól tartok, hogy a sima verziók átmennek bohózatba (lásd a dummy-k színeit), hogy ezzel is a Pro modellekre tereljen az Apple.
-
aktív tag
Az eddig látott alap típusok (várható) színeihez képest ezek bizony mutatósabbak.
-
janeszgol
félisten
Ezek sokkal szebbek, mint a sima 16 dummy színei.
-
judas13
addikt
Visszafogott a kínálat, olyan szürkés, egyhangú így első nekifutásra. Majd élőben persze ez még változhat..
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest