Aktív témák
-
remington2
senior tag
Csak most olvastam, hogy eltiltották őket, de fellebbeznek. Én egyetértek ezzel a döntéssel, két héttel ezelőtt az egyik srác egy gumi miatt halt meg, egy másik most fekszik intenzíven fejsérüléssel (szintén elhagyott alkatrész miatt), ezek meg itt lóginyáznak a trehányul felszerelt első kerekükkel . . . akkor minek a profi és összehangolt "tánc" a kocsi körül, ha ki lehet engedni úgy, hogy rajta lóg a fél team?
Alonso nem hibás, ez nyílvánvaló, neki ez sajna szopóág, de ez csapatmunka, és úgy lehet a legjobban elkerülni a hasonló eseteket, ha ő is bűnhődik.
-
Gyusz
őstag
Hol látsz te ebben olyat, hogy nem értek valamit? Nem értek egyet a büntetéssel.
Tisztában vagyok vele, hogy mik történtek az utóbbi egy hétben, és szerintem is érdemes elgondolkodni azon, hogy miként lehetne biztonságosabbá tenni a versenyeket. De nem azzal kell kezdeni, hogy eltiltásos büntetéseket osztogatunk.
-
hunnylander
őstag
A hétvégén Kimi egy futamon csinált akkora hibából kettőt, amilyenből Hami Kínában egyet. Kimi hányadszorra indult Melbourneben? Hami hányszor indult Kínában? Haminak a Brazil nagydíjon műszaki hibája volt. A második állítás is megállja a helyét, Williams egy kicsit jobban ért az F1-hez és a pilóták minősítéséhez, mint te.
-
Motion_Blur
félisten
Azért ha nézted a Live Timingot, 25-26 körre megtankolt autóval üres pályán végig 1:29 elejében, 1:28 végében volt, ami szerintem jó tempó. Leggyorsabb kör meg 1 kiállásos taktikánál nem is nagyon értékelhető, mert mire könnyű lesz az autó, a gumik elfogynak. Szerintem normális versenypályán meglesz a győzelemhez szükséges tempó. Az a baj, hogy a maláj pálya soha sem feküdt a Ferrarinak (ahogyan pl. a monaco-i sem), ott Alonso mehet "nagyot". Szerintem Bahreinben lehet elkezdeni majd a felzárkózást.
Egyébként nem gondoltam volna, hogy Kimi a Glock mögött féktávon így megcsípi a pálya szélét, mert a pénteki első szabadedzésen is ugyanezen a féktávon szintén elkapta a füvet, de akkor még meg tudta fogni az autót. Nem tanult belőle, sokat hibázott ma, pl. nem értem Kovát miért akarta megelőzni, amikor a kör végén jött be tankolni
Massa meg... komolyan mondom, ahogy az első kanyarban keresztbeállt...
-
Atlantis
veterán
No azért az még messze van. Kimi is milyen simán nyert tavaly az első futamon , de csak hajszállal lett vb.
Remek verseny volt, az utóbbi évek legértelmesebb szabályváltoztatása a kipörgésgátló betiltása lett. Előzés nem lesz ugyan több, de hiba és emiatt látványosság igen. Ferrari mihamarabb túl kell lépjen a megbízhatósági gondokon, még egy ilyen hétvége nem biztos, hogy belefér. Alonsonak sem valószínű, hogy sűrűn lesz ilyen eredménye, erőből legalábbis ezzel az autóval aligha. BMW és Mercedes és Honda előtt meg:
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest