- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Ezt nem vonom kétségbe. Csak szerintem annyira nem rossz mint amennyire ott lehordták. Persze ahogy irták, nem vagyok fotós így nincs szemem hozzá, de például szerintem a WB és a dinamika is rendben van. A fókusz és az exponálás is villámgyors még este is. A mosás és a túlélesítés ami számomra negatív, de próbálkozom vele és ha lesz időm akkor viszek bele kis "művészetet" is nem csak ilyen futtában lőtt képek lesznek.
(#58926) Quqesz nem a fényképező miatt vettem ezt. Szimplán minden másban jobb mint a konkurencia, max a kávafétish jöhet szóba még, de engem ez nem zavar, jó a fogása.
(#58927) helixP szerintem poszterre ritkán nyomnak nyers fotót
(#58928) urutaq köszönöm, lesznek ennél jobbak is még. Legalább is remélem
-
Xaels
félisten
Alapvetően szerintem az a teszt sem maradt objektív és el van túlozva. Manapság egyre több van ami nem szakmai hangvételű és egy negatívumot felnagyítva rossz szájízt adva az egész írásnak húznak le készülékeket. Már nem is tudom melyik tesztet olvastam végig utoljára. Ha visszakeresel itt a topikban akkor látni fogod, hogy nem vagyok Sony fan. Ezelőtt, ha kihagyom az átmeneti Y5-öt, egy Galaxy S6-om volt. Így pár nap után van amiben jobbnak érzem az XZ-t.
A képek kézből készültek, felhős, kicsit szeles időben. A széleken tényleg mos, de a fókuszban szerintem nincs vele különösebb gond. Nem álltam meg művészkedni kb. fél óra alatt kaptam ezeket össze, kivéve a Villamosost mert azt reggel 6-kor csináltam. Ha valakinek kérdése van nyugodtan felteheti.
-
*RLaci*
addikt
Ezt a topicjában nem így látják.
(#58913) Aryon87 Mert szegényt már kikészítetted a fotózásoddal.
-
w333
félisten
De ne a prohardveres képfeltöltést használd ... mert az átméretezi a képet, töltsd fel előbb a képfeltöltés.hu -ra majd linkeld ide be az URL -t
(#49013) Tibee86
Igen mindkét telefon 2014 ősszel jelent meg ...
(#49017) ForRedGlory
G5 képei sokkal szebbek és valóságosabb és részletgazdagabb is !
Még úgy is hogy a G5 -be jobban bele lehet nagyítani (12 vs 16 MPX) ezt úgy kéne összehasonlítani hogy a képeket egyforma méretre szerkeszted és úgy belenagyítani mindkettőbe, meglepődnél biztosan !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest