Hirdetés
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
-
oliwire
őstag
Szia!
köszönöm!
Facebook Marketplace-n találtam meg, egy srác hirdette. Egy 2017-es Ford Focusból származtak az alkatrészek.
A kis kijelzőst is át lehet alakítani, de ahhoz viszont a középső műszerfal nem kompatibilis, és ahhoz a műanyag borítást is meg kell venni/ bontóból szerezni, hogy a nagy kijelző beférjen.
A srác, akitől vettem, ő is a kis kijelzőset alakította át. -
törölt tag
Cseréld le inkább egy Crown Vic-re, ez is fehér
-
szgabor12
tag
,,If I'm not back in five minutes... just wait longer!"
-
Lomha 8V
addikt
Valamit keversz, 2015 után az 1.6 Ti-VCT 125 lóerős, az első generációs 1.6 Ti-VCT (2005-től) pedig valóban 85, csak éppen Kw, nem lóerő. Tehát az 116 lóerős. Ilyen van nekem is, tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Baranyában lakok, mászik hegyet bőven, de nem érzem gyengének.
-
szilchi
őstag
Szivesen.És akkor ahogy itt már beszéltük,csakis gyári váltóolajra!Nálad egyszerűbb lesz,mert dízelesnél van olajleeresztő csavar.Azt nem kell szétbontani.Van ha jól láttam 1-2 Youtube videó is hogy lehet házilag váltóolajat cserélni.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
szilchi
őstag
Üdv.Meg lett nézve,a váltó rendben van.A váltó-olaj volt a hibás.Novemberben kuplungcsere alkalmával cserélve lett.És a hidegtől jóóól besűrűsödött.Ma olyan 13-14 fok van délután erre felé és nem is volt semmi gond a váltóval,tette a dolgát rendesen.Bezzeg reggel 0 fokban már akadozott,nyöszörgött.De csak amíg hideg a motor.Kell egy fűtött garázs
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
szilchi
őstag
Ok.Nekem csak hideg motornál csinálja,indulásnál.És az összes sebesség nehezen megy.Viszont ha már rendese bemelegedett,olyan 10-15 km után,akkor simán tudom megint kapcsolni az összes sebességet.De akarok is kérni a napokban időpontot a szervizben.
-
Real_Necro
veterán
Amikor megvettem, mar fel voltam ra keszulve. Eltelt tobb mint 1 ev. Nem azt mondom, hogy varom, de jobban meglep, hogy meg kitart.
Egyebkent ez az auto 180e km-ig tobbsegeben nemet autopalyan "elt".[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- RING Video Doorbell 3 - Okoscsengő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest