Hirdetés
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz #31733248 #19920 üzenetére
amiket eddig néztem az alapján hasonló lóerős benzin és dízel között átlag 2 liter a differencia a dízel javára, átlagosan ennyivel számoltam
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bajnokpityu
félisten
válasz #31733248 #19920 üzenetére
6.5öt nekem a mondi kb 160nál evett a 2.0diesellel. ahol a benyás garantáltan 10 fölött jött volna ki. TSI 1.8 160nál 10fölött volt. ez a motor amúgy nagyon takarékos volt, M0n 5.2vel el lehetett járni, ettől nem hiszem, hogy még takarékosabb lenne az 1.5T
városban jönnek ki ilyesmi eredmények. városban a 2.0 nekem 8.5 körül evett, ahol a a TSI 10. az másfél difi. városon kivül nem hiszem el, hogy csak másfél lenne a nagy átlag diferenciája.
nomeg azt se felejtsük el, hogy a turbo benya csak addig takarékos, amig nem kezded el nyomni neki, utána viszont drasztikusan sokat eszik. a diesel nem büntet ennyire, ott nem litereket jelent a használat, hanem deciket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest