Hirdetés

Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz Peat;) #35542 üzenetére

    Az elejét így valahogy gondolom én is, bár azt is megértem hogy mindenki sarkosítva fogalmaz hogy derüljön ki mitől is tartanak.
    Sztem is faxság, bár tragédiának nem tartom..max változtatnak még rajta. Sztem alapvetően azért faxság mert lassan kezd úgy kinézni ez az idény mint egy nagy kondér boszorkányleves,..bele még ezt, meg bele még azt (békaszőre+gilisztaköpet..stb), aztán vagy királylány lesz vagy egy többszáz méteres kráter. Kicsit sok már, és szokatlan ennyire közel a szezonkezdethez ekkora horderejű döntést hozni.

    Tavaly ugye Massa azzal az 1 Spa-i 'győzelemmel' állt jobban, szal engem ez sem idegesít...inkább az, hogy egy ennyire felborult szezonban kell ezt a pontrendszert bevezetni. Valmint engem igen is idegesít, ha egy csapaton belül hamar el kell döljön a versenyzői alá/fölé. Az hogy sok helyen már most eldőlt meg nem tud érdekelni...mert nálam már egy csapat is sok. Teszem azt Massa vs Kimi, ...nem hinném hogy már most eldőlt a Ferrari-nál az 1-2. Viszont most valaki mellé fel kell halmozni a futamgyőzelmeket...és sokkal kevesebbet ér a kiegyensúlyozott versenyzői felállás. Mert eddig az volt hogy lehetett pontot rabolni egy pl. Ferrari 1-2-vel a többiektől, de most minden a futamgyőzelmek összehordása alá lesz rendelve. Valmint egyre inkább megéri a versenyzőknek összetörni a másik autóját ami megint nem tetszik. Meg még sok mindent gondolok erről, arra kényszerítik a csapatokat hogy olyan dolgokkal taktikázzanak ami nem feltétlen a versenyzés, ki kell nézni azokat a pályákat ahol az autójuk jó..oda kell koncentrálni, a többi hétvége akár mehet a levesbe, a futamgyőzelem számít.

Aktív témák