Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel2121
senior tag
Mondeo MKV 150LE 180.000-es szervíznél 0W vagy az 5W javasolt. Ha jól emlékszem eddig 0W ment bele.
Köszi -
daniel2121
senior tag
Sziaszok
2000ccm diesel 150LE 2015-ös évjáratú Mondeoban mikor esedékes a vezérlés csere. Most van benne 178000km. -
daniel2121
senior tag
Sziasztok
Van egy Mondeo mk5 autónk,2000 diesel. Olyan jelenség van,hogy alapjáraton berezonál valami az autóban. Kis gázadásnál megszűnik. Állítólag valamelyik motortartó lehet. Valóban az lehet és melyik a valószínűbb? -
daniel2121
senior tag
válasz molnarpeter #28140 üzenetére
Az oké csak H? milyen égők vannak benne?
-
daniel2121
senior tag
MK5 Mondeóban milyen fajta fényszóró izzók vannak,nem xenon. Cserélni szeretném erősebbre.
-
daniel2121
senior tag
Mondeo mk5-höz milyen méretű felni,gumit javasoltok télire? A gyári ha jól tudom 215/60/16
-
daniel2121
senior tag
Sziasztok
Nem tudja valaki hogy a 2017-es Smax első futóműve megegyezhet másik Ford tipuséval. Galaxy,Kuga? -
daniel2121
senior tag
Sziasztok van egy mk5 -ös Mondeonk titanium. Az volna a kérdésem hogy kulcs nélküli indítás is a felszereltség része. Úgy kellene működnie hogy amikor közelítek a kulccsal akkor automatán kinyílik távolodáskor pedig bezár? A Scenic 3 ilyen volt.
-
daniel2121
senior tag
Sziasztok
Vettünk egy Ford Mondeo-t 2015-ös évjárat. 150LE diesel,manuál váltós. Cégben használták végig szervizelve volt márkaszervízben 30.000km--es intervallumban. Most van benne 132.000km. A szervízkönyv alapján 141.000km környékén kellene szervizeltetni, de én leakarom cserélni most a motorolajat,szűrőket stb. Milyen típusú motorolaj ill. szűrők javasoltak hozzá? Állítólag még garanciás jövő áprilisig vagy 150.000km-ig.
Köszi -
daniel2121
senior tag
-
daniel2121
senior tag
150LE-s Mondeo V-höz milyen méretű téli kerék javasolt?
-
daniel2121
senior tag
válasz bajnokpityu #20658 üzenetére
bajnokpityu
Ismered a 4*4-es Fordokat? Van hátránya a 2*4-esekkel szemben? Mint írtam van eladó Kuga,tetszik az autó minden paramétere csak én nem akartam összekerekeset mert nincs szükségem rá. -
daniel2121
senior tag
Ford Kugával szemezgetek használtan. Ki van nézve egy kettő. Van amelyik 4*4-es. Nekem nincs szükségem az összkerékhajtásra. Kell ezektől tartani meghibásodás terén?
-
daniel2121
senior tag
-
daniel2121
senior tag
Ford Kugában az 1.5-ös benzines 150LE motor milyen? Van e valamilyen típushibája,fogyasztás,nyomaték? Érdemes lehet e szoftvert optimalizálni.Évjárat 2016.
[ Szerkesztve ]
-
daniel2121
senior tag
Tudtok Pesten vagy környékén valakit aki a szoftvert "megmókolja" hogy nagyobb teljesítményt adjon le. 120LE diesel motort kellene és kb. mennyiért csinálják.
[ Szerkesztve ]
-
daniel2121
senior tag
válasz molnarpeter #19509 üzenetére
Manuális a váltó, a Ford automatákról nem sok jót hallottam,elég lutrinak tűnik. Akkor vállalható típus.
[ Szerkesztve ]
-
daniel2121
senior tag
Sziasztok
Egy 2015-ÖS Ford Kugával szemezgetek. 2.0 diesel motorral szerelt 150LE, eu6 motor állítólag. 120.000km van benne, külföldi autó. Mi a vélemény erről az autóról, kell e figyelni valamire. Mikor esedékes a nagy szervíz? stb.
Köszi -
daniel2121
senior tag
Sziasztok
Van egy 2011-es Focusunk diesel 1560ccm,80KW első,hátsó fékbetét és tárcsa csere lesz aktuális. Melyik típus ajánlott közép kategóriában? -
daniel2121
senior tag
Szeretném kicserélni a 2011-es Focusban a fényszóró izzókat valamilyen erősebbre, de azért amelyik legálisan használható. Milyen fajtát tudtok ajánlani?
-
daniel2121
senior tag
válasz bajnokpityu #12413 üzenetére
Ezt én is így tudtam.
-
daniel2121
senior tag
2011-es Focushoz keresek alufelnit 16-os méretben. Tudja valaki a felni paramétereit. Van most egy eladó 5*108, 6.5*16, 63.3 középfurattal,állítólag Mk3 Mondeón volt. Ez jó lehet Focushoz?
-
daniel2121
senior tag
válasz Tothgera30 #12395 üzenetére
Szépnek tűnik az autó. Két bajom van csak vele. Az egyik az ára,a másik meg a színe. Szokták volt mondani, hogy pirosban csak Ferrarit.
[ Szerkesztve ]
-
daniel2121
senior tag
válasz bajnokpityu #12090 üzenetére
csak az órát tekerte vissza és csak azért nem károsított meg még senkit mert még ne vették meg az autót.
Ő írta hogy manipulálhatták a szervízkönyvet, ua. tolszín,kézírás,biztos nem a svájci csinálta.[ Szerkesztve ]
-
daniel2121
senior tag
Sziasztok
2011-2014 közötti dieseles Mondeóknál van olyan motor ami kerülendő? -
daniel2121
senior tag
Sziasztok
Focus 3-hoz 2011-es évjárat kellene nekem alukerék. Tud esetleg valaki hozzá ill. mennyi az osztóköre. -
daniel2121
senior tag
Sziasztok
nemrégen vettünk egy 2011-es 1.6 diesel Focust. Olajat kellene cserélni. Melyik az ajánlott bele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Tefal turmixgép
- Hecht GG 950 aggregátorok
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest