- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
válasz
oroszLajos #108153 üzenetére
Minden bizonnyal nate is így gondolta, meg sem fordult a fejében, hogy jobb mint egy Mi 11 Ultra, ahogy nekem sem.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
oroszLajos #107805 üzenetére
Minimális a szenzorok méretbeli különbségei, de azért így is jobb szerintem. Ha minden képet megnézel külön külön letöltve, akkor azért látszik a jobb lencse, szenzor és szoftverbeli különbség. Széleken nem most, tisztább a képe este is jobb tud lenni, de mint írtam mivel itt nem lesz, így annyira nem is jó
Más.:
["> ] S20 FE
[
"> ] S21 Ultra SD
[
"> ] S20 FE
[
"> ] S21 Ultra SD
S20 FE Exynos vs S21 Ultra Snapdragon
-
törölt tag
válasz
oroszLajos #107796 üzenetére
"Nem sokkal jobb azért az a nagy Sony kamera."
Mondjuk nem tudom, mit vártak tőle sokan. Annyiszor belinkeltem már, hogy mekkora különbség van nyersen a különböző méretű szenzorok között, közel sem annyi, mint amit automata képek alapján gondolna az ember.
1/1.12"-ről 1"-re váltás az még azokhoz képest is semmi kb.Amiről kevesen beszélnek még, hogy a tele és ultraszéles kamera maradt ugyanaz, mégis kb akkora különbségek vannak a képeiken, mint a főkamerával. És ott sem mindig az újabb modell a jobb.
Az én véleményem összességében az, hogy lehet várni a frissítésekre (ami mindig jó kifogás, ha valami gyenge
), de amikor 1/1.43", 1/1.56" meg 1/1.73" szenzorméretekkel ilyen képeket lehet lőni, akkor azért egy felhájpolt "szörny szenzor" + Leica kombónak jóval többet kéne virítania ezeknél ahhoz, hogy el legyek tőle ájulva.
-
natë
nagyúr
válasz
oroszLajos #107796 üzenetére
Minimális a difi és amúgy is China only.
-
Drakmusz
addikt
válasz
oroszLajos #107784 üzenetére
GSMArena.
Szerintem az elődjénél gyengébb.
Legalábbis amiket eddig láttam a különböző felületeken. -
trebrona
nagyúr
válasz
oroszLajos #107754 üzenetére
Ki szoktam tenni, ha nem felejtem el.
btw most, hogy nézem 11Pro van, hogy jobb, mint a 12Pro.
-
bojtix
tag
válasz
oroszLajos #107728 üzenetére
Én is feltettem a 12X-re. A képek valóban lassabban készülnek el, viszont szerintem jobban kezeli a színeket, mint az eredeti. A zöldek nem annyira harsányak és mintha az árnyékok is jobbak lennének, valamint a csillogásokat (pl. szélvédőn és kaszinin) is jobban kiveszi, nem annyira mint a Gcam, de azért látszik. A pirosat még mindíg soknak tartom, de úgy látom a 11U is olyan élénk stop táblát lőtt amilyen az életben soha nem volt...
-
ShadowLac
addikt
válasz
oroszLajos #107730 üzenetére
Lényegi különbség nincs. De a jótól már nehéz jobbat csinálni.
S22 ultra megy ez? Honnan lehet letölteni? -
Elit3Zotya
addikt
válasz
oroszLajos #107730 üzenetére
Az is igaz.!
A 11 ultra esetében az is csoda számomra, hogy egyáltalán tudott kicsivel jobb lenni.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
oroszLajos #107728 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy rosszabb nem lett, de az igaz, hogy ahol van egy minimális különbség, ott nekem is jobban tetszik a Leica féle.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
oroszLajos #107717 üzenetére
Minek még egy 11 ultra.? Csinálsz egy képet a gyárival és a ezzel is, vagy alapból erre frissült a kamera..?
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
oroszLajos #107715 üzenetére
Megnéznék egy gyári vs Leica kamera app harcot, valahogy kicsit nehéz elhinni, hogy tényleg tudna még jobb lenni.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
oroszLajos #107703 üzenetére
BBK-ban szerintem a vivo a legjobb, azóta is bánom, hogy nem tudtam szerezni x70 pro plus-t kipróbálni.
-
oroszLajos
aktív tag
válasz
oroszLajos #107667 üzenetére
Senki nem tud valami jót?
-
válasz
oroszLajos #107667 üzenetére
Mi 11 Ultra van normális eladó egyáltalán?
-
ShadowLac
addikt
válasz
oroszLajos #107546 üzenetére
az én 22 ultrám is yettel kártya van de hibátlan. Mondjuk nem nézegetem hány vonal, de mindíg elérhető vagyok és hívni is tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest